Vlotte levering

Product beantwoordt de verwachting

Mijn ervaring was goed.

Bestelling was eenvoudig te doen en die was heel snel geleverd. Alleen ik miste de gebruiksaanwijzingen.

De levering van de rollator was prima geregeld. Aan alle informatie vooraf gegeven klopte.

Goede en snelle levering

De douchestoel is snel en goed geleverd. Op de afgesproken dag en tijd! Enige minpunt was dat er geen bevestigingsmateriaal bij zit. Gelukkig hadden wij zelf het benodigde materiaal maar zou fijn zijn als het geleverd wordt met bevestigingsmateriaal. Verder tevreden.

Prettig ,klachtoplossend contact

Rollator functioneerde niet ( re wiel). Klantenservice gaf telefonisch toestemming de rollator te repareren I.p.v. te retourneren Reparatie was succesvol.

had geen ervaring

had geen ervaring

heel tevreden

ben heel tevreden over jullie jullie zijn veel goekoper dan in belgie het is heel netjes verpakt gr erika

Goed verzonden, maar ik kreeg hier over geen mail

Gaf een onzeker gevoel

Geweldig!

Goede service en meedenkend!

de ervaring is goed ,geen bijzonderheden .

Online bestellen . Prima reactie van de thuiszorgwinkel . De bestelling is snel bezorgd . Daarna de vraag via online hoe het artikel is bevallen . . Dat was het dan .

Ns via internet te hebben gekocht had ik het product binnen 3 dagen in huis De kwaliteit was oké

Goede telefonische informatie en perfecte levering

Rollator gekocht voor mijn moeder. Had een aantal vragen voor de aankoop en die werden professioneel beantwoord. De rollator werd binnen 2 dagen geleverd en bevalt prima

Jammer dat de omschrijving niet duidelijk is...

Inklapbare wandelstok besteld, echter slecht aangegeven op de site met als gevolg dat de wandelstok niet opvouwbaar was... Betere omschrijving bij de diverse soorten inklapbare wandelstokken zou fijn zijn.

Goede Service

Goede Service, ben zeer tevreden.

Professioneel

Er werd samen met mij de bestelling geplaatst. De levering ging supersnel. Mijn moeder is er erg blij mee

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Kan er goed mee uit de voeten.

Jammer dat de hulpstukken van de wandelstok er niet aan gemonteerd zijnn. Mijn technisch vermogen schiet hierin te kort.

Ik weet het nog niet.

Ik weet het nog niet. Bestelling kwam op tijd aan, maar mijn ergotherapeute en een ander konden mijn wc niet eraf krijgen, omdat de bouten te vast zaten. Donderdag komt er nog een bedrijf kijken, en anders moet ik hem helaas terugsturen, omdat hij niet te bevestigen is!

Goed product voor weinig geld

Lekker ligt in gewicht en omgang.

Tevreden

Eerste keer via Thuiszorgwinkel.nl een aankoop gedaan, en tot nu toe tevreden.

Goede service. Een mooie rollager besteld en snel geleverd. Helaas te licht voor mij voor stabiele ondersteuning. Geretourneerd en snel geld teruggestort gekregen.

Mooi op tijd zoals beloofd

Duidelijke site, goede prijs-kwaliteit met snelle levering.

Duidelijke site, goede prijs-kwaliteit met snelle levering.

Het bestellen en levering ging snel en goed.

Goed en snelle service.

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.