Laden reviews...
1.027 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven vooral een positief beeld van de GPS-precisie en de veiligheidsfuncties. Consumenten noemen de geruststelling die het biedt en de gemakkelijke app. Verwachtingen worden waargemaakt op gebied van gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Klanten roemen de service en bevelen het systeem graag aan.
Snelle levering, goede kwaliteit van het product en het blijft de producten steeds vernieuwen.
M.
Schipluiden
Beste M.,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Ook leuk om te lezen dat jullie waarderen dat we onze producten steeds blijven vernieuwen en verbeteren.
one2track B.V.
Ook de GPS werkt heel goed. Makkelijk bruikbaar voor kinderen.
Dieteke
Huissen
Beste Dieteke,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat de GPS goed werkt en dat het horloge makkelijk te gebruiken is voor kinderen.
Precies die combinatie van gebruiksgemak en een gerust gevoel voor ouders vinden we belangrijk.
one2track B.V.
Dit gps horloge werkt kindvriendelijk en ziet er leuk uit. De app is ook makkelijk in gebruik. GPS locatie is niet altijd even nauwkeurig. Zorg dat je altijd bij je (hoofd)accountgegevens kan, anders kun je een nieuw horloge kopen.
A
Almere
Beste A,
Bedankt voor jullie review en voor het delen van jullie ervaring!
Fijn om te horen dat jullie het horloge kindvriendelijk en leuk vinden en dat de app makkelijk in gebruik is.
Bedankt ook voor jullie feedback over de nauwkeurigheid van de GPS. De locatie kan onder bepaalde omstandigheden inderdaad wat minder nauwkeurig zijn.
Mocht dit heel erg afwijken, neem dan even contact op met onze klantenservice.
Dit kan via [email protected]
Het is belangrijk om de inloggegevens van het hoofdaccount goed te bewaren. Deze zijn nodig om het account en de gekoppelde horloges te beheren.
Bedankt voor jullie vertrouwen in one2track en voor de waardevolle feedback!
one2track B.V.
Ik heb ze voor mijn beide kinderen het werkt uitstekend
Robin
Eindhoven
Beste Robin,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat jullie voor beide kinderen een one2track horloge hebben en dat ze uitstekend werken.
one2track B.V.
Het horloge was snel geleverd en van top kwaliteit
Mariska
Bunschoten
Beste Mariska,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat het horloge snel is geleverd en dat jullie tevreden zijn over de kwaliteit.
Bedankt voor het delen van jullie ervaring. We wensen jullie veel plezier met het horloge!
one2track B.V.
Ideaal horloge, geeft perfect locatie weer!!
Anneke
Scherpenzeel
Beste Anneke,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met het horloge en dat de locatie zo nauwkeurig wordt weergegeven. Zo kunnen kinderen lekker hun vrijheid krijgen, terwijl jullie als ouders toch met een gerust gevoel weten waar ze zijn.
one2track B.V.
Ideaal horloge om je kind meer vrijheid te geven. Klantenservice is goed bereikbaar en helpt je snel bij vragen. Duidelijke app.
Michele
H I ambacht
Beste Michele,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat jullie het horloge ideaal vinden om jullie kind wat meer vrijheid te geven.
Ook fijn dat jullie tevreden zijn over onze klantenservice en de duidelijke app. We vinden het belangrijk dat jullie bij vragen snel en goed geholpen worden.
Bedankt voor het delen van jullie ervaring!
one2track B.V.
GPS werkt super, reageert fijn, app is heel makkelijk en overzichtelijk. Klantenservice is makkelijk bereikbaar en vriendelijk. Wil je een perfecte horloge voor je kind zoek dan niet verder!
Mike
Poeldijk
Beste Mike,
Bedankt voor jullie enthousiaste review!
Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de GPS, de werking van het horloge en de overzichtelijke app. Ook super dat jullie onze klantenservice als makkelijk bereikbaar en vriendelijk ervaren. Dat vinden we erg belangrijk!
