Ben heel fijn geholpen.

Vriendelijk ontvangen en goed geholpen, min punt is dat er weinig rolstoelen stonden. Ik zou dan ook bij aanbeveling aan andere, aanraden eerst contact op te nemen of er genoeg rolstoelen in de showroom staan, heb je een beter vergelijk.

Klantgericht, goede service, meedenkend

Zeer goede ervaring

Een rollator besteld voor mijn moeder, deze is snel en keurig bezorgd.

Kwaliteit-Prijsverhouding uitstekend.

Montage prima en snel gegaan. Geen nagatieve dingen.

Prima service en een goed product

Goed product voor een goede prijs. Snelle levering. Voldoet aan de verwachtingen.

redelijk snel geleverd

goede service

Sympathiek en uitmuntend geholpen door personeel

Erg blij was ik dat ik kon telefoneren en vragen stellen. Uitstekend en geduldig geholpen. Zeer goed geslaagd. Ontzettend blij met de hulpmiddelen.

zeer corechte winkel alles snel geregelt een 9

ben zeer snel en correcht geholpen en te woord gestaan

Info over het artikel is duidelijk en blijkt achteraf ook te kloppen

De tas ziet er goed uit maar ik heb ze nog niet gebruikt daarom kan ik ook nog niet oordelen.

Ik heb deze rugzak/ rolstoel tas gekocht om mee op vakantie te nemen. Ik ga dit jaar alleen op vakantie en dan is dat gemakkelijk om aan mijn rolstoel te hangen en mee in de vlieger te nemen. Ik ga volgende week naar Berlijn en ga dan die tas ook meenemen.

Sterk en snel geleverd

Nog niet geprobeerd maar montage in bad prima

Levering uitstekend en volgens afspraak

Prima service, materiaal zoals verwacht en can prima kwaliteit

Zeer goef

Snelle levering en service

Het eten is beter als in resterant van de valk. Trooper

kort en goed advies

een goed advies op onze vragen en snelle afhandeling.

Teleurstellend

Wcverhoger kapot binnen gekregen vervolgens telefonisch contact gehad met advies een mail te sturen. Mail gestuurd en na ruim een week nog steeds niets vernomen. Het vermoeden is dat dit pakket al eerder is verzonden. Doos was al kapot/ open bij ontvangst.

Vriendelijk te woord gestaan, vlotte bediening.

Vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Vlotte bediening in de winkel.

Prima spullen

ZEER SLECHTE OPVOLGING RETOURZENDING TAS/netje rolstoel

de.bestelling van de rolstoel met kussen, tas en netje,was snel in orde… echter tas en netje niet te monteren, dus retourgezonden..ZELF RETOURTICKET MOETEN REGELEN EN BETALEN. 4x moeten bellen voor afwikkeling. AFWIKKELING HIELD IN DAT HET NETJE KAPOT WAS DUS GEEN VERGOEDING. DE TAS EN HET NETJE HADDEN NOOIT MEEGEZONDEN MOETEN WORDEN.BEIDE PASTEN NIET,OP DE ROLSTOEL. NETJE €15,— werd NIET VERGOED.NOOIT ZAL,IK DIT BEDRIJF KUNNEN AANBEVELEN…slechte klantbenadering en daaroor nu al geen vertrouwen in eventuele storing tijdens de 2 jaar garantieperiode.

Goede kwaliteit

Prima winkel

Duidelijke website, snelle levering

Degelijk

Zeer goede rollator

Snelle levering, goede kwaliteit.

Op dinsdag een opklapbare douchekruk besteld en de volgende dag al geleverd! prima product voor een redelijke prijs.

Prima website.

Prijs/kwaliteitverhouding meer dan oké!

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.