Snel en voordelig

Snel en voordelig

Geweldig service snel geleverd

Hij rijdt heerlijk.

Perfect.

De geleverde toiletverhoging zit letter en figuurlijk als gegoten. Ook het schoonmaken/onderhouden is bijzonder gebruiksvriendelijk. Een aanrader!

Prima product.

Werd keurig op tijd bezorgd

Makkelijk te bestellen en vlot in huis.

Prima.

Na 24 u had ik mijn aankoop al thuis ! Ben blij jullie nu te kennen Groetjes

Keurig, verzorg, duidelijk, kwaliteit.

Degelijk bedrijf dat ook snel antwoord geeft op bijkomende vragen.

Goede rollator

Artikel bevalt prima De bestelling is perfect verlopen

Toppie

Een klasse rollator, zeer stabiel voor een heel goede prijs en zelfs de volgende dag geleverd

Toppie snelle service

Goed gegeld

Snel en makkelijk

Goed ding die rollator.

Zeer snelle en goede levering. Makkelijke montage. Vriendelijke meneer aan de telefoon

geweldige service

Wordt netjes geholpen met duidelijke uitleg

Fijne rolstoel

mijn moeder is blij met de rolstoel ,licht en met riemen die nodig zijn, wel jammer dat de handremmen niet hoger kunnen ondanks ijn we er blij mee

Vlotte afwikkeling

Duidelijke omschrijving. Vlotte levering

Geweldige service, spullen heel snel geleverd!!

Niets dan lof! Het aanmelden op de website ging heel makkelijk, de artikelen die ik daarna bestelde werden 2 dagen later al thuisbezorgd. Toen ik de klantenservice belde omdat 1 artikel niet meegeleverd was, werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan en het artikel werd dezelfde dag alsnog geleverd. Er werd meegedacht en naar mijn idee was niets teveel. Kortom; een toporganisatie met oog voor de mens!!!!

super

Zonder lang wachten , heel goed geholpen.

De douchestoel voldeed geheel aan de verwachting.

De douchestoel staat stevig op de grond en zorgt voor stabiliteit. Gemakkelijk in elkaar te monteren. Het is een prima stoel. Wij zijn blij met deze aankoop.

Erg handig

Erg handig om op deze manier je goederen snel en netjes thuis bezorgd te krijgen. Een aanrader vooral als er weinig tijd is.

goed geregeld

plezierig contact goede materialen tussentijdse aanpassing soepel tevreden

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.