Snelle afwerking

Door de snelle afwerking zijn onze klachten verholpen.

Geweldog

Als de patient bedlegerig is kan hij/zij nog van alles van het tefelbed afpakken welke voor hem/haar staat ipv aan de zijkant vamaf een nachtkastje.

Snel bezorgd

Prima rolstoel

Vriendelijk personeel en goede service

Vriendelijk personeel en goede service

Uitstekend!

Helemaal naar verwachting.

was goed

snel en goed geregeld

Probleem opgelost. Goed gedaan.

Eerste revieuw was van mij niet best. Had helemaal geen levering ontvangen. Heb gebeld met de klantenservice en werdt zeer vriendelijk en snel geholpen. Pakket waas zoekgeraakt bij DHL.

Prima product super snelle levering

Vriendelijk te woord gestaan

op tijd geleverd

snelle levering, houden zich aan de levertijd

Ze doen wat ze zeggen!

En mooi op tijd met track en tracecapp

Superlijm mee en volgende dag bezorgd

Uitstekend gegaan allemaal! Zeer snelle levering

In een woord..heel erg blij!!

Zeer snelle levering en makkelijk in elkaar te zetten

Netjes ingepakt en snel in elkaar te zetten rollator.

goed produkt voor een juiste prijs

Goede omschrijving op de webshop. Ook dezelfde geleverd en snel.

Slecht

Kapot geleverd, nog steeds geen reactie op mijn mail

blij met wat ik zag

Ik ben nog maar 45 jaar.Maar sukkel enorm met mijn rug met als gevolg ik niet meer mee boodschappen kon doen.En nu voelt het zo dat ik mijn vrijheid terug heb voor een groot stuk.

prima service, snel geleverd

snelle levering, goede informatie

super goed

waar voor het geld , en snelle levering

Uitstekend!

Uitstekende service

Redelijk tot goed

Ik had opgeschreven in de opmerkingen dat mijn moeder slecht ter been is en ook NIET zo snel Dus geduld bij het openen vd voordeur Maar dat heeft totaal GEEN nut omdat op te schrijven ,want er word totaal GEEN rekening mee gehouden bij het bezorgen Erg jammer

De bestelling had ik heel snel binnen en een fijne rollator

mijn ervaring is positief,

zie boven,

Voldoet aan verwachting en zeer snelle levering ,stevige hoes.prijs kwaliteit is zeer goed

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.