En wat een mooi compliment: "zoek dan niet verder"!
Bedankt voor jullie vertrouwen in one2track en voor de aanbeveling.
We wensen jullie kind heel veel plezier met het horloge en veel mooie avonturen!
one2track B.V.
We hebben dit horloge voor ons zoontje van 6 jaar gekocht. Hij is handig in gebruik en nauwkeurig.
Martijn
Oudenbosch
Beste Martijn,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat jullie zoontje van 6 het horloge handig in gebruik vindt en dat de GPS nauwkeurig werkt.
Bedankt voor jullie vertrouwen in one2track en voor het delen van jullie ervaring. We wensen jullie zoontje veel plezier met zijn horloge en veel mooie avonturen!
one2track B.V.
Geweldig horloge. Mijn kind is nu altijd bereikbaar. Ik kan hem bellen, berichtjes sturen en de locatie zien waar hij uithangt. Wat jammer is is dat het videobellen niet goed werkt.
Chantal
Leerdam
Beste Chantal,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over het horloge en dat jullie kind altijd bereikbaar is. Ook goed om te lezen dat jullie de bel- en berichtfunctie en het bekijken van de locatie zo prettig vinden. Dat geeft ouders natuurlijk een gerust gevoel.
Jammer dat het videobellen niet goed werkt. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We raden aan om hierover contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we kunnen kijken waar dit door wordt veroorzaakt en jullie zo goed mogelijk kunnen helpen.
Bedankt voor jullie feedback en vertrouwen in one2track!
one2track B.V.
Geweldig horloge, werkt goed! Ook de belfuncties. Je kan elkaar super goed verstaan. Kinderen snappen snel hoe het werkt. Geeft nauwkeurig aan waar ze zijn. Heel fijn!
Wendy
Dordrecht
Beste Wendy,
Bedankt voor jullie enthousiaste review!
Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met het horloge. Super dat de belfunctie goed werkt, jullie elkaar duidelijk kunnen verstaan en de kinderen snel begrijpen hoe alles werkt.
Ook fijn om te lezen dat de locatie nauwkeurig wordt weergegeven. Zo kunnen kinderen lekker hun gang gaan en houden jullie als ouders toch een gerust gevoel.
one2track B.V.
Heel leuk om papa en mama te kunnen bellen als ik wat wil vragen als ik verder weg ben
Vivièn
Enschede
Beste Vivien,
Bedankt voor deze leuke review!
Wat fijn om te horen dat je het zo leuk vindt om papa en mama te kunnen bellen wanneer je wat wilt vragen en je wat verder van huis bent.
Zo kun je lekker op avontuur gaan en toch altijd even contact opnemen als dat nodig is.
Heel veel plezier met je one2track horloge en veel mooie avonturen gewenst!
one2track B.V.
Zojuist de Connect You aangeschaft. Het horloge ziet er mooi uit en de installatie was eenvoudig. Ik denk dat mijn zoon veel plezier gaat beleven aan zijn One2track horloge.
Anita
Groningen
Beste Anita,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat leuk om te horen dat jullie de Connect You zo mooi vinden en dat de installatie eenvoudig is verlopen.
We hopen natuurlijk dat jullie zoon er veel plezier aan gaat beleven en het horloge hem veel mooie avonturen en extra vrijheid geeft.
Heel veel plezier gewenst met de Connect You!
one2track B.V.
Heel blij met het horloge. Werkt goed, makkelijk te installeren. Veilig doordat je als ouder zelf contactpersonen erin kan zetten.
Beste,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met het horloge en dat de installatie makkelijk is verlopen. Ook goed om te lezen dat jullie de mogelijkheid om als ouder zelf de contactpersonen te beheren als veilig ervaren.
Zo houden jullie als ouders de controle over wie contact kan opnemen met jullie kind, terwijl jullie kind toch op een eenvoudige manier bereikbaar blijft.
one2track B.V.
