Zeer snel geleverd en correcte afhandeling.

Helaas hebben we de prachtige rolstoel terug moeten sturen. De zithouding was helaas niet goed voor haar rug.

Helemaal goed!

De rollator keurig afgeleverd in doos. Kant en klaar kon hem zo gebruiken.

Snel geleverd, kwaliteit garant voor een lage prijs.

Snelle levering. Goed materiaal

prima stoel, duurde wel wat lang voordat hij er was.

Ik had gehoopt dat de levering wat snellen kon. 6a7 weken vind ik toch wel erg lang. 1 september was hij al betaald. maar de stoel is prachtig.

Goede kwaliteit en service

Slecht

Wenig melding over levering zeer slecht

Slechte ervaringen

Twee douchestoelen besteld Ontvangen maar een afgeleverde douche stoel en deze afgeleverde is ook nog beschadigd. Tweekeer informatie met beschadigde foto opleverde en info geleverde sticker van levering.

Doen wat ze beloven kwa levering

Uitstekende service en qualiteit van het product

Vlotte levering en hoge qualiteit/prijs verhoudind

super tevreden!

Al meerdere malen hier besteld! Artikelen worden met zorg ingepakt en verzonden. Binnen 2 dagen geleverd. Het artikel kwam correct overeen met presentatie op de website.

Duidelijke site Snelle levering Prima product

Goed assortiment

Ik zocht een hulpmiddel en vond het hier. De prijs was erg scherp maar helaas lieten de beschrijving en foto's nog steeds veel vragen open. Dat moet toch wel lekker uitgebreid kunnen voor een thuiszorgwinkel?

snelle levering en precies volgens omschrijving geleverd

Is goed

Ik wil alleen graag een Nederlandse beschrijving Bij de afstandsbediening hebben. Weet hoe ik hem in moet stellen.

geweldig ik ben heel tevreden.

fantastisch.

Goede winkel. Op tijd geleverd en goede rolstoel

Goede rolstoel gekregen en netjes geleverd.

Zeer goed!

Snelle service, duidelijke telefonische communicatie. De geleverde spullen zijn schoon en netjes.

Heel erg goed

De mevrouw hielp ons terwijl ze eigenlijk gesloten was. Ze dacht erg goed mee om oplossingen te vinden voor onze plotselinge problemen mbt de verzorging van onze moeder?

Heel erg tevreden.

De door mij bestelde toiletverhoger werd de volgende dag afgeleverd. SUPER!!!

Ben tevreden over de rolstoel,ook omdat hij inklapbare is en handig in de auto.

Goede ervaringen

Goede ervaring. Goede kwaliteit en snelle bezorging.

De bezorging ging goed en corect

Persoonlijke service

Ik werd opgebeld na de bestelling over hoe het handig is qua bezorging. En had goed contact. Ze wisten waar we het over hadden. Alles prima geregeld. Al duurde bezorging wat langer. Omdat er geen voorraad was.

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.