Product was lang onderweg, maar zeer vriendelijke medewerker!!!

Product liep vertraging op. Elke keer als ik contact had met 'klantenservice', werd ik adequaat en vriendelijk te woord gestaan incl. acties werden concreet uitgezet. Mijn complimenten daarvoor.

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Goede prijs kwaliteit en snelle levering

Prima levering en kwaliteit

Levering en kwaliteit zeer goed.

kwaliteit

veel keuze en duidelijke beschrijving over de producten. wordt netjes bezorgt.

TOP

Bram heeft zijn uiterste best gedaan om aan mijn wens tegemoet te komen en dat is perfect gelukt ! De bezorger DPD heeft het niet naar wens afgehandeld ! Daar kan de thuiszorgwinkel niks aan doen. Bram heeft echt uitstekend werk geleverd !

Klapbaarheid moet makkelijker met een betere klik verbindingen op het afrem omval systeem tav van oudere mensen met hun kracht moment in hun handen . Verder is fijne rollator!

facile d'utilisation,

juste ce qu'il faut pour mon utilisation personnelle, à savoir confortable, légère et facile à mettre dans un coffre de voiture, ainsi que bonne maniabilité pour la personne aidante dans mes déplacements

Mooi en degelijk materiaal, correcte levering.

Zeer behulpzaam

Goed aangekomen en een prima product

goede service

ik werd zeer goed te woord gestaan over een bestelling en het werd netjes opgelost ben zeer tevreden

perfect

goed geleverd

Correcte levering, heel tevreden

De rollator is super

Bestellen was goed te doen & leveren was ook Top!

Goed afgeleverd via DHL Buurman kreeg wat ik had besteld Zit er heerlijk op plekjes op de billen zijn bijna weg Betalen achteraf was een bewuste keuze Want man’s zoon ligt steeds dwars Zoon en schoondochter waren zelfs tevreden Iedereen blij

Prima kwaliteit

Wc bril verhoger van prima kwaliteit en makkelijk te bevestigen

Prima service en vriendelijk geholpen

Ik kan hier altijd met vragen terecht.

Tevreden

Mijn bestelling is goed !

Zeer goede ervaring, duidelijk, nette afhandeling , snel

Opvouwbare rollator voor mijn vader gekocht. Duidelijke site goede prijs Nette afhandeling Snel in huis

Prima service en snelle reactie

Producten werden snel geleverd. Door privé omstandigheden helaas moeten retourneren. Ookvdit ging snel en eenvoudig. Prima service!!

Goede informatie snelle levering

Hulp bij aanschaf van de rolstoel was perfect en een snelle levering

te groot

De binnenshuisrollator die ik besteld had paste niet door de deuren, hij was veel te breed. Ik zou graag mijn aankoop bedrag terug willen.

Goede service en snelle levering

Prettig contact met medewerker, vriendelijk en oplossing gericht, ga zo door!

Snelle levering en goede kwaliteit.

Super ervaring

Duidelijke aankoop door makkelijk te lezen website, eerlijke prijzen, mooie artikelen, snelle levering en prima klantenservice bij vragen.

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.