Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zie onderwerp

schoenen

heb schoenen besteld andere dag binnen gekregen zitten erg goed

snelle, goede service

goed artikel en snel geleverd!

Nette service

Tussen koop en bezorging ontvingen we geen meldingen. Het pakket stond ineens onverwacht voor de deur.

uitstekend

snelle service, ontzettend aardig en vriendelijk personeel

Uitstekende service, zeer vlotte levering van de bestelde producten waarover we erg tevreden zijn!

Producten zeer snel geleverd en deze voldoen ook echt aan alle verwachtingen.

Correcte behandeling order

Alles liep goed. Snelle levering en mooie rolstoeltas

Matige ondersteuning en weinig

De rollator was moeilijk uit te pakken voor mij en dan krijg je het commentaar in de winkel lukt het altijd probleemloos. Bij de beoordeling van de rollator staan alleen maar 5 sterren beoordelingen, die van mij met 3 sterren laten ze gewoon weg.

Snelle bezorging!

Wij hadden herenpantoffels maat 45 besteld en maat 46 gekregen. Een foutje dus maar passen prima!

Niet geweldig

Product is goed maar de levering zeer slecht heb 4 keer een dag zitten wachten voordat het geleverd werd

De hulpmiddelen helpen mij en de mensen die mij helpen voor de transfurm ect ect .perfect

Goed. Alleen weet ik niet hoe ik mijn tas moet vastmaken.

Mijn ervaring is goed. Alleen weet ik niet hoe ik mijn tas vast moet maken. Hopenlijk weet U een antwoord daarop??? Ik hoop,dat ik er antwoord op krijg. Bij voorbaat dank. Mevrouw Wassenaar.

Snel besteld en goed en snel geleverd

Coole rollator

Ik ben hier zo blij mee! Ik ben nog maar 47 jaar maar ik heb MS en met deze rollator heb ik fijn wat extra steun met het lopen en hoef niet bang te zijn dat ik val. Ik had alleen gelijk het dienblad erbij moeten bestellen want nu moet ik dat apart doen.. Het dienblad is handig omdat ik de rollator dan ook binnen kan gebruiken en dat is soms enorm handig voor een Multiple sclerose patiënte!(ik kan nog kleine stukjes lopen) Rollator is stevig, compact en erg mooi, kan zelfs mijn kruk meenemen en de tas die voorop hangt heeft een mooi reflecterende rand..zodat iedereen me aan kan zien komen 'driften' en opzij kan gaan als het donker is ;p Vooral dat ik nu ook altijd even kan gaan zitten onderweg is een dikke plus want nu kan ik deze lente ook weer eens een stukje over straat gaan slenteren..

Tevreden ondanks wat haperingen

Uiteindelijk tevreden. Maar 2 dingen gingen fout: Ik kreeg geen bevestiging per mail (ook niet in de spambox). En het zitje was 2 maten te klein: 40cm ipv 50 cm. Gebeld en men zou het aan de toeleverancier doorgeven met het verzoek dit te herstellen. Dat gebeurde idd keurig, want na 2 dagen kwam het juiste zitje alsnog. Al met al: tevreden.

Heel goede service

goed geleverd volgens plan

duur product postoelzakken voor bijna een euro per stuk boodschappentasjes zijn goedkoper

Snelle levering vriendelijk geholpen.

Vandaag voor het eerst gebruikt had even moeite met het aanbrengen van de voetsteunen maar is toch gelukt.

Aanbrengen met duidelijke instructie.

In praktijk zal blijken of het voldoet. Nu na 2 keer gebruiken geweldig.

correcte levering

Voldoet aan de verwachtingen.

Product is top

Precies wat ikwou en verwachte ! Perfect in maat ook

super

100 % tevreden over het product !!!!!!!!!!!!!

Behulpzaam en vriendelijk

Wij zijn heel fijn geholpen in de winkel.

Het kussen is van uitstekende kwaliteit.

Het kussen is van uitstekende kwaliteit. De bezorging was zeer slecht. Kwam een dag te laat en werd toen in de hal , een openbare ruimte van het appartementencomplex ,neergegezet. Er werd aan de algemene voordeur gebeld on de algemene deur te openen.Het werd niet bij de voordeur van mijn appartement gebracht.

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.