Snelle levering,goede spullen

Goede winkel,snel en prima spullen

Goed spul; goeie prijs en snel geleverd. Top!!!!

Zie boven.

Levering snel en correct.

Betr: Handgreep Evi art. nr 660100100 Prima handgreep voor een 100% vlakke muur. Bij niet geheel vlakke muur regelmatig controleren of zuignappen nog voldoende grip hebben.

de kat is prima. de bezorging door DHL slecht.

Het pakket is bezorgd in de straat voor ons appartementen gebouw. Na enig denkwerk hebben we kunnen achterhalen waar het pakket zou kunnen zijn en hebben we het opgehaald.

Keurig geholpen toen bleek dat niet alles geleverd was!

Op tijd geleverd en goede kwaliteit

Goed.

Douchstoel gekocht voor mijn 93 jarige vader. Zijn of was versleten. Vlot kunnen bestellen en vlot afgeleverd.

Prijs kwaliteit tov andere winkels zeer sterk!

De aangekochte produkten waren snel geleverd op ons adres in België. Ik heb prijzen van hetzelfde merk vergeleken met andere winkels en hier werkelijk de scherpste!

Snel

Prima product

Veilig door het huis

Mijn moeder is er erg blij mee. Vooral het dienblad op de Rollator. Type Road (8,8 kg) - De goedkope binnen- / buiten rollator

mijn ervaring is met de thuiszorgwinkel is heel goed bestelling was er reeds de volgende dag. minpunt.: ik bestelde een hulpmiddel voor mijn instelling. jammer dat er geen rekening gestuurd wordt op kostenplaats van de instelling. er moest meteen betaald worden. dus de vraag is wel of ik hier nogmaals een bestelling zou doen voor de instelling waar ik werk. ik bestel altijd bij een ander thuiswinkel en daar was het zo; besteld en verstuurd en rekening richting bedrijf onder vermelding van kostenplaats. maar hier was de hulpmiddel wat goedkoper vandaar deze bestelling bij Thuiswinkelxl.nl bestelling.

Telefonisch eerst zeer vriendelijk geholpen. Bestelling kwam netjes op tijd de volgende dag. 2 Wandbeugels met zuignappen besteld en zitten muurvast. Wat een oplossing!

Alleen positief en snel geleverd, mijn rollator

Eenvoudig besteld, achteraf betalen.

Doet wat het beloofd

De robot-kat is een aanrader voor mensen met o.a. Dementie. Prima prijs / kwaliteit verhouding

Netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd. Alleen over de bijgeleverde bouten en schroeven stond niets in de handleiding vermeld. Ik moet nu zelf uitzoeken waar die voor bedoeld zijn.

Gemakkelijk besteld en goed verzorgd

Gemakkelijk en bestelling goed verzorgd

ben tevreden

prima. keurig verzorgd. ben tevreden.

wij zijn zeer revreden.

Prima Snel besteld en snel geleverd Uitstekend product

Goed en levering stipt zoals gepland

Tevreden over het product

Vlot!

Positief

Nooit meer

Ik heb een handgreep met 3 zuignappen gekocht van 30,64 euro,die niet voldoen aan mijn wensen,ze zuigen niet eens op effen en ontvette badkamertegels.Onbetrouwbaar product,ze komen altijd los Ze waren bedoeld, om een invalide persoon te behelpen om uit het bad te stappen,heb contact opgenomen met firma en ik zou nog zelf de verzendingskosten moeten betalen,Ondermaats.

Geen goede regeling.

Als er een datum wordt afgesproken en dan krijg je bericht dat het een dag later wordt,dat zijn geen goede afspraken.

dikke 10+

lbevering inderdaad 1 dag later,prima kwaliteit (toiletverhoger van 52,99 (Brit?)montage incl verwijderen oude toiletbril ca 6 mimuten,Perfect! Waar de gemeente 4 maanden nodig voorheeft is nu bnnen 2 dagen geregeld.Super tevreden.Evtanderehulpmiddelen bestel ik weer bij Tomszorg!

Goed en degelijk product

We zijn erg tevreden over het bestelde product dat we eenvoudig konden bestellen via de website. Ook fijn dat we via afterpay konden betalen zodat we het product eerst zelf konden bekijken. Snelle levering.

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.