Laden reviews...
438 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de verzamelde reviews valt vooral snelle levering en goede kwaliteit op. Enkele klachten over retouren of levertijden komen voor, maar deze zijn meestal snel opgelost. Over het algemeen is de ervaring positief en is de communicatie duidelijk.
Pluspunten
snel en goed
Verbeterpuntengeen
24 February 2017
peter
dronten
Beste Peter,
Bedankt voor de tijd die u genomen heeft voor het invullen van de beoordeling.
Thuiszorgwinkelxl.nl
Pluspunten
Ach, het bedrijf als zodanig zal heus wel deugen, maar de bestelde handgreep voor de badkamermuur doet niet wat ik ervan verwacht. Hij valt er na een paar minuten af, ook nu ik de tegels nog eens extra heb schoongemaakt.
VerbeterpuntenMen zou deze handgreep gewoon niet meer moeten verkopen. Weggegooid geld.
Beveelt niet aan
23 February 2017
Corrie
Delft
Beste Corrie,
Allereerst hartelijk dank voor uw feedback. Vervelend om te horen dat de handgreep welke u bij ons heeft gekocht niet aan uw verwachtingen voldoet. Misschien dat uw tegels niet geschikt zijn voor een handgreep met zuignap. Het product wordt door veel klanten bij ons gekocht, en zijn er zeer tevreden over. Dit kunt u ook terug lezen bij de beoordelingen.
Wij stellen dan ook voor dat u het product aan ons kunt retourneren. Hiervoor kunt u contact opnemen via onze klantenservice.
Thuiszorgwinkelxl.nl
Pluspunten
Snelle levering zeer tevreden
VerbeterpuntenGeen
23 February 2017
Rene
Gendringen
Pluspunten
Er worden direct vervangende onderdelen gestuurd bij gebreken. Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenDe e- mail kwam niet binnen. (Per telefoon direct contact)
21 February 2017
T. Vos
Ter Apel
Beste T. Vos,
Hartelijk dank voor het invullen van de beoordeling en de feedback die u gegeven heeft. Wanneer er problemen zijn met een geleverd product, proberen we dit natuurlijk altijd direct op te lossen.
Thuiszorgwinkelxl.nl
Pluspunten
Zeer bereidwillig over het aanpassen/doorvoeren van een bestelling. Zeer krantvriendelijk.
21 February 2017
Beste Klant,
Bedankt voor uw feedback. Fijn dat u tevreden bent over onze service.
20 February 2017
jeannette
zandvoort
Beste Jeannette,
Hartelijk dank voor het invullen van de beoordeling.
18 February 2017
Beste Klant,
Bedankt voor uw feedback en het cijfer wat u ons heeft gegeven.
15 February 2017
j de vries
oosterstreek
Beste J de Vries,
Hartelijk dank voor de tijd die u genomen heeft voor het invullen van de beoordeling. En niet te vergeten het prachtige cijfer.
Richard
Wernhout
Beste Richard,
Hartelijk dank voor het mooie cijfer en het invullen van onze beoordeling.
Thuiszorgwinkelxl.nl
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenCommunicatie. Een vraag gesteld over dit product op 7-2-2017 en na een week nog steeds geen reactie.
D.C.
Beste D.C.,
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben gezocht naar de email met uw vraag. Echter hebben wij niets terug kunnen vinden. Misschien dat er bij het versturen hiervan iets mis is gegaan.
Thuiszorgwinkelxl.nl
Pluspunten
nette en vlotte levering
Verbeterpuntengeen.
Nico
Hollands Kroon
Beste Nico,
Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze levering.
Thuiszorgwinkelxl.nl
Pluspunten
Heel snel, geen verzendkosten
VerbeterpuntenGeen
13 February 2017
Yvonne
Delft
Beste Yvonne,
Goed om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. Wij willen u bedanken voor het mooie cijfer en wensen u veel plezier van uw nieuwe rollator.
Thuiszorgwinkelxl.nl
Pluspunten
Zeer snelle levering
11 February 2017
Beste Klant,
Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het cijfer 10!
11 February 2017
jacq
arnhem
Beste Jacq,
Wij danken u voor het invullen van de beoordeling.
8 February 2017
Mieke
Rijen
Beste Mieke,
Bedankt voor de beoordeling en het fantastische cijfer.
Thuiszorgwinkelxl.nl
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit
Bep
Amsterdam
Beste Bep,
Fijn dat u de tijd heeft genomen voor het invullen van de beoordeling. Goed om te horen dat de transport-rolstoel goed bevalt.
Antoinette
Gemert
Beste Antoinette,
Hartelijk dank voor de genomen tijd voor het invullen van de beoordeling. Wij gaan dit probleem met de deksel zeker doorgeven aan onze leverancier.
Thuiszorgwinkelxl.nl
Pluspunten
Goede klantenservice
VerbeterpuntenTransport via DHL slecht. Product i dag zoek, de DHL site geeft een bezorg tijd van 08:00 - 17:00 aan. Dit is wel heel erg ruim
Tom
Mijdrecht
Beste Tom,
Hartelijk dank voor uw feedback. Vervelend dat de verzending met DHL niet soepel is verlopen. Normaliter is het bezorgvak van DHL een stuk korter. Wij weten ook niet waar dit aan heeft gelegen. Onze excuses hiervoor.
Thuiszorgwinkelxl.nl
Pluspunten
Bestelling netjes en op tijd bezorgd.
5 February 2017
AB
GNM
Beste AB,
Fijn dat u tevreden bent over de levering. En bedankt voor de tijd die u heeft genomen voor het invullen van de beoordeling.
Lelystad
Beste Klant,
Bedankt voor het invullen van de beoordeling.
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Thuiszorgwinkelxl.nl
Pluspunten
Supersnel.
VerbeterpuntenGEEN
Cor
Almere
Beste Cor,
Fijn dat u zo tevreden bent over onze levering. En heel bedankt voor dit geweldige cijfer.
Thuiszorgwinkelxl.nl
Pluspunten
snelle levering,tevreden over geleverde product.
3 February 2017
paul
heythuysen
Beste Paul,
Bedankt voor uw feedback en de tijd die u heeft genomen voor het invullen van de beoordeling.
Thuiszorgwinkelxl.nl
Pluspunten
goede prijs, eenvoudig bestellen, snelle en goede levering
3 February 2017
Jose
Hardenberg
Beste Jose,
Fijn dat u tevreden bent over de wandsteunen met zuignap. En natuurlijk ontzettend bedankt voor het fantastische cijfer wat u ons gegeven heeft.
2 February 2017
Beste Klant,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om de beoordeling in te vullen.
Thuiszorgwinkelxl.nl
Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen.
Onze Missie
Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven.
Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl?
Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving.
Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.
Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd.
Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren.
Ervaringen van klanten
Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review!
Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.
Kruisstraat 61
5612CD Eindhoven