Mooi rap!

Binnen 10 minuten gegevens ingevuld en ook direct een taxi gevonden, voor herhaling vatbaar!

Super !

Keurig op tijd, vriendelijke chauffeur

Top, fijne chaffeur

Fijne chaffeur, stond wat file maar belde netjes iets van te voren. Ook om nog even af te stemmen waar we precies opgehaald wilden worden, omdat ik een bushalte had ingevuld. Chaffeur erg netjes en gezellig, reed rustig en netjes.

Snel en betrouwbaar

Goede heen en terug rit gehad naar Amsterdam. Op tijd, vriendelijk en betrouwbaar.

Goed op tijd,

Prima, goed op tijd

Taxi was netjes op tijd, contact verliep ook soepel

We hadden al op tijd een taxi geboekt, ik kreeg netjes een bericht dat ze er op de afgesproken tijd zouden zijn. Ze waren netjes op tijd, en het was een prettig ritje naar de bestemming.

alle afspraken weerden keurig nagekomen.

Heel goede ervaring met deze "Schiphol-service'. Echter de chauffeur van de heenrit probeerde mij te bewegen om mijn retourrit (4 dagen later van Schiphol naar huis) te annuleren en deze dan rechtstreeks -cash- bij hem te boeken.

Perfect!!!

Zeer vriendelijke en goede chauffeur met een perfecte rijstijl

Kon niet beter leuke chauffeur en goed gereden

Fijne communicatie, maar niet super veilig rijden

Omdat er heel veel was afgezet, duurde het even voordat we in de taxi zaten. Gelukkig was de chauffeuze heel netjes en communiseerde we goed. Ze was heel vriendelijk en we zijn veilig thuis gekomen, maar er is wel een kleine kanttekening. De chauffeuze zat heel veel op haar telefoon tijdens het rijden en wijkte af en toe bijna van haar baan af, gelukkig greep de lean-assist in. Toch veilig thuis gekomen gelukkig.

De taxi stond er iets voor de afgesproken tijd en belde om te vertellen waar hij specifiek stond.

Gevaarlijk rijgedrag, onprofessioneel

Ik was heel blij dat onze rit maar een paar minuten duurde. De chauffeur reed te hard, slingerde en keek constant naar beneden naar zijn telefoon die op zijn schoot lag. Ik heb daar iets van gezegd, waarna het ijzingwekkend stil werd in de taxi. Overigens zat er een vriendje van de chauffeur voorin, wat ook onveilig voelde. Ook jammer dat er nu per mail gevraagd wordt naar een review en als je op ‘positieve ervaring’ klikt je bij dit review scherm komt, en bij ‘negatieve ervaring’ bij het contactformulier. Zo worden negatieve ervaringen natuurlijk niet op de website getoond. Vind ik onprofessioneel. Ik zou zeker geen taxi meer boeken via dit bedrijf.

Aardige en bekwame chauffeur

Prima rit. Vriendelijke chauffeur.

Echt goed

Prettige rit en gesprek

Alles goed gegaan. Op tijd, netjes en aardig

Vriendelijke chauffeurs en keurig op tijd.

Zoals ik al omschreef was onze ervaring helemaal top. Vriendelijke chauffeurs die keurig op tijd waren. En nette auto's waarin we werden vervoerd. Zeker een aanrader.

Vlotte rit, aangename babbel met de chauffeur

Aangename babbel met de chauffeur.

Echt snel een taxi!

2x Binnen 15minuten een taxi geregeld voor een goede prijs. En dat tijdens Amsterdam Dance Event!

Meneer bracht ons veilig en wel naar Schiphol

Rustige en veilig rit! Aardige chauffeur. Stond er zelfs 10/15minuten eerder. Werden in de ochtend gebeld door de chauffeur dat ie onderweg was. Heel erg prettig dan had je niet idee dat je moest haasten. Al met al zijn we veilig aangekomen.

Goed en tevreden

Vlotte rit en dropping op Schiphol

snel en goed

een lichte vertraging snel ingehaald

Vriendelijk, professioneel en topchauffeuse

Zie hierboven

Zeer fijne ervaring

taxi chauffeur was heel aardig. Hij kwam op tijd en de communicatie ging goed!

Prima, op tijd volgens afspraak

Goede service geleverd aan een 93 jarige heer.

Ik had de taxi besteld omdat ik een heer van 93 van zijn huis naar een fotoshoot moest laten vervoeren. De auto stond stipt op tijd voor de deur en heeft meneer goed geholpen.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht