Alles was goed

Alles was goed

Zeer tevreden.

Houden zich prima aan de afspraken.

Top zeer snelle service

Zeer snel geleverd

geweldige rollator

prima rollator, gemakkelijk in elkaar te zetten ook voor ouderen.

Goede service !

Over een rolstoel valt weinig te zeggen, prijs was goed, de mogelijkheden zoals verstellen of aanpassen zijn natuurlijk een voordeel, net zoals het feit dat ie ten eerste opvouwbaar is, en kies ook voor aluminium voor het gewicht, beide opties zijn zeker aan te raden, artikel was op voorraad, op vrijdag besteld, en op maandag al geleverd dus niks negatiefs op te merken, een aanrader dus...

Perfect afgeleverd verder geen problemen

Geen enkel probleem.alles naar wens.

is uitstekend.

Snelle levering mooi produckt.

Zeer goed bedrijf

Goede uitleg Verkeerde rollator opgestuurd werd direct actie ondernomen. Na 2 dagen de goede rollator in huis Goed bedrijf doen wat ze zeggen.

eenvoudig te bestellen

zeer tevreden met de rollater .makkelijk om in elkaar te zetten

Zeer snelle levering

Zeer te vreden !

De bestelde stoel werd snel geleverd eb voldoet aan de verwachtingen.

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling!

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling!

niet fijn

de levering ging vlot , heb ėėn groooote klacht , de doos was voor mijn poort gezet de poort staat een auto lengte achteruit van de rest van de afsluiting , maar ik heb niet afgetekend want ik was niet thuis , de doos was voor iedereen beschikbaar om vrij mee te nemen voor iedereen die langst kwam op de straat , dus mja u hebt geluk dat niemand de levering heeft mee genomen anders was er wel degelijk een probleem mvg chris

prima product

Zeer snelle levering

Mooie stoel,goed op te bergen

Prima rolstoel. Alleen moet u niet beloven dat voor 16.00 besteld de volgende dag bezorgd wordt. Wij hebben op donderdag voor 16.00 besteld en ontvingen de stoel op maandag. Gr.

Op tijd afgeleverd en prima producten!

super

snelle levering goede service

Goede hulp

Werd direct geholpen. Er werd met mij meegedacht over de mogelijkheden en wat ik eventueel nog nodig kon zijn. Goede adviezen!

Twee rolstoelen besteld en betaald

Een, van de twee heb ik mijn geld niet terug dat is rolstoel Sterre, in plaats daarvan heb ik een andere gekocht, voor €169,ik krijg dus nog €179 terug

SNELLE LEVERING PRIMA

BADKAMER STOEL INKLAPBAAR

Snelle levering. Kwalitatief goed product

Keurig en snel geleverd

Nu wel afwachten, als het nodig mocht zijn, of de service achteraf ook OK is. Maar over de aankoop meer dan tevreden

heel fijn geholpen

Prettig en goede uitleg . Gewoon fijn dat je normaal geholpen wordt. Ga zo door top.

Goed product geleverd

Goed product geleverd, maar geen informatie over latere bezorging, gelukkig was ik thuis toen post nl kwam

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.