geen retouren

Een toiletverhoger gekocht. Deze paste niet op het toilet. Kon niet retour omdat de gesealde verpakking was verwijderd om te passen. Slechte zaak. Geld weg

Goeie service

levering was snel en product zoals omschreven.

Heel tevreden met dit product

zeer goede service

ik bestelde een draaibare bed/stoeltafeltje. De dag erna hadden we het al in huis! Het is stevig en voldoet goed. Als we weer iets nodig hebben zullen we zeker deze site bezoeken.

Snelle levering en een goed artikel

Snelle levering en perfecte rollator

Levering voldoet aan alle eisen en het in elkaar zetten was zeer eenvoudig. Stevig model en toch licht

Gewoon goed

Goed!

Snelle levering en goede kwaliteit krukken ontvangen voor een lage prijs.

Keurige en tijdige levering

Mijn bestelling is netjes en tijdig verwerkt en afgeleverd.

vriendelijk, behulpzaam en goed

n.v.t.

Met de levering ging het prima. Alleen heb ik geen factuur ontvangen en omdat ik geen account heb aangemaakt, kan ik die ook niet opzoeken.

Goede en snelle service.

Wij hebben gelukkig pas voor de eerste keer van de thuiszorgwinkel gebruik hoeven te maken. En wij zijn er erg over te spreken.

Goede contacten

Netjes en snel geleverd

Super rollator

Het is een super rollator die ook nog eens supersnel snel geleverd werd. Makkelijk te monteren!

goede contact ervaring

bij vragen wordt je goed te woord gestaan, ook voor de aflevering wordt je nog gebeld.

tevreden over product, niet over levering

Website vermeldt een levering de dag na bestelling, bleek niet waar de zijn voor België, dus zou dat beter ook even vermelden. Bovendien werd het niet in België geleverd, want na melding van levering via Track & Trace leek het product in Duitsland te zijn beland. Dus product werd hierdoor werkdag 3 (met een weekend tussen) geleverd, terwijl er hoop was op 'order now, delivery tomorrow', niet dus.. Product werd ook geleverd in een half opengescheurde doos, gelukkig was alles nog intact, maar toch triestig hoe de levering is gebeurd. Hopelijk staat dit los van de verkoper en is dit te wijten aan de transportmaatschappij...

uitstekend

Mijn moeder is er ontzettend blij mee.

Heel goed en prettig.

Goed advies, denken mee. Prettige service.

Zeer positieve ervaring!

Telefonisch degelijke uitleg gekregen over de verschillende types zitkussens voor in een rolstoel. Weekje later online besteld, twee dagen later netjes afgeleverd op het gevraagde leveradres in België.

In een woord top👍

Alles netjes geregeld en mijn pa is blij met zijn rollator

Snel levering, goede service

Rollator besteld voor m’n moeder, was er de volgende dag, keurig. De gratis rugsteun uit de aanbieding ontbrak, maar een mailtje was voldoende om deze een dag later ook te ontvangen. Mail werd zelfs op zondag, binnen een uur, beantwoord, top!

Goede info

Goede ervaring

uilstekend ...

Alles volgens afspraak geleverd ...zeer tevreden

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.