Attent en vlot

Hele snelle levering, de rollator is geweldig

De rollator is heel goed wendbaar, heel makkelijk in gebruik.

goede en deskundige voorlichting

Gebeld en ons probleem voorgelegd. Binnen enkele ogenblikken wisten wij het: hier moeten we zijn.

Gewoon goed

Goede site, snelle bezorging

snelle, zorgvuldige afhandeling en levering

de halve ster aftrek is gelegen in het feit dat bepaalde accessoires niet meegeleverd kunnen worden. Maar hoopvol stemt het feit dat een medewerker belooft zijn uiterste best te doen die uit het buitenland naar Nederland te halen. Prettig contact, zowel per mail als persoonlijk! Maar dat PostNl er vervolgens een ongelooflijke zooi van gemaakt heeft valt diep te betreuren!!

De stok bevalt prima

ik vind een beetje jammer dat de stok niet zelfstandig kan staan

Telefonische bestelling en prettige service

Hele snelle levering.Goed verpakt en mogelijkheid v after pay. Thuiszorgwinkel xl zal ik aanbevelen

Alles is prima geregeld

Mijn bestelling is snel en correct verwerkt

Snelle service, goed product. Raad deze site iedereen aan.

Service perfect

super en licht

voor mij een uitkomst. Moest wel even bellen over de montage.

Op tijd geleverd en was conform foto en omschrijving

Op tijd geleverd en was conform foto en omschrijving

Prima product en snelle levering

Goede levering

Supee

Voor die prijs een zeer goed product. Ziet er goed uit en de functionaliteit is prima!!

Overzichtelijke website en snelle levering

Ik heb al eerder bestellingen gedaan en zijn altijd snel en naar tevredenheid geleverd

Snel geleverd. Montage niet al te moeilijk.

Ik heb deze rollator/transport stoel besteld voor oude vrienden van ons. Hoorde dat er problemen zijn met de handvaten in transport stoel modus. Er schijnt iets afgebroken te zijn, waardoor het handvat loszit. Ga dit checken en het resultaat op deze website laten weten.

Klantenservice oké

Mijn vraag werd goed beantwoord

Overzichtelijke site, snelle service

Alles van bestelling tot levering goed geregeld.

Prettig bedrijf

De keuze was snel gemaakt via de website en de bestelling verliep ook soepel. De bestelde rolstoel was de volgende dag in huis.

mooie rollator heb er veel plezier van een aanrader

ik kan het zeker aanraden ben heel tevreden .

Goede service, nette klantenservice.

Goed en deskundig

Lichtgewicht, maar solide

De rollator is licht van gewicht, maar geeft voldoende steun. Zeer geschikt om met het vliegtuig mee te nemen.

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.