niet goed

Stuk betaald ,nooit aangekomen

snel geleverd

Ik heb een rollator besteld voor mijn moeder. Deze werd netjes de volgende dag geleverd. Alleen de korting die op de website werd vermeld (rollator + accessoires) werd niet gegeven aan de kassa. Bellen ging niet want ik had nog maar tien minuten voor levering de volgende dag en aan de telefoon sta je langer inde wacht.

Enige twijfels heb ik wel

De levering van de rollator ging snel, maar op een informatieverzoek via e-mail is helaas nooit een antwoord gekomen.

Correct geleverd

Netjes op tijd geleverd. Rollator voldoet aan mijn vraag. Heb geen op of aanmerkingen aan het product en of winkel. Goede service.

kan beter

Een rolstoel gekocht. Op de site is als extra accesoire een kussen aangeboden(€19,99). Uit niets op de site blijkt dit dit echt overbodig is. Sterker nog: de passagier zit zelfs minder stabiel door de hoogte. Teruggestuurd maar wel € 5,99 verzendkosten moeten betalen. Terwijl ik niets verkeerd gedaan heb. Op mijn opmerking hierover kwam geen enkele reactie. Slechte zaak. Klantonvriendelijk.

Besteld vóór 12:00 uur bezorgd de volgende dag wordt niet waargemaakt

Ik ben teleurgesteld in de bezorging. Hetgeen besteld was kwam 2 dagen later.

Vriendelijk en geduldig personeel

Alles goedbuitgelegd

Goede bereikbaarheid

Rollator

Rollator gekocht. Prima ding

Alles naar verwachting en met een dag geleverd.

Een rollator besteld online. Goede kwaliteit voor eerlijke prijs. De levering was al de volgende dag. Het monteren was eenvoudig. Super tevreden.

Snelle levering goed product en redelijke prijs

Materiaal zoals voorgesteld, perfecte levering

Betrouwbaar

Goede kwaliteit voor betaalbare prijs

Besteld,snel geleverd,goed product.

Prettig contact en snelle levering.

Zeer prettige rolstoel gekocht die zeer goed functioneert. Daarna nog eenmalig netjes en beleefd telefonisch geholpen. Aanrader!!

Goede en snelle service

Een goede en snelle service en levering

Goed geregeld!

Goed te vinden, bestellen ging makkelijk. Snel in huis

snelle verzending

vriendelijke te woord gestaan, snelle verzending. Geen problemen bij het retour nemen van de producten die, wegens omstandigheden, niet meer nodig waren.

Mooie stevige rollator

Heb nog geen ervaring alleen preventief gekocht, Beter mee verlegen dan om verlegen

vriendelijke behulpzame mensen en goede, eerlijke, uitleg

Goed geholpen bij het kiezen van een elektrische rolstoel. De verschillen werden duidelijk uitgelegd en voor eventueel maatwerk werd meteen de leverancier gebeld voor extra informatie over de mogelijkheden.

Vlotte service voor een nabestelling

Een telefoontje was genoeg om een onderdeel van een rollator in huis te krijgen binnen de afgesproken tijd.

Het horloge wat geleverd wordt werkt uitstekend, alleen jammer geen valdetectie

Het horloge werkt prima, alleen jammer geen valdetectie

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.