goede en snelle levering

alles goed en snel geleverd en goed ingepakt

Professioneel

Vlugge verzending.goed ingepakt

Bed netjes geleverd en goed neer gezet

Bed werd snel in goed overleg geleverd .

Jammer dat er niet gereageerd werd op twee mails...

Snelle levering, product bleek echter te groot. Op mijn mail om te informeren naar de omruilmogelijkheid, en de reminder daarvan, werd tot nu toe (een week na de eerste mail) niet gereageerd.

Blij dat ik 'gegoogled' heb: en nu de goede had gevonden!

De assist-a-tray bevalt uitstekend. Mijn slechtziende echtgenoot kan nu doordat het plateau zo goed instelbaar is alle hoogten gebruiken om kranten en boeken te lezen. Geen struikelgevaar is ook heel belangrijk bij deze leestafel.

Goede ervaring en betrouwbaar

Wandsteunen besteld. Netjes op tijd geleverd.

Goede kwaliteit! Snel geleverd!

De toiletverhoger is van uitstekende kwaliteit en voor weinig geld!

Goede service mbt telefonische informatie en afspraken. Door feestdagen levering laat, maar dat was te verwachten. retour zending en retour ontvangen betaling zeer snel!

Snelle levering.

Rolstoel tas besteld, deze werd de volgende dag afgeleverd.

Goed geholpen

Artikel was niet op voorraad, maar na telefonisch overleg een goed alternatief geboden gekregen, werd snel geleverd.

Uitstekend.

Volgens afspraak geleverd en het voldoet aan de verwachtingen. Super!

Snelle en keurige levering

Zelfs tijdens de afgelopen feestdagen werd het gekochte product snel en keurig geleverd.

Geweldige service en behulpzame helpdesk

Ik heb een aantal artikelen besteld via thuiszorgwinkelxl en deze zijn keurig geleverd, super vriendelijk team op de helpdesk, helemaal top

klasse

snel en goed behandeld vriendelijk te woord gestaan en goed advies gehad

Snelle levering, netjes verpakt. Mooie kwaliteit.

Snelle levering, goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt. Productverpakking was vervuild.

De ervaring is in een zin samen te vatten, gekozen product besteld en goed afleverd.

zie boven

Het geleverde product is functioneel en voldoet helemaal.

De 15 cm hoge toiletverhoger komt in mijn knieholte zodat opstaan vrijwel geen energie kost.

Bijna alles ging goed, artikel is heel fijn!

Wat ik wilde bestellen, was niet leverbaar. Maar toen ik een mail stuurde, bleek dat dat binnen een paar dagen wel het geval was. Misschien een idee om dat te verwerken op de site? Bijv. 'u kunt alvast bestellen, maar het artikel is tijdelijk nog niet leverbaar?' De mail werd vlot en vriendelijk beantwoord. Ander puntje was dat het artikel bij een ander ophaalpunt was afgeleverd dan ik had aangegeven. Geen idee waar dat mis ging, misschien door de kerstdrukte?

Eerlijk advies

Ik had een rollator besteld met ook een duw versie. Deze ook al betaald. En daarbij de vraag gesteld of deze voor mij geschikt zou zijn. Dat was dus niet zo dus heel eerlijk antwoord. Daarna beslist een nieuwe rollator te kopen. Deze was de volgende dag al in huis en is dubbel opvouwbaar ! Ik ben er blij mee en ook hoe is als klant behandeld ben.

Werd telefonisch 2x vlot geholpen door iemand die van wanten wist

Sfgjkljsaa

Simpel in de afhandeling van de bestellen, goede kwaliteit en snelle levering.

Nvt

Goed.

Info was niet up to date. Bij bestellen de info niet op voorrraad leefbaar maar stonden de andere dag toch in de late middag niet verwacht aan de deur, aandachtspunt?

Snel geleverd, prima schootdeken voor de scootmobiel voor mijn papa! Breed deken en lekker warm. Goede feedback van de thuiszorgwinkel op bijkomende vragen.

Snelle, correcte levering.

Rolstoelkussen ziet er prima uit, maar is voor mij veel te zacht. Van de dikte van 10 cm. blijven maar enkele cm. over als je erop zit.

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.