Netjes afgeleverd helemaal volgens verwachting patroon

Wist wat ik moest hebben en dat hadden jullie

Wist eat ik moest hebben, zo simpel is het, Belde nog 1x. voor laatste adviesje en bestellen maar, T is gewoon kwestie van online bestellen

Goede, snelle en betrouwbare service

Er was door een onderaannemer een pakket niet verstuurd. Een mailtje naar thuiszorgwinkelXL en het werd keurig beantwoord en geregeld. Fijn, zo'n goede service! Makkelijke webshop, goede prijzen en keurig geleverd.

Goede producten en goede service

Heb hier een opvouwbare rolstoel besteld (Bobby); goed advies en goed product. Monteren is zonder instructieboekje gelukt (zelf gedaan). Heb deze nog niet gebruikt maar is fijn om mee te nemen in de auto vanwege gewicht ( +/_ 10 Kg) en gebruiksgemak.

snel opgestuurd

vvv

Uitstekend,snel geleverd

Zeer goede kwaliteit en snel geleverd!

Goede service, prima product

Helaas paste de toiletverhoger niet …

Op de website was niet duidelijk dat de toiletverhoger niet op alle toiletten past. Je moet deze namelijk van onderaf kunnen vastschroeven door de gaten waar de oude bril zat. Onze Villeroy & Boch heeft een ander systeem. We hebben de verhoger op eigen kosten teruggestuurd. Na anderhalve week kregen wij het aankoopbedrag teruggestort.

Simpel en duidelijk

Duidelijke website en snelle correcte levering

Ik ben heel erg tevreden over uw afleverservice.

De bezorger was uiterst beleefd en behulpzaam. Ik kan Uw bedrijf van harte aanbevelen bij mijn kennissen.

Goede prijs kwaliteit, keurige service

Heel fijn draaitafeltje

Snel geleverd. Wat fijn watts omdat mijn moeder gevallen was. Veel plezier van het tafeltje.

Zeer goede winkel

Doen zeker wat ze moeten doen

waren geen handschoenen bij.

Prima webshop

Goede communicatie en eerlijk over levertijden.

Snelle en goede service

Een pakje was niet meegeleverd, gebeld en de volgende dag alsnog ontvangen.

keurig op tijd

geen beschadigde pakjes, snel geleverd

Bestelling is snel en netjes afgeleverd De rollator was makkelijk in elkaar te zetten door duidelijke handleiding Ria Taal

Montage zwak

Het gebruik van de toiletverhoger is niet geschikt voor oudere mensen. De wijze van montage is moeilijk en bij gebruik beweegt het geheel. Schoonmaken is zeer moeilijk. Verwijderen niet er eenvoudig

Prima alles netjes afgeleverd

Moet alleen van de douche beugel een zuignap steeds vastzetten. Een zit muurvast de andere laat na een paar uur los. Kijk het nog even aan.

ziet er mooi uit

het is een goed product. geen op of aanmerkingen.

Geweldig.

Goed en snel.

snelle levering,

het bestelde artikel voldoet geheel aan onze verwachting!

product goede prijs kwaliteits verhouding

Zeer klantvriendelijk

Probleem wordt onmiddellijk verholpen. Heel vriendelijke man aan de telefoon

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.