fantassi

ik wil geen anderen schoenen meer als deze

Positief in 1 woord!

Dit product is handig en bruikbaar...een topper!

Snelle levering!

Goed product, tegen redelijke prijs. Tevreden klant.

Mijn ervaring is zeer goed. Goede info en snelle bezorging.

De info die wij hebben ontvangen kwam overeen met de snelle bezorging.

Prima product, zeer snelle levering

Aan te bevelen. !

Slechte service

Het beleid van retourneren is slecht Heb 2 scharen gekocht om te proberen Ivm artrose in mijn duim 1 is prima de 2de werkt bij mij niet met uw verzendkosten verrekening en wat ik zelf moet betalen voor het retourneren mag de ene schaar nu in een la blijven liggen Heb in totaal 3 scharen gekocht

Ideaal!

Mooie stevige rollator

Zoals ik kon verwachten

Goede kwaliteit en snelle levering

Nvt

Conform bestelde en snel

Tevreden

Een hele fijne webshop waar je veel dingen op zorg en aanpassings gebied kunt vinden en bekijken. Tevreden met wat wij gevonden hebben. Degelijk materiaal en snel in huis.

Altijd vriendelijk ontzien zich niet om iets te tonen

Zeer goede service

Betrouwbaar

Mijn pakket bleef “hangen” in het verzend traject. (Leverancier en pakket bezorgdienst) Thuiszorgwinkelxl heeft zich ingespannen om dit proces weer op gang te brengen zodat het pakket met wat vertraging alsnog is ontvangen.

Correcte levering

Telefonisch contact gehad en een wijziging correct uit gevoerd.

Makkelijke en leesbaar om te bevestigen . Top.

Stevig verpakt zodat product goed beschermd was.

Prettig dat product zo snel na het bestellen geleverd is. En fijn dat het kant en klaar in de doos zat.

ik ben zeer tevreden

ik ben netjes geholpen en heb een goed advies gekregen i.v.m. mijn aankoop

Prima product...snelle service

Vriendelijke uitleg met veel geduld

Meteen telefonisch contact. Duidelijke toelichting. Levering volgens afspraak

Snelle bezorging.

Product was snel bezorgd, maar was verpakt in een veel te grote doos.

Accuraat, snel, klantvriendelijk en to the point!

Echte ervaringen met de rollator kan ik nog niet verwoorden, daar de persoon waarvoor de rollator bestemd is (mijn echtgenote Gertrud Milz 83 jaar) nog steeds in revalidatie is. Misschien mag ze einde de week naar huis, anders is het misschien de week daarop. Zodra zij zich over het gebruik heeft uitgesproken, zal ik niet nalaten U hierover te schrijven.

heel goede ervaring

heel goed, bestellen makkelijk, bezorging op tijd en netjes ,retour perfect opgelost

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.