Slecht produkt !

Het zou een zit kussen moete zijn met het comfoovan traag schuim ! Het is een slecht py zonder traagschuim !

Niet de volgende dag in huis.

Artikel besteld voor een bepaalde tijd, maar niet de volgende dag in huis gekregen terwijl dit de reden was om het artikel bij dit bedrijf te kopen. Bezorging was 3 dagen later.

Op tijd aangekomen in een goede verpakking met een gebruikshandleiding

perfect kussen

Kussen werkt perfect verzacht het zitvlak enorm

Zo aardig Behulpzaam en efficiënt

Rollator

Goed product en snelle levering

helemaal naar wens

Product goed

1x wat bestellen en je krijgt niet normaal veel mails

De fietstas voor mijn rollator is binnen wat word ik ik daar blij van. Goed afgesloten met een ritssluiting.

Redelijk

Hoewel ik geholpen ben maar de terugkoppeling was minder, ik moest zelf bellen en vragen wanneer ik geholpen kon worden. Ik moet nog geld terug maar ik hoor voorlopig niets. Ik denk dat ik weer moet gaan bellen

Lakse service

Thuiszorg winkel heeft mijn retour een week geleden ontvangen tot op heden geen bericht naar riverty ( achteraf betalen) dat ze het artikel retour hebben gekregen. Telefonisch contact zal na 4 a 5 dagen verwerkt zijn.

gewoon goed

deugdelijk advies voor reiskousen

Prima toiletstoel

Prima toiletstoel, alleen is het niet zo makkelijk om het potje aan te brengen en te verwijderen.

voldoet aan mijn verwachtingen

Mooie douchestoel

Fijne rollator

Licht gewicht… iets minder stabiel

Stoeltje zeer onstabiel...als reumapatient zeer gevaarlijk zelfs

Geen energie om terug te sturen ...verpakking is praktisch niet meer ongeschonden om te hergebruiken voor retour

Perfecte douchekruk

Precies wat ik zocht

Alles klopt van het product zoals het moet zijn

Alles klopt zoals het moet zijn

triest

kussen van 50 cm besteld, 47 cm geleverd,dus retour getsuurd, maar helaas nog geen geld terug

vlotte levering en goed product

Product van hoge kwaliteit en een zeer goede prijs

Zeer uitstekend, ik raad het aan

netjes en snel

Bestelling gedaan en volgende dag al in huis, kwaliteit is super mooi ,ben er erg blij mee

heel goed

heel goed

Zeer snelle service

Kussen voldoet aan m'n wensen, zit heerlijk

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.