Vragen te veel om feedback.

De winkel is niets mis mee denk ik, hoewel je dat na één ervaring nauwelijks kunt beweren natuurlijk. Wel heb ik eerder al feedback mogen geven op het artikel en nu dan weer het verzoek om de winkel zelf te beoordelen. Een beetje veel van het goede dus.

Product voldoet helemaal

Nek kussen

Lekker zacht nekkussen ondetsteun je nek en hoofd. Het lijkt mij ook ideaal als je aambei hebt om op te zitten.

Snel alles geregeld

excelent

goede en snelle service

Snelle bezorging

Artikel voldoet aan de verwachtingen

Goede dienstverlening, degelijke kwaliteit

Hoewel het assortiment niet zo ruim is, valt er op de kwaliteit van de aangeboden items niets aan te merken. Er staat bovendien voldoende ter zake doende uitleg bij en de specificaties zijn volledig. Overzichtelijke website, makkelijk registreren. Dat het geen vier of vijf sterren zijn geworden, ligt alleen aan het minder ruime aanbod.

Keurig op tijd geleverd en goed verpakt.

Ik heb nog niet alles kunnen testen van het Essence Smart Watcher horloge, maar de eerste indruk is goed en betrouwbaar. In eerste instantie gebruikte het teveel energie maar dat lag en de instellingen. Met een proefalarm zal ik nog uit moeten vinden of het aan alle eisen voldoet.

Heel blij mee

Zeker goede zaak groot assortiment

Nvt

Ge w eldig

Keurig geleverd volgens afspraak

Klantvriendelijkheid !

Klantvriendelijk, meedenken, snelle acties Super

Mijn schoonmoeder en de verzorgende zijn zeer tevreden

Goed.

Bezorgen duurde wat langere als beloofd . maar de artikelen en de discrete verpakkingen zijn naar volle tevredenheid.

Snelle oplossing

Eerst leek en was het misgegaan met de bestelling. Maar naar contact te hebben gehad met de klantenservice werd het artikel alsnog snel geleverd. Dus daarom zeg ik zeer positief!

Snel geregeld

Snelle levering en volgens afspraak geheel tevreden

Behalve de verzending. Maar dat was waarschijnlijk de pakket drukte

Netjes + vlot

Helemaal top

Voor het eerst besteld en ben dik tevreden

Op tijd bezorgd en tevreden met het product

Erg tevreden met de service en het product voldoet aan mijjn verwachting

Alles goed geregeld en bestelde product voldoet aan de verwachting.

Goed geholpen aan de telefoon

Snel, behulpzaam

De produkten zijn snel geleverd. Degenen die produkten afleveren zijn aardig en behulpzaam.

Het pakket was kwijtgeraakt bij de post. Een telefoontje was genoeg om dit perfect op te lossen.

Na diverse wijzigingen van de post over de dag van bezorging had ik na een week mijn rolstoel nog niet in huis. Getelefoneerd met de thuiszorgwinkel of zij konden achterhalen waar dit pakket was gebleven. Ik werd keurig te woord gestaan. De volgende dag werd ik teruggebeld met de mededeling dat het pakket was “verdwenen” bij de post. Zij zouden een nieuwe rolstoel gaan versturen. De volgende dag had ik deze rolstoel in huis. Nette afhandeling van deze bestelling.

Fijne service!

Ik heb een mail gestuurd wat betreft de leverdatum. Deze werd direct en op zeer accurate manier beantwoord. Product is ook van zeer goede kwaliteit. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.