Betaalbaar en product ziet er goed uit!

Kwaliteit kan ik slecht beoordelen, maar mijn ervaring tot dusver is goed. Betaalbare stickers voor een crossfiets en een motor besteld. Producten zijn snel geleverd en inclusief een duidelijke handleiding hoe je het beste kan monteren... Zonder die handleiding had ik het z.g.a.z. anders gedaan, met een minder goed eindresultaat.

Super goede en vlotte service

Ben zeer tevreden van de snelle levering en van het mooie resultaat. Was helemaal wat ik ervan verwacht had

snel en helemaal correct

Goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit

Goed geholpen bij mijn bestelling en meegedacht voor het doel waar ik de letters voor nodig had.

Hoge kwaliteit, snelle levering.

Betrouwbare producent! Kwalitatief goede stickers, voor een goede prijs

Mooie letters snelle bezorging,goede plak uitleg.

In het voorjaar hadden we deze letters ook besteld maar achteraf vonden wij ze te klein en hebben we grotere nieuwe bij jullie besteld, en die plak ik er van de week op. Ze zien er goed uit de letters. Groet Willem.

Goede kwaliteit en snelle levering

Groot voordeel is dat ik een eigen font kan uploaden

Goede impressie

Prijsverhouding is goed. Snel en betrouwbaar.

Perfecte kwaliteit, snelle levering.

Precies wat ik ervan gehoopt had.

Goede site, makkelijk met veel keus in stijl en kleur. Snel thuis bezorgd prima. Groet Ben.

Goede letters, handleiding is duidelijk, top!

prima ervaring

goede side , genoeg keuze en een snelle levering, en werkt goed

Fantastisch bedrijf!

Voor de derde keer hier mijn stickers besteld. Gewoon fantastisch. Kwaliteit is perfect. Zeer scherp geprijsd en snel geleverd. Ze maken gewoon zeer goede en mooie stickers. Fantastisch bedrijf! Ik ben blij dat ze er zijn!

Keurig

Snel, mooi, handig.

prima geregeld

Goede kwaliteit Goede levering

Prima, alles zoals toegezegd.

Alles goed

Omdat het niet was bezorgd hebben jullie toch voor eigen rekening de order nog een keer verzonden.

Ik ga het niet verder overdrijven maar jullie hebben meer gedaan dan in een vergelijkbare situatie bij andere bedrijven. Nogmaals bedankt.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit. Klein puntje van kritiek: ik kreeg geen bevestiging van mijn bestelling, ook niet in de spam. Verder TOP

Levert vlot en correct dat wat besteld is.

Met een paar muisklikken je tekst bestellen. Snel, overzichtelijk en eenvoudig de juiste type letter uitzoeken. Elke verandering wordt direct weer gegeven. Iedereen, van jong tot oud kan hier zijn plakletters bestellen.

Zeer net en professioneel bedrijf.

Al vaker heb ik iets besteld op cheapplakletters en ben zeker tevreden! Zeker sinds de laatste keer. Er was na het bestellen toch een andere folie nodig voor hetgeen wat ik nodig had. En de medewerker heeft mij daarin geweldig geadviseerd en geholpen. Als ik nog iets nodig heb weet ik waar ik moet bestellen! Mvg, Nicky Kersten, Een zeer tevreden klant!

Goede kwaliteit, handige website, snelle service, goede communicatie, goede uitleg, wij zijn blij!

snel geleverd en precies zo als ik had besteld.

bevestiging per email ging even mis, maar product snel geleverd, goed verpakt en volgens verwachting. Zeer blij mee

Werden te laat verzonden, dus niet meer bruikbaar voor cadeau

Werden te laat verzonden, dus niet meer bruikbaar voor cadeau

Snelle levering en goede kwaliteit letters. Volgende keer weer.

Meesterstraat 18

2632 BC Nootdorp

Over Cheap Plakletters

Bent u op zoek naar hoogwaardige plakletters? Dan hoeft u niet verder te zoeken. CheapPlakletters biedt uitsluitend plakletters van uitstekende kwaliteit, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of het nu gaat om uw boot, auto, winkels of muren, wij leveren de perfecte oplossing. Bovendien bieden we een lange garantieperiode op onze letters en zorgen we ervoor dat bestellingen die voor 13:00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog worden verzonden. Kies voor kwaliteit en gemak met CheapPlakletters. Plakletters kopen U vraagt zich toch nog af of deze plakletters ook op een boot geplakt kunnen worden? Ze moeten dan uiteraard wel bestand zijn tegen weer en wind. Wij verzekeren u dat dit geen enkel probleem is. Het geeft ook niets als de letters in aanraking komen met zoet of zout water. Daarnaast zijn onze producten op zowel ruwe als gladde oppervlakken te gebruiken. We hanteren scherpe tarieven. Het bevestigen van de plakletters is heel eenvoudig. Zeker wanneer u gebruikmaakt van onze handige instructiefilmpjes. Of u droog of nat plakt, is helemaal aan u. Droog plakken werkt het snelst, maar dan moet u er wel voor zorgen dat de letters echt in een keer goed zitten. Tevredenheidsgarantie Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden! Plakletters bestellen U wilt vandaag de plakletters kopen? Kijk op de site wat u nodig heeft, doe de producten in het winkelwandje en de rest spreekt voor zich. U gaat de letters nat plakken? Het grote voordeel is dat u net zolang kunt plakken en Bespaar geld! Eenvoudig zelf ontwerpen en aanbrengen. Onze website biedt een gebruiksvriendelijke ontwerp tool waarmee u in een handomdraai zelf plakletters kunt ontwerpen.