Snel, goed verzorgd en klantvriendelijke gehandeling

Snel, goed verzorgd en klantvriendelijke behandeling

Goede ervaring.

Zoals ik al schrijf, alleen merkwaardig u vraagt een oordeel maar met een no-reply afzending. Ik vind dat nogal tegenstrijdig.

zie sterren

Zeer goed.

prima, zeer aan te bevelen

Gezocht naar een rollator. gevonden en de reviews gelezen en daarop de rollator gekocht. ZEER TEVREDEN

Goede service, prettige klantgerichte benadering.

Een rollator besteld die niet zo goed beviel en teruggestuurd. Het geld werd snel weer teruggestort. Goed geadviseerd bij vervolg keuze en deze werd óók snel geleverd en bevalt erg goed.

Pakje goed ontvangen en snel

Goede service en snelle levering

Goede behandeling.

Zie boven

Vlotte verzending, goede email respons

De duwstoel is voor mijn moeder als kado. Vanwege covid kan ik haar niet bezoeken en heb het item nog niet gezien of gebruikt.

mooie producten tegen een redelijke prijs

Prima service!

Goede service, zowel online als telefonisch.

Zeer goede leveringen.

Geen commentaar.

uitstekend

kan niet beter

Makkelijk en handig in gebruik

Zeer slecht.

De rollator vertoonde een gebrek; de vergrendeling werkte niet. Aks iemand dat had uitgeprobeerd in de winkel, was het probleem meteen duidelijk geweest. Ik moest de rollator zelf terugsturen, op eigen kosten en via een postkantoor Gelukkig heb ik een steekwagen en met behulp van een winkelwagentje is me dat gelukt.

Grandioos

Mooi op tijd en voor een goede prijs En een echt licht gewicht

Prima product

Prima degelijk veilg, makkelijk monteerbaar keysafe.... eerste opgestuurde safe ging niet open, er werd meteen actie ondernomen en we hadden snel een nieuwe binnen... top service

Oke info en prijs

Van bezochte sites., beste koop

Perfect, goede en gerichte hulp waardoor levering volgende dag plaats vond.

tijdens het bestellen was artikel niet op voorraad wat ik eerst had gecheckt met medewerker, gelijk weer telefonisch contact opgenomen en de medewerker kon artikel direct op voorraad boeken waardoor levering van rolstoel volgende plaats vond, geweldig.

Gezien de problemen met mijn handen, maar toch zelf zoveel mogelijk wil blijven doen, heb ik veel baat bij messen met gebogen handsvat. Anders kan ik zelf geen mes meer vast houden.

goede telefonische begeleiding

De rollater is voor mijn man. Hij is er heel tevreden over, m.n. de zachte wielen zijn bijzonder fijn buitenshuis.

Supersnelle levering

Wij waren erg verrast dat wij zo snel onze bestelling kregen, dit omdat wij op een Waddeneiland vaak langer moeten wachten. Super geregeld en goede producten!

Goed afgeleverd alleen niet binnen 1 dag

Goed geholpen aan de telefoon vervolgens online besteld

Jammer

Stoel voor mijn moeder stuk geleverd. Tegenvaller dus. Meerdere keren gemaild en er werd gevraagd de code terug te sturen. Gedaan maar daarna niets gehoord tot nu toe. Duim voor een nette oplossing

Vriendelijke medewerkers en goed bereikbaar

Zie bovenstaande zin

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.