Prima kwaliteit en snel bezorgd

Mooie en stevige rollator. Handig formaat om ingeklapt mee te nemen.

Snelle levering. Erg fijn.

De levering was netjes op tijd en compleet

Prima bedrijf !!!

Van begin tot eind een correcte afhandeliing van mijn bestelling.

Zeer snelle levertijd van het bestelde product.

Dikke prima

Functioneel en licht

Het is makkelijk in gebruik

goede service

snelle service

Super tevreden!!!!

Vlotte verzending en goed verzorgd. Nu kan mijn vrouw terug goed en veilig stappen. Dank u.

Snel en duidelijk

Prettig gesprek en duidelijke uitleg

Meteen na bestelling bericht ontvangen wanneer de levering zou zijn.

Prima!! Levering als beloofd en retouren ook als beloofd. Werkt prima.!! Alle lof!

Top snel en een mooi produkt

Super snel en een top produkt

Levering zoals beloofd. Product komt 100% overeen met de specificaties.

Levering zoals beloofd. Product komt 100% overeen met de specificaties.

Snelle levering. Goed product. Erg blij met mijn leestafel.

Goede service.

Op mijn vragen kreeg ik meteen antwoord en het was duidelijk.

Snelle levering en goedkoop

Ben zeer tevreden

prijswaardig product

zeer goede kwaliteit voor de rollator met een sterk concurerende prijs

Super service

Snel geleverd, netjes verpakt. Ik ben tevreden.

Werkt super

Nou, het doet waar het voor bedoelt is. En handig

Goed retourproces

Het product dat ik had besteld was van prima kwaliteit. Echter, toen ik het uit de doos pakte bleek het een stuk lichter dan ik had verwacht. Omdat ik zelf bovengemiddeld zwaar ben heb ik het teruggestuurd en dat proces verliep eveneens prima.

Handgreep doet het uitstekend!

Snelle levering en produkt voldoet uitstekend wat het moet doen!

Rolstoel voldoet volledig, afhandeling verzending kon beter

Bij de bestelling werd er niet verwittigd dat de rolstoel van 50 cm breed , eerst in Duitsland moest besteld worden. Dat we er dus enkele dagen op moesten wachten. naar de winkel moeten bellen om deze info te krijgen.. Verder nog niets negatiefs ondervonden in het gebruik van de rolstoel.

Valt tegen

Zoal al eerder gezegd: product valt tegen

Een geweldig aparaat

Mijn vrouw kan er heel goed mee lopen

Klasse

Prima afhandeling

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.