Verzending duurt wat lang.

We hebben een rolstoel bestelt en deze bevalt prima, kwaliteit en prijs is nergens anders te krijgen voor dat geld.

Prima rolstoel

Hadden een nieuwe handzame rolstoel nodig die weinig ruimte innam in ons verenigingsgebouw. Prima stoel snel geleverd goed geholpen bij een vraag.

Dik tevreden.....

Zoala eerder iets besteld te hebben ben ik net zo tevreden als de virife keer....ven erg tevreden .... Met vr gr n blik

heel erg goed

ik ben heel erg zeer tevreden de rolator vooral voor die prijs ik ga er zeker meer artikelen kopen

Zeer tevreden.

Vlotte levering, degelijk een materiaal.

Alles klopte

TOP!!

Overzichtelijke website. Snelle levering en een zeer goede prijs. Kortom TOP!

Snelle levering, prima rollator

Snelle levering. Handige en mooie rollator.

Prima overzichtelijke website en snelle levering

Overzichtelijke website - alle producten makkelijk vindbaar. Levering ook netjes op tijd.

zit band was gelijk al lek

bij het opblazen al lek op de naden

Prima ervaring

Tevreden

Probleemloze bestelling en levering. Aardige bezorger. Coronaproof.

Na retour niks meer van gehoord

Hallo ik heb voorgewerkt zaterdag een toiletverhoger van 15 cm retourgestuurd om om te ruilen voor een toiletverhoger van 10 cm en ik heb niks meer van jullie gehoord graag de nieuwe opsturen graag hoor ik van jullie groetjes c Peters

Niet professioneel, klantcontact kan beter

Omdat een mail met de mededeling dat het bestelde artikel onderweg was (na per omgaande een online orderbevestiging te hebben gehad) na een week op zich liet wachten contact opgenomen met de klanten-service. De zending bleek ergens in 't systeem te zijn blijven "hangen". Men zou het uitzoeken en terugbellen. Dat telefoontje bleef uit en dus moest het initiatief opnieuw van mijn kant komen. Uiteindelijk bleek de zending in het magazijn te zijn blijven steken en zou de volgende dag alsnog worden bezorgd. Daar ging uiteindelijk nog een dag overheen. Over de kwaliteit van het bestelde artikel heb ik geen klachten of com-mentaar.

Heel goed geholpen en perfecte levering.

Gewoon heel treveden.

Perfect en snel goed product!

Snelle service, kwaliteit

handige douchestoel, prijs kwaliteit heel tevreden

Keurig

Dit is de eerste ervaring met de Thuiszorgwinkel. Ik vind het een goede service tot zo ver ik kan beoordelen.

goed te woord gestaan

Terugestuurd omdat het artiklel voor mij persoonlijk in huis minder past.

Vriendelijk en snel gelevert

Vriendelijk aan telefoon product snel gelevert

Netjes en snel afgehandeld

Product was goed en degelijk, maar te zwaar voor mijn moeder. Kregen het geld terug. Netjes en snel afgehandeld.

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.