Vlotte bezorging en product overeenkomstig de website

Product komt overeen met de weergave de website. Snelle levering.

Snelle bezorging rollator ziet er goed uit

Het was fantastisch hoe alles verzorgd is.

Super service. Prijs/kwaliteit dik in orde!

Aanrader!

Aankoop kapot

De aankoop was zichtbaar kapot. Meteen gebeld omdat het met nood nodig was. Aan de telefoon werd aangegeven dat het zsm opgelost werd. Nu ruim een week later nog geen onderdeel binnen. Zelf aangegeven om het retour te sturen maar hier voor zou ik dan zelf voor de verzendkosten opdraaien omdat het waarschijnlijk te maken was.

Vlotte levering goed product

Snelle nette levering

Is goed

Is goed

Voldoet aan verwachting

Voldoet aan verwachting

Vergrendeling werkt niet

Het bleek dat ik enorm veel kracht moest zetten om te vergrendelen. Bedenk dat je met mogelijk oude en slecht ter been zijnde gebruikers te maken hebt. Zelfs ik, nog redelijk actief en nog redelijk krachtig, kreeg het niet voor elkaar. En dan de tas: wat een slap ding, vooral de slappe voorvakken. Dat verwachtte ik niet bij zo'n dure rollator. En dan de retour portokosten. Jaja dat staat in de voorwaarden. Maar in coronatijd is het handig om zaken op zicht te krijgen en kostenvrij te kunnen retourneren. Nu moesten we 7,25 euro betalen. De kleur rood was wèl heel mooi maar verder dus erg teleurgesteld over het gebruikersgemak.

Prima hulpmiddel voor mensen die slecht ter been zijn, maar toch nog een kanttekening.

Zoals gezegd heb ik toch een kanttekening. Een klein manko die ik bij alle rollators constateer. Veel mensen zijn geneigd om in meer of mindere mate te 'leunen' op hun rollatorgrepen. Dit kan erg vervelend uitpakken wanneer je in bijvoorbeeld een bioscoop of theater naar je plaats gaat. Je krijgt dan vaak te maken met een hellende vloer. Bij een oplopende looprichting valt het wel mee, maar bij een aflopende richting dreigt de rollator 'op hol' te slaan. Ik mis eigenlijk iets als een 'sleeprem'. Iets waardoor tijdelijk je rollator enigszins wordt afgeremd, hetgeen in zo'n geval de veiligheid ten goede komt. Hetzelfde probleem heb je in heuvelachtige gebieden van ons land en bijvoorbeeld ook bij oude bruggen over grachten in onze steden. Misschien iets voor de techneuten iets om de gedachten over te laten gaan. Maar verder ben ik uitermate tevreden over mijn Track 4.0. Hans Vogelsang.

Gemakkelijk lenen

Alles goed geregeld

goede rolstoel voor zeer redelijke prijs

We hebben hier een goede rolstoel gekocht voor een zeer redelijke prijs. Alleen jammer dat er geen luchtbanden onder zaten. Die hebben we elders gekocht en kan mijn moeder wat comfortabeler over een klinkerweg gereden worden. Met die keiharde banden was dat anders stuiteren geworden

geweldig

goede ervaring binnen een dag geleverd!

Het produkt voldeed aan de verwachtingen

Prima website en bestelprocedure. Correcte levering.

Slecht

Er word niet geleverd terwijl er staat vandaag besteld morgen in huis. Als je mail grrn antwoord. Ik word hier moedeloos van. De zoveelste bedrijf waar je niet van op aankunt. En zeker met hulpmiddelen die je echt nodig hebt. Denk je dit ziet er goed uit.. weer blij gemaakt met een dooie mus.

Een uitstekend product mogen ontvangen

Heel erg goed geholpen

Super snel. Top service....

Service zeer matig

Opklapbare douchestoel is uitgeklapt prima. Helaas zat er geen beschrijving bij hoe je die douchestoel zo goed mogelijk kan opklappen in het geval je een kleine douchruimte heb. Wordt op jullie website beschreven als makkelijk opvouwbaar en plat voor opbergen. Voor mij werd het een geworstel ! De volgende dag de winkel daarover gebeld. Zou de volgende dag teruggebeld worden. Is niet gebeurd. Vind dit een zeer slechte service.. ..

Abel en nauwkeurig geleverd

Gemakkelijk in elkaar te zetten en volgens de mensen van de ergo-therapie goed stabiel.

perfect

Gweldig perfect

perfect

perfect ben er zeer content mee

heel slecht

produkt was kapot , werd gezegd zijn maar 8 schroefjes op de zitting te vervangen, maar is niet makkelijk voor iemand die in een rolstoel zit. kompensatie van 20 euro was een lachertje, en terug sturen kosten ook nog eens 13,50 wat ik niet terug krijg , terwijl het wel op jullie site staat, ik heb al veel reactie gehad op fb en insta ook zij waren niet tevreden over jullie.

alles goed verzorgd

Alles perfect en snel geregelg en bezrgd.

Ik had een aankoop gedaan dat de volgende dag thuis bezorgd zou worden. Nu zat Koningsdag er tussen dus ging er al vanuit dat het later zou worden. Maar de donderdag had ik nog steeds geen track & trace code ontvangen. Had gemaild met de vraag wanneer we het gekochte item konden verwachten. Had binnen 10 minuten een telefoontje en was het opgelost. Super netjes!

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.