Vlotte levering.

Handige website. Snelle levering.

Goede font selectie met eigen keuze en snelle levering

Top en super snel

Letters besteld en volgende dag in de bus. Zien er keurig uit, plakken goed en het ontwerpen is super gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. En niet duur. Een aanrader

Geweldige letters

Mooie letters, snelle levering

Supper goed

goed werk geleverd

Fijne site om de keuzes te maken en vlotte afhandeling

Snel en goede kwaliteit.

Vlot, goed, voordelig. Jammer van maat-vereisten

Bestellen ging makkelijk, volgende dag in huis, prima spul en scherp geprijst. Jammer dat letterhoogte minimaal 2 cm. moet zijn waar bij anderen 1 cm gewoon mogelijk is. Aambevelen staat op nee want ik beveel het beste bedrijf nog niet aan. Dat moeten mensen lekker zelf weten. Straks heb ik het gedaan.

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk

prima kwaliteit en snelle levering

duidelijke info. makkelijk te bestellen. snelle levering

Goed materiaal ,snel geleverd

Prima letters, verzending duurde lang

Letters prima, maar pas 7 dagen na bestellen in de brievenbus

Eenvoud en snel

Eenvoudig ontwerp maken op de website, snelle levering. Misschien nog een tip bij het aanbrengen hebben wij een föhn gebruikt om de letters keurig aan te brengen.

Snel en correct

Derde keer dat ik iets heb besteld en elke keer valt het gemak van bestellen en snelle levering op.

Fantastische service

De letters werden keurig aangeleverd. Nadat ik zelf een fout had gemaakt bij het plakken werd ik vriendelijk te woord gestaan en enorm tegemoet gekomen bij het oplossen van mijn probleem. Complimenten!

Ik ben content met de snelle levering en de uitvoering van de tekst. Alleen jammer dat de eerste beschermlaag er zo moeilijk vanaf ging. Zelfs de letters scheurden een beetje bij het afhalen. Voor de rest zit de tekst er nu netjes op.

uitgevoerd juist zoals bedoeld en snelle levering

goede ervaring opgedaan

Op tijd en netjes bezorgd.

De plakletters doen het perfect.

Prima snel en goed

Aanpassingen aan mijn bestelling direct verwerkt zeer tevreden

Supermooie voor een prima prijs

Mooie plakletters precies zoals ik had bedoeld!

helemaal top!

- website met WYSIWYG ontwerp functionaliteit - je ziet wat het resultaat gaat worden - snelle levering - goede instructie meegeleverd - eindresultaat is mooi Volgende keer weer!

Prima ervaring

Stickers nodig voor mijn boot, leuk en makkelijk te maken en te bestellen via deze site. Snelle levering, goede kwaliteit en instructies. Zeer tevreden!

Meesterstraat 18

2632 BC Nootdorp

Over Cheap Plakletters

Bent u op zoek naar hoogwaardige plakletters? Dan hoeft u niet verder te zoeken. CheapPlakletters biedt uitsluitend plakletters van uitstekende kwaliteit, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of het nu gaat om uw boot, auto, winkels of muren, wij leveren de perfecte oplossing. Bovendien bieden we een lange garantieperiode op onze letters en zorgen we ervoor dat bestellingen die voor 13:00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog worden verzonden. Kies voor kwaliteit en gemak met CheapPlakletters. Plakletters kopen U vraagt zich toch nog af of deze plakletters ook op een boot geplakt kunnen worden? Ze moeten dan uiteraard wel bestand zijn tegen weer en wind. Wij verzekeren u dat dit geen enkel probleem is. Het geeft ook niets als de letters in aanraking komen met zoet of zout water. Daarnaast zijn onze producten op zowel ruwe als gladde oppervlakken te gebruiken. We hanteren scherpe tarieven. Het bevestigen van de plakletters is heel eenvoudig. Zeker wanneer u gebruikmaakt van onze handige instructiefilmpjes. Of u droog of nat plakt, is helemaal aan u. Droog plakken werkt het snelst, maar dan moet u er wel voor zorgen dat de letters echt in een keer goed zitten. Tevredenheidsgarantie Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden! Plakletters bestellen U wilt vandaag de plakletters kopen? Kijk op de site wat u nodig heeft, doe de producten in het winkelwandje en de rest spreekt voor zich. U gaat de letters nat plakken? Het grote voordeel is dat u net zolang kunt plakken en Bespaar geld! Eenvoudig zelf ontwerpen en aanbrengen. Onze website biedt een gebruiksvriendelijke ontwerp tool waarmee u in een handomdraai zelf plakletters kunt ontwerpen.