1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Alleen dat het goedkoop is.

Wij bestelden een toiletstoel + urinoir. De urinoir deden wij erbij zodat we geen verzendkosten hadden. Achteraf was de toiletstoel niet goed dus die op eigen kosten teruggestuurd. Was heelveel gedoe. Wat bleek nu, moesten we alsnog achteraf de verzendkosten van 6 euro van het urinoir betalen want die hadden we maar gehouden. Volgens mij klopt dit van geen kant. Maar de meneer aan de telefoon zei dat het nu eenmaal zo was. Ik vind het heel absurt en zou hier ook nooit meer wat bestellen!

Pluspunten

Goede website, snelle levering, top!!

Pluspunten

zeer tevreden

Pluspunten

Makkelijke website, goede verzending

Het is moeilijk uit te zoeken of een rolstoel mag gebruikt worden voor dagelijks gebruik of niet

Pluspunten

Ik kan nog geen beoordeling geven over uw bedrijf, daar ik tot op heden mijn bestelling nog niet hebt ontvangen. Ik heb wel al een mail gesteurd om dat te melden en de belofte gekregen dat ze dit gingen onderzoeken?

Pluspunten

Zeer goede en vriendelijke service! Er was wat fout gegaan bij DHL, ze wilden mij niet langer laten wachten en hebben het artikel gewoon nog een keer gestuurd en de vermiste zending met DHL zelf geregeld. Zeer vriendelijk te woord gestaan, dit is klantgericht handelen, top!

Wellicht kiezen voor andere vervoersdienst.

Pluspunten

de rollator is perfect ik heb de rollator als vervoermiddel gebruikt voor een strijkplank en zware boodschappen ben er zeer tevreden mee met vriendelijke groet ceciel kortis

de rollator kan veel gewicht dragen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze leverden een prima rollator voor weinig geld, gratis de volgende dag bezorgd.

Over de nazorg ben ik niet zo tevreden. Er was na een jaar gebruik een binnen-remkabeltje van de rollator gebroken. Reparatie kon wel, maar dat betekende een nieuw kabelsetje, waarschijnlijk een nieuw handvat en een onderhoudsbeurt. De kosten kwamen in de buurt van de nieuwprijs (70 euro) dus in feite was de rollator afgeschreven. Toen heb ik het maar zelf gedaan. Bij de fietsenwinkel een nieuw binnenkabeltje gekocht voor een paar euro, zelf ge monteerd, klaar. Nu ik weet hoe het moet kan ik het de volgende keer in vijf minuten. Ze leveren prima artikelen voor weinig geld, maar de service is kennelijk het stiefkindje. Commentaar van de winkel: wij garanderen veiligheid en werken met standaard onderdelen. Dat was hier niet van toepassing. Het betrof een standaard fiets-binnenkabeltje. En ik heb ook nog een hardnekkig schroefje uitgeboord en vervangen. Er waren er geen originele onderdelen nodig en de rollator is niet beschadigd.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie tijd

Niet te vaak vragen naar beoordeling! Dit is derde keer minstens!

Pluspunten

Duidelijk verwoorden wat jullie verkopen

Pluspunten

correcte afhandeling, vriendelijke antwoorden van Bram

betere levering, VEEL te lange wachttijd

geen

Pluspunten

Pluspunten

Goede service, telefonisch contact gehad m.b.t. product, goede uitleg en erg vriendelijk. Snelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

moment van bezorging niet bekend. Bezorger stond opeens voor de deur.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Als je van je geld af wil moet je hier bestellen

Goede en deugdelijke artikelen leveren. Garantie is garantie en de klant niet laten opdraaien voor de retourkosten bij defecte items. Verplaats je eens in de klant. Training klantvriendelijkheid kan geen kwaad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Je kunt zelf aangeven op welke dag je de bestelling wilt ontvangen.

Zou ik niet weten.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Nvt

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.