slecht

Plakletters kwamen niet goed los en is maar gedeeltelijk op de deur gekomen.. Inmiddels heeft Cheap Plakletters nieuwe stickers (gratis ) aangeboden en div. tips gegeven . Hierdoor is het wel gelukt om de stickers goed te plakken . Dit wordt zeer gewaardeerd door ons en is wat ons betreft de eerdere slechte beoordeling van ons omgedraaid in zeer goede beoordeling. Dus ik zal Cheap Plakletters zeer aanbevelen

Het bestellen ging gemakkelijk, en het was met 2 dagen binnen. Heel mooi, mijn vorige letters hebben 10 jaar op de muur gezeten. Nu wilde ik een andere kleur op de muur, en heb weer voor deze letters gekozen. Heel tevreden

Ik heb er geen woorden voor.

Het filmpje hoe ik de letters kon plakken was zeer nuttig.

Gewoon heel goed!

Ben gewoon heel tevreden

Prima product met goede handleiding en ook nog eend snelle levering!

Prima! Snelle levering van een goed product. Prima prijs.

Zoals verwacht

Late verzending en woord in 2 stukken

Verzending pas na 2 weken na bestelling, wellicht door de vakantieperiode, maar dan nog duurt het lang. Daarnaast bestaat de sticker (een aaneengesloten woord) uit 2 stukken die je dus zelf netjes naast elkaar moet plakken. Niet erg handig. Zeker gezien de prijs.

Alles volgens wens en snel thuis ontvangen

Snel en goed geleverd

Snelle levering.

Fijne keuzemogelijkheden.

Vlotte levering en mooi eindresutaat.

Ik gebruik de letters om een naam op mijn modelvliegtuigen te zeten en het geeft elke keer weer een mooi eindresultaat en maakt het helemaal af. Levering altijd goed en opbrengen ook probleemloos. Wat kan ik meer willen?!

Ik ben heel tevreden

Duidelijke instructies voor het plakken. Ik heb ze nat geplakt en had geen geduld om 24 uur te wachten. Na zo'n 6/7 uur was het papier opgedroogd en kon ik het er netjes aftrekken. Letters nog even aangewreven en alles zit perfect.

Super eenvoudig aan te brengen!

Wat een fantastisch resultaat! Heel blij mee

goed en snel geleverd

goed en snel

Twee sets besteld 1 perfect bij de ander liet de foute folie los

Twee sets besteld 1 perfect bij de ander liet de foute folie los Super snelle levering, Beide bestellingen waren in spiegelbeeld Bij de witte liet de verkeerde folie los De matte was perfect

Netjes snel en goed geprijst

Altijd tevreden

Geweldige letters besteld en op tijd geleverd!....ben er blij mee!

perfect

bestelling en levering steeds zeer snel en perfect

Makkelijke app en snel geleverd met duidelijke uitleg en goeden kwaliteit

Makkelijke app en snel geleverd met duidelijke uitleg en goeden kwaliteit

Vriendelijk, goeie service, snel bezorgd, goeie kwaliteit!

Snel en makkelijk!

Snelle levering. Makkelijk aan te brengen met een goed resultaat.

Prima geregeld

Goed systeem van ontwerpen, snel toegestuurd, ziet er allemaal netjes uit. Wat wil je nog meer?

Simpel, snel, en goed

Mooi en makkelijk product

Werk heel makkelijk

Snel en goed levering

Kwalitatief goede sticker!

Prima letters en instructie

Voor de (hockey)keepershelm van onze dochter Plakletters besteld. Prima letters, leuk lettertype. Jammer dat kleinere letters niet mogelijk waren in dit lettertype. Ook de instel-kosten die er opeens bij kwamen (was niet duidelijk van tevoren vonden wij) was enigszins jammer. De ‘tool’ die je erbij kunt nemen hebben wij niet genomen ivm wederom extra kosten. Goed hard aanwrijven met hand en deegschraper (!) werkte ook prima!! Dit was een uitprobeersel voor een andere helm.

Meesterstraat 18

2632 BC Nootdorp

Over Cheap Plakletters

Bent u op zoek naar hoogwaardige plakletters? Dan hoeft u niet verder te zoeken. CheapPlakletters biedt uitsluitend plakletters van uitstekende kwaliteit, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of het nu gaat om uw boot, auto, winkels of muren, wij leveren de perfecte oplossing. Bovendien bieden we een lange garantieperiode op onze letters en zorgen we ervoor dat bestellingen die voor 13:00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog worden verzonden. Kies voor kwaliteit en gemak met CheapPlakletters. Plakletters kopen U vraagt zich toch nog af of deze plakletters ook op een boot geplakt kunnen worden? Ze moeten dan uiteraard wel bestand zijn tegen weer en wind. Wij verzekeren u dat dit geen enkel probleem is. Het geeft ook niets als de letters in aanraking komen met zoet of zout water. Daarnaast zijn onze producten op zowel ruwe als gladde oppervlakken te gebruiken. We hanteren scherpe tarieven. Het bevestigen van de plakletters is heel eenvoudig. Zeker wanneer u gebruikmaakt van onze handige instructiefilmpjes. Of u droog of nat plakt, is helemaal aan u. Droog plakken werkt het snelst, maar dan moet u er wel voor zorgen dat de letters echt in een keer goed zitten. Tevredenheidsgarantie Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden! Plakletters bestellen U wilt vandaag de plakletters kopen? Kijk op de site wat u nodig heeft, doe de producten in het winkelwandje en de rest spreekt voor zich. U gaat de letters nat plakken? Het grote voordeel is dat u net zolang kunt plakken en Bespaar geld! Eenvoudig zelf ontwerpen en aanbrengen. Onze website biedt een gebruiksvriendelijke ontwerp tool waarmee u in een handomdraai zelf plakletters kunt ontwerpen.