Snelle levering Artikel voldoet aan de verwachtingen

Geen klachten over bezorging.

Nog geen ervaring met de rollator. Vanaf morgen ga ik de rollator in gebruik nemen. Is dus afwachten of het voor mij gaat werken.

Niet zo best

De handgreep met zuignappen viel binnen een half uur van de muur. Kon hem terugsturen, dan zouden ze kijken wat er aan de hand was. Wel op eigen kosten... opeens werd het aankoopbedrag plus de verzendkosten teruggestort op mijn rekening. Zonder tegenbericht of uitslag onderzoek. Ze hadden beter een juist werkende handgreep kunnen sturen. Nu ga ik wel ergens anders heen.

Prima thuiszorgwinkel

Prima en snel afhandelen Moest iets retourneren, Keuring en snel afgehandeld. TOP

Vrij snelle levering

Vrij snel geleverd en alles compleet.

Goede communicatie en producten

Goede snelle service

Prima hoe alles geregeld wordt.

Snel geregeld

Goed advies en snelle afhandeling

Hele snelle service

Het draaibare tafeltje is ontzettend fijn. Je kunt je er veilig aan omhoog trekken.

Erg fijn

Fyne Rollater loopt er fijn

Goed advies en een super persoon die in alle rust met je meedacht ,ook de volgende dag toen mij iets nog niet duidelijk was

Zeker een aanbeveling

Snelle bezorging en goede service

Tevreden met het aanzicht van de rollator

niet best

Mijn ervaring is niet best. 1 Bestelling voor rollator met dienblad 2 Geleverd alleen een rollator (dienblad vergeten in te pakken) 3 Gebeld voor dienblad 4 Enquête voor dienblad alleen is de deze nog niet geleverd 5 Dienblad komt een dag later

Ben tevreden.

Ben tevreden.

Voortreffelijk.

Ik zal u aanbevelen. M.v.g. K.Stavenga

goed en snelle levering

levering mag echter wel een email verstuurd worden met welke vervoerder en wanneer geleverd wordt, met track en trace b.v.

Alles was goed in orde

Alles was in orde,en hij bevalt prima

Vlug en veilig geleverd!!!

Donderdags besteld vrijdag middag in huis

Heel goed uitgelegd door medewerker voor aankoop rollator.

Hele goede uitleg en vriendelijke medewerker.

goed in orde

Na complicaties goed geholpen.!! Prima opgelost

top

vriendelijk, behulpzaam en effectief

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.