Slecht

Voor de service moet je hier niet naar toe gaan. 30 dagen bedenktijd, helemaal niet.

Super snelle service

Heel blij dat onze bestelling zo snel geleverd kon worden.

de service is prima

Ik heb 2 dagen langer moeten wachten op het pakket DHL had nog al ruw gedaan met de doos Deze was kapot en opnieuw ingepakt Dat is DHL zijn schuld Voortaan op de verpakking zetten dat het voorzichtig moet zijn Het is geen dubbeltje Al hij beschadigd was hadden jullie hem terug moeten nemen, heel veel gezeur en langer wachten Gelukkig is het goed afgelopen voor zover ik kan zien Ik heb hem nog niet gebruikt Ik hoop dat hij OK is anders laat ik het jullie weten Gr. Corry

Snelle levering,100% tevreden

Snel en netjes geleverd afterpay werkte perfect douche kruk voldoet uitstekend

Snel en goed verpakt geleverd

was redelijk snel in elkaar gezet en geinstalleerd

Handig om te duwen

Handzaam en licht om te verplaatsen en te dragen

uitstekend

stipte levering en duidelijke gebruiksaanwijzing

Top horloge!

Mijn vader is sinds een paar jaar ziek en heeft daarbij ook dementie gekregen. We zijn al lang opzoek naar een telefoon voor hem die niet te ingewikkeld is zodat hij het altijd snapt. Nu hebben we sinds kort dit horloge en het werkt super!

Geen gedoe , snel en kundig

prima snelle levering

Bestelling werd snel en keurig verzorgd geleverd

Snel en goed afgehandeld

Fantastisch!

Omdat ik een versleten heup heb is lopen heel lastig. Sinds kort heb ik een rollator aangeschaft en dat had ik al veel eerder moeten doen. Er is een wereld opengegaan waarin ik mij weer veel beter kan bewegen en daardoor minder bijkomende klachten en pijn heb. Ik heb door het slechte weer nog niet veel buiten kunnen lopen, maar gelukkig heb ik in huis ruimte genoeg om heen en weer te lopen en meters te maken.

voldoet aan verwachting

altijd even afwachten als voor de eerste keer besteld, maar alles ging vlot en goed

Op het plaatje lijkt het heel wat

Gemonteerd maar hij is te klein de zitting en het gat maar het hele zaakje in moet is te klein en nu heb hem wel uit de verpakking gehaald?

Zeer goede stoel

Heel

Prima. Ben tevreden

Ik ben heel tevreden. Alles liep zoals verwacht

Geen klachten. Goed en snel geregeld.

Zie boven.

te weinig

ik heb er nog niet veel gebruik van gemaakt ik vind alleen jammer dat er wordt gezegd champagnekleur, maar de kleur is meer groen, ik had liever beige

Lekker vlot geleverd

Makkelijk om achteraf te betalen en goeie service

Service SLECHT

Mij gewoon vergeten, afspraak niet nagekomen, niet teruggebeld

Kruisstraat 61

5612CD Eindhoven

040 236 45 06

Over Thuiszorgwinkelxl.nl

Bij ThuiszorgwinkelXL streven we ernaar om het leven van ouderen en mensen met een zorgbehoefte te vergemakkelijken. Met een breed assortiment aan hoogwaardige zorgproducten en hulpmiddelen bieden wij de ondersteuning die u nodig heeft om zelfstandig en comfortabel te blijven wonen. Onze Missie Onze missie is om de beste zorgproducten en service te bieden, zodat u of uw naasten kunnen genieten van een optimale levenskwaliteit. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, en daarom staan onze experts klaar om u persoonlijk en deskundig advies te geven. Waarom kiezen voor ThuiszorgWinkelXL.nl? Ruim assortiment: Van rollators tot douchestoelen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor een veilige en comfortabele leefomgeving. Deskundig advies: Ons team van specialisten helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Snelle levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel en zorgvuldig bij u thuis wordt bezorgd. Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom luisteren wij naar uw wensen en feedback om onze service continu te verbeteren. Ervaringen van klanten Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten. Hun feedback helpt ons om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Bent u tevreden met uw aankoop of heeft u suggesties? Laat het ons weten via een review! Bij ThuiszorgwinkelXL bent u verzekerd van kwaliteit, service en aandacht. Samen zorgen we voor een zorgeloze toekomst.