Eerder 2 horloges aangeschaft, 1 voor de dochter en 1 voor de zoon. Zoonlief gaat er niet echt zuinig mee om, daarom helaas gesneuveld. Lag niet aan de kwaliteit. Dochterlief inmiddels een telefoon dus horloge niet meer nodig, dus zoonlief deze maar gegeven. Nu inmiddels 3jaar verder naar aanschaf, beide horloges doen het niet meer. Dus nu de 3e aangeschaft.
G.K.
Wolvega
Beste G.K.,
Bedankt voor jullie review en voor het feit dat jullie al zo lang voor one2track kiezen!
Wat leuk om te lezen dat jullie eerder al twee horloges hebben aangeschaft en dat het horloge van jullie dochter uiteindelijk nog een tweede leven heeft gekregen bij jullie zoon. Jammer dat de horloges na ongeveer drie jaar allebei niet meer werken.
En inmiddels alweer de derde aangeschaft! Dat vinden we natuurlijk een mooi compliment en een blijk van vertrouwen in one2track.
Bedankt dat jullie steeds opnieuw voor ons kiezen. We wensen jullie zoon heel veel plezier met zijn nieuwe horloge en veel veilige avonturen!
one2track B.V.
Het is een intuitief horloge waardoor het kind al vrij snel weet hoe het werkt. Het inregelen door de ouder vergt even wat uitzoekwerk maar verloopt daarna soepel. De gps is nauwkeurig genoeg, beeld en geluid met bellen prima. Het kunnen koppelen van specifieke personen maakt het veilig en controleerbaar maar wel met een mate van privacy omdat je (volgens mij) niet alle berichten kunt zien die het kind verstuurd aan de andere personen. Enkele aspecten hadden iets logischer of gebruiksvriendelijker gemogen: de groepsapp lijkt standaard te worden gekozen om een bericht te versturen ipv privé.
Robert
Eijsden
Beste Robert,
Bedankt voor jullie uitgebreide en waardevolle review!
Wat fijn om te lezen dat het horloge voor jullie kind intuïtief werkt en dat de GPS, beeld- en geluidskwaliteit bij het bellen goed bevallen. Ook mooi om te horen dat jullie de mogelijkheid om specifieke contacten te koppelen als veilig en controleerbaar ervaren, met tegelijkertijd een stukje privacy voor jullie kind.
Goed nieuws: op ons nieuwe model, de Connect You, zijn privéchats inmiddels mogelijk. Daarmee kun je rechtstreeks en privé met een contact communiceren.
Bij de andere horloges is het alleen een groepsapp en kan je niet kiezen.
Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om deze punten met ons te delen. We nemen jullie feedback zeker mee in de verdere ontwikkeling!
one2track B.V.
Ik kan altijd Kinderen bellen als ze buiten is en zie ook waar ze zijn.
Zahide
Rotterdam
Beste Zahide,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat jullie altijd contact kunnen houden met jullie kinderen wanneer ze buiten zijn en via de app kunnen zien waar ze zijn.
Bedankt voor jullie vertrouwen in one2track en voor het delen van jullie ervaring. We wensen jullie kinderen heel veel plezier met hun horloges en veel mooie avonturen!
one2track B.V.
Werkt naar behoren. Mijn dochter is er super blij mee. Met bellen is ze ook goed verstaanbaar.
Mandy
Hengelo
Beste Mandy,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat het horloge helemaal aan jullie verwachtingen voldoet en dat jullie dochter er zo blij mee is. Super dat ze tijdens het bellen ook goed verstaanbaar is!
Bedankt voor jullie vertrouwen in one2track en voor het delen van jullie ervaring. We wensen jullie dochter heel veel plezier met haar horloge en veel mooie avonturen!
one2track B.V.
