Naar verwachting!

Duidelijke site en levering is snel. Makkelijk in te stellen. Onze zoon en wij zijn er blij mee!

Prima horloge

Goed geluid, verstaanbaar. Kan tegen stootje, makkelijk in gebruik, Minpunt; Slecht bereik in huis

Goed werken horloge!

Horloge is makkelijk in de bediening en werk ook goed. De gps werkt vele malen beter dan bij andere merken!

Werkt goed, en handig in gebruik. Ook zeer klantvriendelijke medewerkers aan de telefoon. We zijn tevreden met dit horloge

De One2track is een handig horloge om altijd in contact te staan met je kinderen.

Prima horloge om je kinderen te volgen of om contact te krijgen met je kinderen vooral op drukke locaties zoals een pretpark of speeltuin. Gemakkelijk te installeren en met de bijgeleverde sim kaart direct te gebruiken. Videobellen werkt ook goed en is duidelijk zichtbaar. Batterijduur is ongeveer 1 dag dit had wel wat beter gemogen.

Een stoer en fantastisch horloge voor ons kind en ons

Het uitzoeken van het horloge is voor kinderen alleen al erg leuk; een eigen kleur, een extra of ander gekleurd bandje, een eigen kleur opberghoesje, etc. Als het horloge dan binnenkomt, is het voor ons als ouders snel en makkelijk te installeren. Het wijst zichzelf en is zeer gebruiksvriendelijk. En vanaf het moment dat ons zoontje zijn horloge om heeft, voelt hij zich niet alleen een grote jongen, maar is hij dat ook echt. Als hij alleen gaat buitenspelen en er is iets aan de hand, dan kan hij ons makkelijk bereiken, maar ook wij kunnen hem makkelijk bereiken als dat nodig is. Verder kan hij geen spelletjes spelen op het horloge en kan hij niet gebeld worden door andere mensen dan degene die in zijn telefoonboek staan. Maar ook hij kan niemand anders bereiken dan de nummers uit zijn telefoonboek. Dit geeft ons een veilig gevoel en zorgt er daarnaast voor dat hij zijn wereld verder kan gaan uitbreiden en ontdekken.

Super service.

Al een compleet geinstalleerd horloge,super.

Makkelijke installatie

Heel duidelijke en logische menu's. Dus je hoeft niet lang te zoeken om iets te veranderen.

Fijn horloge

Leuke kleurtjes, kan goed strak. Horloge is nog wel wat groot voor mijn net 5 jarige dochter met dunne polsen. Locatie niet constant 100% precies maar wel erg in de buurt. Ook fijn dat er niet teveel opties op zitten.

Mooi, degelijk horloge met voldoende mogelijkheden.

We zijn erg tevreden over het horloge. Het is gebruiksvriendelijk voor mijn zoon van tien jaar. Het heeft voldoende functionele mogelijkheden. Batterijverbuik is goed.

Geweldige Top horloge

Mooie horloge, top verbinding, goede locatie tracker. Zoon kan makkelijk bellen. Goede pasvorm. Waterdicht. Kind vriendelijk. We zijn heel erg tevreden.

Prima horloge en super klantenservice

Het horloge werkt prima en doet wat het moet doen. Het is heel eenvoudig te installeren met tevens een duidelijke app. Er zit maandelijks een klein bedrag aan verbonden, maar dat is de service meer dan waard. Naast het onderhouden van de app is de klantenservice ontzettend snel met reageren, meedenken en oplossen van problemen. Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf.

Mooi horloge en goed bereikbaar!

In deze tijd is is het heel fijn om contact met je kind te kunnen hebben tijdens het buitenspelen zonder dat ze gelijk een telefoon hoeven te hebben. Daarbij is het voor het kind een stoer horloge met veel opties.

Handig makkelijk hanteerbaar horloge met uitgebreide functies

Wij hebben beiden horloges van onze kinderen in de app opgenomen. Heel gebruiksvriendelijk en makkelijk bedienbaar voor onze kinderen (10 en 7). De GPS is zeer nauwkeurig. Korte berichten heen en weer sturen is makkelijk om elkaar even snel op de hoogte te houden. Zeer aan te bevelen.

Super snelle levering en topkwaliteit

Horloge gekocht voor ons zoontje. Snelle levering en toestel is can mooie kwaliteit. Instellen in een mum van tijd gedaan en supersimpel. Werkt zoals verwacht.

Super om de ‘kleine’ in de gaten te houden!

Kleintjes worden groot. En hoe moeilijk het ook is, loslaten moeten we op een keer. Dit horloge is daar perfect voor!

Heel tevreden

Handig en fijn als mijn zoon m omheeft

Superfijn horloge, uitstekende service!

Onlangs hebben we het 3e horloge alweer besteld. Al onze kinderen hebben er 1 (gehad). Echt superfijn om op deze manier in contact te kunnen zijn/blijven. De kinderen hebben een stukje vrijheid en wij een stukje veiligheid. En niet onbelangrijk, een hele fijne klantenservice voor als er iets is. Tophorloge, topservice!

Hele fijne en gebruiksvriendelijke belhorloge

Onlangs de belhorloge vanaf 8 jaar aangeschaft voor mijn dochter. Dit merk specifiek op aanraden van een andere moeder. Tot nu toe heel tevreden. De app waar je als ouders alles kan beheren is heel fijn en handig. De extra accesoires die wij hadden besteld zijn ook van goede kwaliteit.

Het horloge bevalt heel goed

Het horloge aangeschaft voor onze 10 jarige dochter. Het horloge is wat we ervan hadden verwacht. Prima formaat en gemakkelijk in gebruik.

Het is super makkelijk , echt een aanrader

Heel handig horloge, batterij mag wat verbeterd worden

Prima horloge, fijne app. Werkt simpel en handig. Is een kinderhorloge, zou natuurlijk nog beter zijn als ze wat steviger zijn en de batterij langer meegaat.

Uitstekende klantenservice

Wij zijn al jaren erg tevreden met het horloge voor onze oudste dochter. Na aanschaf van een tweede horloge voor onze tweede dochter, bleek dat deze een veel slechtere netwerkverbinding heeft. Ik heb toen contact gezocht met de klantenservice waarna er heel eenvoudig een nieuw simkaartje werd toegestuurd. Het bleek namelijk dat het nieuwe horloge een Vodafone simkaart had en ons eerste model eentje van KPN.

Ideaal ding

Perfect voor mijn zoon van 10, veilig idee als hij hiermee zelf op pad is. En mooie manier om de mobiele telefoon nog even uit te stellen:)

Super goed

Werkt super goede uitleg helemaal blij mee

Pletterij 25

2211 JT Noordwijkerhout

Over one2track B.V.

De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 185.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.