Praktisch en prettig horloge

Horloge heeft erg goede bereikbaarheid zowel met gps als netwerk waardoor ik mijn dochter met gerust hart haar vriendinnen kan laten opzoeken

Super cool product

I purchased 2 watches for 2 of my 9 years old kids. They like it so much , the quality is high, the parental appkication is well designed. Highly recommended

Werkt goed

Mooi design, werkt goed. Wel net wat te groot voor een pols van een 8 jarige. Functies werken goed, duidelijk verstaanbaar. Erg te spreken over dit product.

erg tevreden met het horloge

De installatie ging heel gemakkelijk en ik heb (als ouder) volledige controle over de functies en instellingen van het horloge.

Heel handig en gemakkelijk in gebruik

Dankzij de One2track kan mijn dochter lekker buitenspelen zonder dat ik bang ben haar uit het oog te verliezen. En als ze te ver uit de buurt raakt bel ik haar gewoon op. Geeft een enorm veilig gevoel, zowel voor haar als voor mij

Werkt top

Werkt top!!

Heel goed!

Heel blij met de horloges. Al wel een paar besteld omdat onze kids ze een paar keer hebben laten vallen en repareren niet kan of de moeite is. De prijzen van de horloges zijn zo scherp. En heel fijn dat de kids bereikbaar zijn. Overzetten van beltegoed werkt ook super. App is in de loop der jaren ook efficiënter geworden.

Mooi en handig apparaatje.

Prima ding, doet wat ie beloofd

geweldig

Ik vind hem geweldig, ik kan precies zien waar me kind is, en ze kan me bellen als er iets aan de hand is, of als ze ergens heen gaat.

super service

Het horloge wilde niet meer opladen. Ik heb contact gezocht en kreeg direct de oplossing toegestuurd. Het horloge kan nu weer goed gebruikt worden.

Stijlvol en kind gebruiksvriendelijke horloge

Met gemak zie ik waar mijn kind is. Zij kan ons gemakkelijk bellen en ze is goed te verstaan. Videobellen werkt ook goed. Batterij houdt het goed vol, al helemaal als je de instelling van het verversen van de gps op een uur zet. Elk moment kan ik alsnog de gps aanzetten en zien waar ze is.

Toch wel heel fijn

Ik was sceptisch want mijn ouders gaven ons toch ook geen gps mee... zoontjelief spaarde zijn eigen horloge bij elkaar en ik ervaar het toch wel als heel fijn. Niet alleen het korte lijntje maar ook functies als wekker zetten.

De smarthorloge van mijn dochter was gevallen en het display ging stuk. Tot mijn verbazing kreeg ik van de klantenservice van one2track een kortingcode en mocht ik een nieuwe smarthorloge voor mijn dochter bestellen voor de helft van de prijs. Een nieuwe smarthorloge en een blije dochter terug!!

Erg handig en accuraat

Het horloge is ideaal als je kind even alleen weg gaat. Ze zijn nog niet toe aan een mobiel, dit is een goede oplossing om toch contact te kunnen hebben.

Helemaal superrrrrrrrrr

Het werkt fantastisch dochter helemaal blij Wij meer gerust

Fijne horloges!

GPS werkt goed, meerdere horloges in 1 app is ook prettig.

Duidelijk, nauwkeurig horloge

Wij hebben voor onze tweeling de one2track gekocht. Wat een fijn en nauwkeurig horloge. Onze dochter is slechtziend, maar zelfs zij kan er goed mee overweg. Batterijduur prima, okk snel weer opgeladen. GPS heel nauwkeurig, bellen zeer goed te verstaan en de kosten vallen daarvan reuze mee.

Biedt veel vrijheid voor onze dochter van 8 jaar

Prima, gebruiksvriendelijk.

Mijn kleindochter van 7 jaar is er superblij mee en gaat er ook zeer goed mee om.

Prima horloge

Horloge en de app werken goed. Onze zoon van 6 vindt het horloge fijn zitten en kan het goed bedienen. De kwaliteit van de telefoonverbinding is prima en de verbinding komt snel tot stand. Het videobellen werkt redelijk goed, het duurt soms wat lang voordat de verbinding er is en de beeldkwaliteit is oké. De app werkt over het allemaal goed. Je hebt via de app inzicht in het beltegoed en kan het ook makkelijk opwaarderen. Enige wat niet zo fijn gaat in de app is het instellen van de veilige zone, dit is een beetje bewerkelijk, maar eenmaal ingesteld werk de safe zone goed en krijg je een notificatie wanneer je kind het gebied verlaat.

Handig en veilig gevoel

Mijn zoontje gaat zelfverzekerder de deur uit, belt ons als hij bijvoorbeeld spontaan een vriendje tegen komt met wie hij mee wilt. We hebben ook veel plezier met spraakberichten achterlaten voor elkaar. We kunnen elkaar altijd bereiken zonder de verleidingen van een smartphone. De app is heel handig en makkelijk in gebruik.

Heel blij mee

Snel geleverd. Heel gebruiksvriendelijk. Kinderen zijn er ook blij mee

Werkt fijn!

Snel geleverd en werkt fijn!

Blij met kwaliteit van gesprekken

Blij verrast over de kwaliteit van de gesprekken, goed geluid en duidelijk te verstaan aan beide zijden.

Top product

Heel tevreden over zowel het product als de klantenservice. Vragen werden snel en netjes afgehandeld. Zeker een aanrader

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.