goeie service

goeie service, snelle levering

onbeschrijfelijk slecht!!!

Ik weet niet wie jullie zijn, maar voor mij mag deze bestelling als ongedaan verklaard worden. In ieder geval ben ik blij van geen vooraf betaling gedaan te hebben, want dan was ik mijn geld ook nog eens kwijt zonder iets ontvangen te hebben. Ik herhaal nog eens mijn klacht. Op 31/10/2023 een bestelling geplaatst ,op 01/11/2023 een bevestiging via mail ontvangen , daarna geen gevolg tot op 08/11/2023 een verzoek tot mijn bevestiging van tevredenheid, waarop ik een mail verstuurd heb van nog niets ontvangen te hebben! Track&trace geen enkele beweging ??? daarna een mail ontvangen dat jullie zo snel mogelijk gingen ingrijpen??? op 11/11/2023 terug een tevredenheids verzoek ??? GOED BEZIG WAARVOOR DANK!!!!!

Goede betrokkenheid, prima service

Vriendelijk endogene wat ze zeggen!

tevreden

Prima Rollator, lichtgewicht en een goed model. Een minpuntje ; om hem in te klappen tot een klein pakketje moet je onderaan 2 veren oid naar voren duwen. Niet handig als je onstabiel bent. Een veer bleef hangen en daar lag ik, op straat in de prut. Dit systeem moet veranderd wordenaub.

Niet duidelijk in het verzenden en retourneren

Ik vind de communicatie niet heel duidelijk en ik had graag bericht over het retourneren van de zending . Is hij retour aangekomen?

Snel bezorgd na bestelling. Prima service

Correct, snel

Correct en snel

Mooie rollator Was best wel een beetje rottig om in elkaar te zetten

goed tevreden met de producten en service van Thuiszorg

Mijn tot nu toe opgedane ervaring met thuiszorg is goed v.w.b. de producten en service. Veel praktische ervaring hebben we nog niet, maar op basis van onze huidige ervaring zijn we best tevreden met de geleverde producten, levering en service. Dus geen reden tot nu toe om bij de concurrent toekomstig weer een bestelling te gaan doen.

Bestelling was snel besteld gaat heel gemakkelijk via website

Ik heb via de website een Rollz Performance besteld, dit ging heel gemakkelijk. Ik heb deze laten bezorgen. Alleen jammer dat ze deze niet aan huis bezorgen, maar bij een bezorgpunt. Dus uiteindelijk hebben wij deze daar moeten ophalen. Heel jammer omdat het om een rollator rolstoel gaat en dat wil zeggen dat je slecht ter been bent. Helaas hebben we anderen moeten lastig vallen om dit pakket op te halen. Ik hoop dat jullie hier een oplossing voor vinden. Voor de rest en dat wil zeggen telefonisch contact ging heel goed. Heel vriendelijk zijn ze aan de telefoon.

heel goeie service

heel vlotte verzending, artikel oké behalve het deksel dat heel licht uitvalt en nog steeds niet blijft recht staan

zeer klantvriendelijk

zeer goed telefonisch te bereiken voor aanvullende vragen

Snelle levering maar niet compleet.

De levering was snel, maar helaas niet helemaal compleet. Was ook geen schrijven of mededeling dat er een nalevering zou plaats vinden. Er achter aan moeten bellen. Toch nu toe nog niet ontvangen.

Goede service en zeer snelle levering.

Goede zorg

Er werd goed uitleg gegeven over de werking van de rolstoel en waar ik moest zijn met problemen. Prima dus.

Bedankt om het stuk dat kapot was opnieuw op te sturen , goede service !!

Prima service.

Uitstekende service

toiletverhoger

prima geleverd en goed bevallen

Super geholpen en snel geleverd

Ben erg tevreden thuiszorgmedewerkers komen de afspraken na g

Hier wordt gedacht aan mobiliteit

Snelle levering met een goed product.

Mooie rolstoel

Zeer goed en makkelijk om mee te rijden

geweldig..

zeer snel bezorgd.

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.