Zeer snelle correcte levering

De ene dag besteld en de andere dag in huis. Prima service.

bij problemen goed geholpen en opgelost

We hadden wat problemen met het gekochte en dat is allemaal goed opgelost.

Overzichtelijke website en vlotte aflevering van het bestelde product.

Handig bijzettafeltje besteld, voor ouderen. Fikse korting en 2 dagen later in huis.

Klantvriendelijk en zeer behulpzaam

Via de telefoon meer informatie opgevraagd over een rolstoel. Werd goed en duidelijk te woord gestaan. Informatie die ik ontving was ook heel nuttig. Via de site was een voordeel die ze per abuis niet telefonisch hadden doorberekend. Dit werd direct hersteld en de teveel betaalde kosten had ik binnen ongeveer 2 dagen al weer op mijn rekening.

Prima ervaring

Douchestoel besteld, klopt volgens omschrijving en keurig en in 1 stuk geleverd.

Ik had eerst mijn twijfels maar ik ben heel dankbaar dat ik die douchestoel heb, ten eerste snelle bezorging ondanks corona en ten tweede heel makkelijk inelkaar te zetten en vrij stevig en stabiel.

Na een fout product,gelijk een nieuwe gekregen

Prima uitgevoerd

Betrouwbaar en prettig

snelle afhandeling.

Geweldig, snelle levering!!!

Zeer goede service

Ik had nog nooit iets besteld van Thuiszorgwinkel,en ik ben er heel tevreden over.Alleen die extra tas die er bij hoort,waar moet ik die bevestigen?Ik zou het niet weten. Met de vriendelijke groeten van:Mevrouw Brands-Swaans.

Product goed gelijkend aan de website.

Goed geholpen.

Snelle levering en eenvoudige montage van het artikel.

Snelle levering en eenvoudige montage van het artikel.

Fijne webshop, product zoals omschreven (inklapbare rolstoel) snelle verzending, goed verpakt. Goede & snelle afhandeling/contact indien er iets niet klopt of niet duidelijk is. Gewoon doen!

Goed geholpen en op tijd geleverd

Ik heb een goede ervaring met de thuiszorgwinkel, het product wat ik besteld heb is prima en de informatie waar ik naar vroeg werd goed en vriendelijk beantwoord.

Late levering en niet reageren op mail

Hulp artikel voor 4 uur besteld de volgende dag in huis. Oke door Corona misschien dag later begrijpen we. Maar wij kregen van DHL na 2 dagen pas bericht dat het nog 2 dagen vertraging had. Hadden hulpmiddel hard nodig dus gemaild tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Artikel werd pas geleverd na 5 dagen.

Mijn ervaring met Thuiszorgwinkel is zeer goeg

Daar de 1e keer problemen en uitstekend hersteld van thuiszorgwinkel en zal zeker als ik wat nodig heb weer bestellen bij hun. UITSTEKEND

bezorging door DHL verdient geen hoofdprijs

Het geleverde product is perfect! Prijs/kwaliteits verhouding is goed. Jammer dat er niet de eerst volgende werkdag bezorgd kon worden zoals de website belooft. Heeft ruim een week geduurd. Kontakt met ThuiszorgwinkelXL verliep goed: ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werd vanalles geprobeerd om de bezorging te bespoedigen. Helaas liet de vervoerder DHL verstek gaan en dan op de eerste bezorgdag zelfs een niet thuis code terwijl er de gehele dag iemand thuis is geweest.

vlotte levering

vlotte levering en correcte prijs

Goede kwaliteit

Fijne en praktische rollator!

Heel veel ervaring heb ik nog niet in de anderhalve week dat ik hem heb, dus kan ik er niet zoveel over zeggen!

Klantvriendelijk luisterend oor beleefd en kennis van zaken

uitstekend

goede en snelle levering.

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.