Laden reviews...
1.935 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen een consistente service met betrouwbare chauffeurs en vriendelijk personeel. Het reserveren via de app verloopt vlot en de communicatie is duidelijk. Klanten geven aan dat de ervaring betrouwbaar en prettig is, met een redelijke prijs.
Keurig op tijd contact met chauffeur en precies op afgesproken tijd opgehaald. Heel goede prijs kwaliteit verhouding !
Jos
Oosthem
Chauffeur kwam 10 minuten vroeger, maar dit wel keurig van te voren gemeld. Ik had geen retour gereserveerd, wist niet onlangs het in ziekenhuis ging duren, Chauffeur heeft toch ons ergens tussen geplaatst om ons weer thuis af te zetten
Rian
Best
Was een korte maar gezelligr rit
Maryska
Etten-Leur
Prima en duidelijk! Aardige chauffeur.
Joost
Bilthoven
Ruim op tijd Hulpvaardig Vriendelijk
Terry
Ouderkerk ad Amstel
Ik werd keurig gebeld dat de taxi er was. Helaas zat de chauffeur wel bijna continu op zijn telefoon tijdens het rijden wat ik minder prettig vond.
Monique
Delft
Heel rustige rit en sympathieke chauffeur
Jacqueline Van den Berg
STABROEK
Prima geregeld en vervoerd door een aardig chauffeur met een verzorgde auto. De rit ging vlot en veilig. Voor herhaling vatbaar
Terry
Epe
Zeker een aanrader, wij hadden nog nooit van sneleentaxi gehoord maar gaan hier zeker vaker gebruik van maken
Ron
Bodegraven
Prijs was iets beter als andere platforms Blijft toch wel prijzig App geeft vertrouwen. Chauffeur was half uur te laat, heeft wel goed via WhatsApp met mij gecommuniceerd.
john Janssen
Schinnen
Uitermate tevreden, de chauffeur was er exact op de afgesproken tijd en was heel vriendelijk .
John
Numansdorp
Last minute hebben we transfer bij dit bedrijf moeten bestellen. Er werden duidelijke instructies gegeven en wie onze chauffeur zou zijn, welk nummer je eventueel kon bereiken etc. De chauffeur was ruim op tijd. Ruime auto, aangename geur, luisterde naar onze wensen en reed keurig op de weg. Ook heeft hij ons direct bij de juiste terminal afgezet nadat we verteld hadden waar de reis naartoe ging. Ik raad een ieder deze organisatie aan (betrouwbaar/ informatie is updated) en vooral als alle chauffeurs te werk gaan zoals deze jongeman. Heel erg tevreden over hem.
25 June 2026
D
Noord.Brabant
Chauffeur op tijd . Vriendelijk en kennis van het vak. Koffers netjes achterin gedaan. Weet de weg. In voor gesprek
marcia groot
AMERSFOORT
Bus en taxi besteld Bus was super op tijd Taxi was te laat
Henk
Udenhout
Ben Jongbloed
Ijsselmuiden o
Van Europoort vaan Rotterdam centraal gereisd met hond, omdat dat vanaf de P&O ferry niet anders kon. De chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam. Goede service en een veilige rit!
Jannita
Nijkerk
Mooi op tijd, werd op telefoon gebeld dar de taxi er was, werd geholpen met bagage achterin de auto, vriendelijk contact.
Larissa
AMSTERDAM
Ik had voor heen en terug reis een taxi besteld. Beide waren ruim voor tijd aanwezig. Ik werd gebeld met de mededeling dat ze er al waren en dus eerder kon vertrekken als ik dat wilde. Beide chauffeurs uiterst vriendelijk. Ik stap niet snel bij iemand in de auto na mijn Tia maar bij hen voelde ik geen angst tijdens de rit. Gewoon TOP!
Yvonne Waarlé
Naarden
Aardige chauffeur, goede communicatie m.b.t. het ophaalpunt en de tijd.
Joy
Leidschendam
Mooi op tijd, vriendelijke chauffeur alles volgens afspraak
Immi
Stadskanaal
Netjes, op tijd en vriendelijk. Ruime bus waar alle 5 de koffers makkelijk in pasten.
Riyad
DenHag
On time, even avoiding road closure, polite driver, perfect
Dragos
Rijnsburg
Zoals afgesproken en de taxichauffeur was flexibel
Caroline van Oostveen
Wageningen
Fijne chauffeur fijne rit alles optijd
22 June 2026
Daisy
Sliedrecht
Vlot naar Schiphol en keurig op tijd, vriendelijke chauffeur.
22 June 2026
Huub
Waddinxveen
Sneleentaxi, opgericht in 2015 te Utrecht, is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse taximarkt.
Het online boekingsplatform matcht dagelijks vele passagiers met een van de 5000 aangesloten taxichauffeurs. Samen met de vervoerders streeft sneleentaxi naar een hoog serviceniveau.
Niet voor niets beoordelen meer dan 6.000 reizigers sneleentaxi gemiddeld met een 9,3.
Atoomweg 63
3542 AA Utrecht