Perfect voor demente mensen

Het was meteen grote liefde . Voor ons moeder is het net een levendige kat waar ze zorg voor moet dragen .

Goed...

...

Zeer snelle levering

Ik heb s avonds om 7 uur besteld en de volgende middag werd het product geleverd.

Super snelle bezorging!

Heel goed en vriendelijk geholpen en n goed advies bedankt voor alles

Prima service, prima kwaliteit

Tevreden met de snelle verzending en degelijke kwaliteit

Snelle service !!!

Er moest wat van een fabriek afgestuurd worden alles de volgende dag binnen !! Super bedankt !!

De bestelling is goed aan gekomen , en tot op heden ben ik tevreden

ik ben gaan wandelen en het gaat prima

Snelle bezorging, duidelijke omschrijving artikelen

ben tevreden

ben tevreden

Zitkussen te hard

Netjes verzorgde levering. Helaas blijkt het kussen te hard voor mijn man.

Fout verzorger

De eerste bestelling is door omstandigheden niet bij de bezorger te recht gekomen. De tweede bestelling is wel correct bij de bezorger aangekomen en ook bij mij.

te laat

vrijdag besteld woensdag pas binnen terwijl hij zaredag al geleverd had moeten zijn

goede ervaring, netjes geholpen

goed telefonische advies, redelijk snel bezorgt

Prima advies, product en service

Prima advies voor de juiste rolstoel voor mijn vader. Bleek dat ik desondanks toch verkeerd kussen had geselecteerd en dat is gesignaleerd door adviseur en in overleg met mij aangepast. Levering DHL was niet zoals gecommuniceerd, ken dit van bestellingen bij andere webwinkels. Maar niets dan lof voor Thuiszorgwinkel zelf.

Prima levering

Prima product, voor een redelijke prijs.. Ervaar veel gebruikers gemak. Rijd soepel, en is licht van gewicht. Prima zitconvoor. En al binnen 1 dag netjes verpakt in huis.

Snel geleverd, keurig verpakt, voldoet geheel aan de verwachting

Thuiszorg is ok leverservice slecht.

Persoonlijke service is goed. Echter had ik mogelijkheden met het in elkaar zetten van de rolstoel gaat met het gebruik van een hand wat moeilijk. Service DHL zeer slecht. Zag allen via track and tracé dat ze geweest zouden zijn geen bericht in brievenbus terwijl ik thuis was met tenslotte het bericht dat ik het pakket bij het depot af kon halen. Uiteindelijk goed opgelost door thuiszorg. Dhl liet het pakket verpakt achter.

Snel en goed

Heb nog weinig mee gelopen maar het voelt god

Goede service en snelle levering

Prima winkel! Goede prijs kwaliteit verhouding

Prettige en vriendelijke manier om te bestellen.

Na een mailtje van mij aan de Thuiszorgwinkel betreffende de levering, werd ik dezelfde dag nog terug gebeld met de juiste informatie. Ook het artikel wat ik bestelde(badlift) is perfect en voor een redelijke prijs. Als ik iets nodig heb i.v.m hulpmiddelen zal ik eerst hier kijken en als het er is ook bestellen.

goede voorlichting en hulp bij het afhandelen

Maar bij het gebruik van de rolstoel merk ik dat de zitting wat doorzakt. Hier moet ik nog over communiceren met de thuiszorgwinkel XL Beoordeling hangt ook af van de afhandeling van deze klacht.

Tof en stipte werking

Goede bezorgingstijd

zeer vlot en correct

zeer vlot en correcte service

Goede service en behandeling

Als je iets wil weten dan word je vriendelijk te woord gestaan

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.