Men werkte als een speer

snelle levering door een betrouwbaar bedrijf

Dit bedrijf levert zijn bestellingen op tijd en is duidelijk in email contact.

Maakt afspraak waar

alles goed gekomen

rollator besteld ,na 5-tal dagen nog steeds niet geleverd;probleem lag bij Bpost die te druk hadden met de vele pakjes om op tijd te leveren. Op te merken valt dat de verpakking werd geopend wat de laatste tijd blijkbaar meer en meer gebeurt en zeker niet alleen bij B post

Ben zeer goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen

Daar ik een foutje had gemaakt met het versturen van mijn bestelling ben ik snel en deskundig geholpen door de medewerker van thuiszorg winkel.

Prima, snel geen issues

Prima, snel geen issues , snel geleverd

Top geleverd!!!!

Heel tevreden met de levering.

heel goed product

Binnenhuisrollator besteld voor moeder. Zij is er erg gelukkig mee! Heel licht en wendbaar en voldoet aan alle verwachtingen. Alleen jammer dat het wordt bezorgd door DHL; dag te laat ondanks aankondiging. Niet goed voor een zeer oude dame.

Helemaal geweldig.alles perfect,

Is goed geëindigd

Na even een kort misverstand, alles keurig en compleet verzorgd.

Op tijd geleverd, werkt goed, borstel kan wat harder.

Op tijd geleverd, werkt goed, borstel kan wat harder.

slechte klantenservice

Moet retourkosten zelf betalen voor een product welke kapot is ontvangen

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over jullie met het bezorgen van de hulp middelen die ik uit mag proberen

Geweldig!

Product wat we, voor onze moeder, gekocht hebben is helemaal super! Sterk, stevig, en mooi en een héle goeie prijs! Onze moeder is er héél erg blij mee. Bestellen is eenvoudig op de site van Thuiszorgwinkel en de levering zéér snel en verzorgd! Al met al een aanrader!

Simpel besteld

Uitgezocht besteld en een dag later ontvangen. Zoals t hoort zoals we t willen. Verpakking beschadigd maar de inhoud was ok

Slecht

Heel erg slecht. Bestelling bleef lang uit. DHL zou op zaterdag de bestelling brengen. Maar het kwam pas op woensdag. Snap best dat het druk is maar dit duurde wel erg lang als je op iets wacht wat je erg nodig hebt voor een zieke.

Goed, maar...

Half maart heb ik bij u een rollator gekocht. Ik zou er erg tevreden mee zijn, maar in gebruik is gebleken dat als hij op de rem staat de rollator nog makkelijk van zijn plaats te duwen is. Op laminaat, tapijt en zelfs ook op beton. De bandjes zijn van een hard soort glimmend kunststof. Dit heeft tot gevolg dat ik er haast niet op durf te gaan zitten. Mijn behandelende fysio is hier ook niet blij mee. Heeft u hier een oplossing voor? Ik hoor graag van u. Vriendelijke groet, Christine Saager

Zeer snel een goed product geleverd.

Prima site, goede prijs. Misschien nog even bij het product wat ik heb besteld (douche-stoel) de minimale afmeting vermelden waaraan de douche moet voldoen. In ons geval 90x90 is prima te doen.

Positief

Zondagmiddag besteld en dinsdagmiddag in huis : TOP

Product ietsje anders dan omschrijving en foto maar werd keurig doorgegeven.

Product was niet helemaal volgens de omschrijving en de daarbij horende foto maar daar werd ik van tevoren keurig over gebeld. Meteen de dag daarna werd het product geleverd.

prima verzorgd

Alleen de levertijd was wat lang voor de rollator. Verder uitstekend.

Professioneel en slagvaardig

Toelichting overbodig. Dienstverlening zoals het hoort.

Alles prima geregeld, fijn contact met medewerker

Binnen twee dagen was de rolstoel binnen, helaas heeft DHL deze niet bezorgd, dus heeft mijn zoon deze op zaterdag opgehaald. De attente medewerker van Thuiszorgwinkel heeft een deel van zijn vrije dag daarvoor opgeofferd.

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.