Fijne horloges. Had twee jaar geleden al twee horloges besteld voor op de camping. Helaas was de eerste voor 4 jaar al kapot na twee maanden (beeldscherm door vallen). Nu een nieuwe besteld. Gelukkig deed een horloge van twee jaar terug het weer na 4 uur opladen alleen kwam ik erachter dat toen hij het weer deed toen de simkaart ineens gedeactiveerd was terwijl ik best een aantal maanden een abonnement had gehad en dit tegoed nooit verbruikt heb in die maanden. Gelukkig was de nieuwe simkaart er net op tijd voor onze vakantie. Verder fijne horloges voor op vakantie om ze toch een beetje in de gaten te kunnen houden.
Sharon
Nijmegen
Beste Sharon,
Bedankt voor jullie uitgebreide en eerlijke review!
Wat fijn om te horen dat jullie de horloges prettig vinden voor op de camping en tijdens de vakantie. Juist op vakantie is het fijn als kinderen wat meer vrijheid krijgen, terwijl jullie als ouders toch eenvoudig contact kunnen houden en een oogje in het zeil kunnen houden.
Jammer dat het eerste horloge na een val beschadigd is geraakt en dat jullie bij het oudere horloge tegen een gedeactiveerde simkaart aanliepen. We begrijpen dat dit vervelend is, zeker vlak voor een vakantie. Gelukkig kwam de nieuwe simkaart nog op tijd en konden jullie het horloge weer gebruiken.
Fijn dat jullie ondanks deze punten opnieuw voor one2track hebben gekozen. Bedankt voor jullie vertrouwen en voor het delen van deze waardevolle feedback!
one2track B.V.
Onze zoontjes zijn erg blij met de extra vrijheid die ze krijgen hiermee, en wij met het extra toezicht.
Eva
Heerlen
Beste Eva,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat jullie zoontjes blij zijn met de extra vrijheid en dat jullie als ouders juist het extra stukje toezicht en zekerheid ervaren.
We wensen jullie zoontjes heel veel plezier met hun horloges en veel mooie avonturen!
one2track B.V.
Onlangs de One2Track Connect NEXT aangeschaft, samen met een extra nylon bandje, en we zijn erg tevreden! Mijn zoon (9 jaar) is veel buiten aan het spelen, en dit horloge maakt het heel makkelijk om contact met elkaar te houden. Via de app kan ik eenvoudig zien waar hij zich bevindt, wat een gerust gevoel geeft. Het nylon bandje geeft het horloge een stoere uitstraling en zit volgens mijn zoon ook het meest comfortabel. Een fijne combinatie van functionaliteit en draagcomfort. Zeker een aanrader!
B.
Zwolle
Beste B.,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de Connect Next en het extra nylon bandje. Super dat jullie zoon van 9 het horloge graag draagt en dat het nylon bandje niet alleen stoer staat, maar ook comfortabel zit.
Mooi om te horen dat het horloge jullie helpt om eenvoudig contact te houden terwijl jullie zoon lekker buiten speelt. Dat jullie via de app kunnen zien waar hij is en daardoor met een gerust gevoel wat meer vrijheid kunnen geven, is precies wat we willen bereiken.
Bedankt voor jullie vertrouwen in one2track en voor de aanbeveling! We wensen jullie zoon heel veel plezier met zijn horloge en veel mooie avonturen!
one2track B.V.
Erg tevreden met de One2Track Connect NEXT! Het bestelproces ging makkelijk, de levering was snel en alles was netjes en goed verpakt. Leuk dat je het horloge zelf kunt samenstellen en ook het horlogebandje kunt personaliseren. Het horloge is gebruiksvriendelijk, de GPS werkt goed en het is fijn dat we snel kunnen zien waar ons kind is en eenvoudig contact kunnen houden. Dat geeft ons als ouders een stukje extra zekerheid. Een klein minpunt is het oplaadstation. Achteraf blijkt dat dit eigenlijk niet echt nodig is en daar had One2Track wat duidelijker over mogen zijn tijdens het bestellen. Nu voelt het toch een beetje als een marketingtruc om dit erbij te verkopen. Daarnaast zat er geen passende USB-A-oplader bij het oplaadstation. Ondanks dit minpunt zijn we erg tevreden over het horloge zelf en zouden we de Connect NEXT zeker aanraden!
