Lopen gaat een stuk beter. Ben er erg blij mee.

Zie boven.

Geleverd volgens afspraak

Mooie rollator, alleen een beetje te zwaar om zelf te nonteren. Het zijn meestal niet de sterksten die een rollator nodig hebben. Het is heel gemakkelijk om in te klappen, dus met iets meer moeite van uw kant zou de rollator in elkaar geleverd kunnen worden.

PRIMA

OP TIJD GELEVERD ALLES IS PRIMA HIJ IS OOK MOOI WIT

Scootmobieltas

Direct geleverd, goed product voor deze prijs, makkelijk aan te brengen.

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Snel besteld, snel geleverd

Mooi rollator. Snelle service .mooie prijs

Snell levering

Goed artikel, snelle levering

Positieve ervaring

Goed artikel, goede kwaliteit, jammer van de te lage zithoogte van de rollator

geweldig

Mooie rollator, stevig, loopt en rolt goed. Chique uiterlijk en de champagnekleur is echt mooi, ook het model. Heb veel complimenten gehad. De medewerkers, staan je goed te woord, met een duidelijke uitleg. De rollator wordt in een stevige doos verzonden. Jammer, dat het boodschappentasje erg slap is en te open, (gaas). De bodem is erg slap. Daar heb ik al wat op gevonden. Van een oude fietstas de bodem eruit gehaald, en die er in gelegd. Werkt goed. Alleen wel eruit halen als de rollator dubbel geklapt wordt. Hoop hier nog lang plezier van te hebben.

duidelijk site, snelle levering en het bestelde product is wat ik er van verwacht.

Prima service en product

In een thuiszorgwinkel kon ik mij oriënteren op vooral dure modellen en nu heb ik een rollator voor een veel lager bedrag!

Ik ben zeer tevreden hoe zij mij van dienst zijn geweest.

Zeer tevreden klant .

Klantvriendelijke en deskundige hulp

Klantvriendelijke en deskundige hulp

Is goed ,ben tevreden

Het pakket werd netjes op tijd geleverd,de beschrijving goed te volgen, Maar de verhoging is nog op de laagste stand,iets te hoog Verders is alles keurig. Met vriendelijke groet mevr, W.Sondorp van Haren

Degelijke rollator. Snelle levering.

Goede ervaring. Snelle levering en de rollator bleek perfect te zijn. Kortom tevreden klant!

Prima service, snelle levering

Prettig

Zeer goed snelle levering

Zeer goed en snelle levering

Geweldig weet niets beters.

Heel snelle levering, twee rollators, piccobello in orde

Kon goed een keuze maken voor een rollator op basis van de omschrijvingen. Heel tevreden met het resultaat. Voldoet uitstekend.

prima service

bestelling gebracht zoals afgesproken. netjes geleverd

prima!

goed advies, snelle afhandeling en mooi product.

Helemaal 190% tevreden

Zoals afgesproken ook de rollator geleverd en perfecte staat dat schept vertrouwen . Chapeau

heb het artikel nog niet bij mijn moeder kunnen installeren.

Op dit moment ben ik ziek

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.