Pluspunten

Super snelle levering. Heel fijn dat er even een mailtje komt met de gegevens, erg persoonlijk.

Tip: Ga zo door!!!

Pluspunten

Goede voorlichting! Snelle levering! De goedkoopste!

Pluspunten

Supersnel gereageerd op onze bestelling van een Hapro Traxer 8.6, incl. de opmerking c.q. het advies dat een 6.6 wellicht beter zou passen op onze auto (en dat we dat ter plaatse in Zaltbommel meteen even in de praktijk konden bekijken). Gisteravond in Zaltbommel opgehaald, meegeholpen met het monteren van de dakdragers en de twee Hapro-modellen gepast en inderdaad: de 6.6 paste beter. Omdat deze 6.6 iets goedkoper was, werd al gemeld dat de verrekening z.s.m. geregeld zou worden. Ik was amper thuis en toen bleek het verschil al teruggestort op onze bankrekening. Een absolute aanrader: een betere, vriendelijkere, flexibelere en snellere service kun je je als klant niet wensen!

Pluspunten

We zijn blij met de zeer snelle levering. Op maandagavond besteld en woensdag ochtend al bezorgd. We hebben een dakkoffer van het merk Hapro Traxer 4.6 besteld en die ziet er goed uit! Aan 2 kanten te openen en een mooi systeem om hem snel op de dakdragers vast te zetten. Bedankt.

Pluspunten

Snelle feedback en levering

Optie stel een vraag via website

Pluspunten

Zeer snelle communicatie via email. Levering volgens afspraak. Scherpe prijs.

Pluspunten

Snelle klantenservice en levering

Pluspunten

Goed persoonlijk contact. De bestelde Dakkoffer was niet op locatie afgeleverd, maar is daarna toch door ze opgehaald bij DHL waardoor ik toch op tijd de beschikking had over de Dakkoffer. Bij het ophalen heeft men twr plekke de dakdragers en de Dakkoffer geplaatst op de auto. Prima service!

Pluspunten

Topservice! Snelle antwoorden op e-mails en flexibel in openingstijden!

Klokhoek 14

3833GX Leusden