Marcus
Helden
Beste Marcus,
Bedankt voor jullie uitgebreide en eerlijke review!
Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de Connect Next, het bestelproces, de snelle levering en de gebruiksvriendelijkheid van het horloge. Leuk om te horen dat jullie ook de mogelijkheden om het horloge en het bandje te personaliseren waarderen.
Super dat de GPS goed werkt en dat jullie eenvoudig contact kunnen houden met jullie kind. Dat stukje extra zekerheid voor ouders en vrijheid voor kinderen is precies waar we het voor doen.
Bedankt ook voor jullie duidelijke feedback over het oplaadstation. We begrijpen dat het vervelend is als achteraf blijkt dat een accessoire niet noodzakelijk is en dat dit tijdens het bestellen duidelijker had mogen worden aangegeven.
Dit zijn waardevolle aandachtspunten voor ons om de informatie en het bestelproces verder te verbeteren.
Fijn dat jullie ondanks dit minpunt zo tevreden zijn over het horloge en de Connect Next zouden aanraden. Bedankt voor jullie vertrouwen in one2track!
one2track B.V.
lang getwijfeld om mijn dochter een horloge te geven. maar heb hem nu een paar weken. en wat is dit en uitkomst, hij is mee op vakantie in Nederland geweest zo dat ze zelf wat meer vrijheid had. dit raad ik iedereen aan echt top!
anita
heesch
Beste Anita,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat de twijfel na een paar weken helemaal is verdwenen en dat het horloge zo’n uitkomst blijkt te zijn!
Super dat jullie dochter tijdens de vakantie in Nederland wat meer vrijheid heeft gekregen, terwijl jullie toch met een gerust gevoel weten dat ze bereikbaar is.
Juist die combinatie van zelfstandigheid voor kinderen en zekerheid voor ouders is waar we het horloge voor hebben ontwikkeld. Heel leuk dat jullie het zo enthousiast aan andere ouders aanraden!
We wensen jullie dochter nog heel veel plezier en mooie avonturen met haar horloge!
one2track B.V.
Mijn kinderen kunnen lekker in de buurt spelen en ik kan precies zien waar ze zijn via de app. De bereikbaarheid is ook top
MamaVan2
Arnhem
Beste MamaVan2,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat jullie kinderen lekker in de buurt kunnen spelen en jullie via de app precies kunnen zien waar ze zijn. Zo krijgen kinderen de vrijheid om lekker op ontdekking te gaan, terwijl jullie als ouders een gerust gevoel houden.
Ook fijn om te lezen dat de bereikbaarheid zo goed bevalt. Bedankt voor jullie vertrouwen in one2track en voor het delen van jullie ervaring!
one2track B.V.
Goede service, overzichtelijke app en makkelijk je beltegoed opwaarderen. Ik heb geen verbeterpunten!
Caroline
Apeldoorn
Beste Caroline,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over het horloge en onze service. Super dat jullie de app overzichtelijk vinden en dat het opwaarderen van het beltegoed zo makkelijk gaat.
Bedankt voor jullie vertrouwen in one2track en voor het delen van jullie ervaring. We wensen jullie heel veel plezier met het horloge!
one2track B.V.
De allerleukste, beste en stoerste GPS-horloges voor kinderen en ouders! Betrouwbaar – en betaalbaar bij aankoop en in gebruik. Met meer dan 250.000 enthousiaste avonturiers zijn wij dé marktleider in Nederland. Onze GPS-horloges zijn alléén gericht op ouder-kind communicatie. Geen games of sociale media, want buiten spelen moet écht buiten spelen blijven, zonder digitale afleiding.
Pletterij 25
2211 JT Noordwijkerhout