Snelle levering, niet alles plakt lekker

Ik heb diverse woorden besteld. Alles in antraciet plakt prima en glad, de zilvergrijs/aluminium geeft bobbels. Ik heb een nieuwe hiervoor besteld, hetzelfde probleem. Daar baal ik dus van. Om alle deuren hetzelfde te houden bestel ik ene woord dus nóg een keer, maar dan maar in antraciet. Wordt een duur geintje voor iets dat ik doneer aan een stichting om hun gang een beetje mooier te maken. Bezorging is supersnel, verwerking van het antraciete materiaal is top. Ik beveel ze wel aan maar raad gebruik van de kleur zilvergrijs/aluminium af.

Helemaal super.

Prima plak instructies. Mooie gladstrijker er bij Perfect uitgesneden letters Heel veel lettertypes Vriendelijke prijs Heel blij mee

zoals gewoonlijk zagen ze er weer heel mooi uit dik tevreden

mijn ervaring net als een paar jaar terug dik tevreden

Werkt super en snel!

Al meerdere bestellingen gedaan en altijd snel geleverd... Kwaliteit ook prima. Wel goed opletten dat alle letters er goed vanaf komen bij op plakken... is er wel eens een blijven haken en dan wordt het heel erg moeilijk om die er nog netjes terug te krijgen...

Super snel geleverd

Snel geleverd en perfecte kwaliteit!

Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Duidelijke gebruiksaanwijzing erbij. Alleen jammer dat sommige letters aan de andere applicatietape bleven plakken. Verder is het goed verwerkbaar.

Komt nog wel een keer bestellen

Had nooit gedacht dat het zo simpel kon zijn om plakletters te plaatsen op het object.

Gewoon weer perfect.

Gewoon weer zoals besteld, helemaal top.

Mooie letters, snelle levering

De letters zijn precies zoals ik wilde en er werd snel geleverd.

Prima. Niets op aan te merken. De bijgesloten aanbreng instructies waren duidelijk en handig.

Mooie letters, makkelijk op te plakken

Heb al meerdere malen letters besteld, maar de laatste keer had ik de verkeerde kleur besteld. Had voorgesteld dezelfde letters te bestellen met wat korting, maar de letters werden geheel kostenloos toegestuurd ....geweldige service.

Oh, sorry ik doe niet aan verplicht!

Snel en goede kwaliteit

Binnen 24 uur geleverd, voldoet volledig aan de verwachting

Snel en goed

Snel en goed

Snel besteld en verzonden

Snel besteld en verzonden

Fout gemaakt bij het configureren. Cheap plak letters bood zelf aan om mij gratis een nieuwe levering te doen. Dit maak je niet vaak mee.

Eerste ervaring: zéér goed

De bestelde plakletters werden in de beloofde tijd bezorgd. En ze zijn hetzelfde als hier ook ze wilde hebben. Het plakken eet ik (nog) niet want ze moeten op een gitaar die ik aan het bouwen ben. Ze zijn dus zo'n beetje als laatste aan de beurt. Maar ik heb er alle vertrouwen in.

Top geregeld

Alles dik in orde

Snelle levering en het plakken was heel makkelijk

Goed geadviseerd

Ik werd goed geholpen en geadviseerd. Er werd met je mee gedacht... Prima ervaring..

Zeer correct en gewoon goed

snelle en juiste levering

aa

De letters lieten niet los

De letters lieten niet los zitten nu schijf of me naambordje. Maar kan er mee leven

Meesterstraat 18

2632 BC Nootdorp

Over Cheap Plakletters

Bent u op zoek naar hoogwaardige plakletters? Dan hoeft u niet verder te zoeken. CheapPlakletters biedt uitsluitend plakletters van uitstekende kwaliteit, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of het nu gaat om uw boot, auto, winkels of muren, wij leveren de perfecte oplossing. Bovendien bieden we een lange garantieperiode op onze letters en zorgen we ervoor dat bestellingen die voor 13:00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog worden verzonden. Kies voor kwaliteit en gemak met CheapPlakletters. Plakletters kopen U vraagt zich toch nog af of deze plakletters ook op een boot geplakt kunnen worden? Ze moeten dan uiteraard wel bestand zijn tegen weer en wind. Wij verzekeren u dat dit geen enkel probleem is. Het geeft ook niets als de letters in aanraking komen met zoet of zout water. Daarnaast zijn onze producten op zowel ruwe als gladde oppervlakken te gebruiken. We hanteren scherpe tarieven. Het bevestigen van de plakletters is heel eenvoudig. Zeker wanneer u gebruikmaakt van onze handige instructiefilmpjes. Of u droog of nat plakt, is helemaal aan u. Droog plakken werkt het snelst, maar dan moet u er wel voor zorgen dat de letters echt in een keer goed zitten. Tevredenheidsgarantie Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden! Plakletters bestellen U wilt vandaag de plakletters kopen? Kijk op de site wat u nodig heeft, doe de producten in het winkelwandje en de rest spreekt voor zich. U gaat de letters nat plakken? Het grote voordeel is dat u net zolang kunt plakken en Bespaar geld! Eenvoudig zelf ontwerpen en aanbrengen. Onze website biedt een gebruiksvriendelijke ontwerp tool waarmee u in een handomdraai zelf plakletters kunt ontwerpen.