prachtig op tijd en super informatie

goede kwaliteit!

Alles prima.

Mijn buurman had een rollator voor mij besteld. Alles is goed en snel verlopen.

Prima service en snelle levering.

Uitstekende service en supersnelle bezorging!

Uitstekende service en supersnelle bezorging.

Ruim voldoende

Ruim voldoende

Snel, correct, vlug.

Aiies goed en vlug geregeld we zijn goed geïnformeerd.

Optijd goede levering

Heel tevreden

Ruimte besparing twee in een.

Een hele fijne stoel hij is ook makkelijk verrijdbaar met die grote wielen ik ben heel tevreden en heel blij mee.

Snelle levering. Prima kwaliteit. Wat stap ik nu makkelijk op om iets uit een hoog kastje te pakken. Ziet er ook no mooi uit, en is degelijk uitgevoerd. Kortom heerlijk!

Uitstekend. Snel en goed.

Duidelijk en overzichtelijke website. Scherpe prijzen. Snelle levering. Goed verpakt. Aanrader!

Levering was zeer snel en zorg vuldig

Prima winkel

Bestelling goed verzorgd en snel geleverd.

Het is allemaal goed verzorgd en op tijd de rolstoel tas past prima.

Goede duidelijke site

Prima optijd geleverd

Blijft niet aan de tegels vastzitten

Deze stang gekocht voor een leerling van onze school. Op het toilet zijn gladde tegels aanwezig, zonder structuur. Op oppervlakken zoals glad of bijv. een whiteboard blijft de stang goed vastzitten. Op de gladde tegels in de wc die goed schoongemaakt zijn, schiet het clipje binnen een minuut los. Het vertrouwen om de stang als hulpmiddel te gebruiken tijdens het toiletbezoek, is laag. De garantie dat de stang blijft hangen, is hierdoor niet gegarandeerd.

Goed telefoongesprek en snelle bezorging

Ben heel blij met mijn rollator. Hij loopt lekket licht en kan heel gemakkelijk meet in de auto.

Desgevraagd goed advies, uitstekende rollator, snel geleverd.

Super fijn

Er duidelijke communicatie mail. De spullen werden op tijd geleverd en de persoonlijke en vakkundige splaatsing.

Goed telefonisch contact en snelle levering

Zie boven

Snelle levering en perfect product.

Prima bedrijf.

Binnen 24 uur besteld en bezorgd.

goed product

goed product

snel, correcte service

Model MultiMotion Lichtgewicht beantwoordt aan mijn verwachtingen voor wat betreft het gewicht van nog geen 7 kg. De rollator loopt licht en soepel voor iemand die zelf niet al te zwaar weegt (ong. 50 kg). Jammer alleen dat een evt wandelstok niet stevig bevestigd kan worden aan het frame.

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.