Goed op tijd en een vriendelijke chauffeur

Keurig netjes opgehaald en afgezet op vliegveld

De taxichauffeur maakte ons een beetje nerveus over de dag ervoor tweeënhalf uur file had en hoopte dat we vandaag op tijd zouden komen. Dat vond ik een minpunt, maar hoop dat hij er weer staat als we volgende week weer terug komen.

Goed georganiseerde en uitgevoerde rit!

De rit was makkelijk aan te vragen en alles was goed te volgen. De chauffeur was ( ‘s nachts) ruim op tijd en heeft echt rustig en keurig gereden naar Schiphol. Erg fijn! Een extra compliment voor hem! Prijs/kwaliteitverhouding goed!

Op tijd en prettig

De taxi was er precies op tijd. Nette, mooie auto en vriendelijke chauffeur.

Perfect gegaan

Prima op tijd een nette en schone taxi en prima chauffeur en voldoende ruimte. Voor herhaling vatbaar

Heel fijn

We kregen eerst geen bevestiging, maar op onze vraag werd gereageerd. Een lieve dame reed ons. Superervaring

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Makkelijk te regelen en precies optijd

alles is goed verlopen

Zeer vriendelijk onthaald geweest

Hele vriendelijke chauffeur. Netjes op tijd.

Perfect!

The driver was on time, very polite and brought us home from the airport safely. Thank you.

Topchauffeur en mooi op tijd

Enige punt van verbetering, ik vind de 12 uur erg kort, had liever eerder geweten wie ons brengt, niet dat je op het kaatste moment voor verassingen staat

Keurige chauffeur, super op tijd. Een 10

Vriendelijke taxi chauffeur en ruim op tijd ter bestemming

vriendelijke chauffeur die op tijd ter plaatse was. Goede service

Vlot op mijn bestemming

In de trein heb ik deze taxi besteld, omdat ik veel bagage had. Meteen betaald. Daarom wist ik zeker dat ik de eerste taxi's in de wachtrij bij het station niet moest hebben. Vervolgens bleken de chauffeuse en ik elkaar tegelijk te bellen. Zij stond inderdaad klaar in de rij. Daarna werd ik vlot en soepel naar mijn bestemming gebracht.

Perfect!

Op tijd, geholpen met inladen en uitladen, rustige chauffeur. Kortom, perfect!

Blij dat wij dit bij jullie gedaan hebben nette chauffeur en prima geholpen Van ons krijgen jullie een dikke voldoende

top

keurig op tijd heen en terugreis verschillende bedrijven. alle twee top

Goede service. Mooi op tijd aanwezig geweest en ook op tijd bij mijn bestemming geweest.

Prima op tijd naar schiphol

Van te voren gebeld door de chauffeur, op tijd opgehaald en afgeleverd op schiphol.

Op tijd, vriendelijk en snel

Hij kwam op tijd, reed vlot door.

Geen echte service

..paar je geleden rit van 125 km naar Schiphol, was oke...terug niet, moest 3 uur wachten want de chauffeur liet het afweten. Kreeg een waardebon van 40.%, en die wilde ik nu verzilveren, maar nee, de korting was maar twee jaar geldig.. Dat noem ik geen echte service

Rit geannuleerd

Twee weken van te voren rit gepland van feestje naar huis met 3 personen. 02.00 uur, ritje van 10 minuten... Rond 21.30 uur een bericht dat de rit geannuleerd is, want geen beschikbare chauffeur gevonden!! We zijn thuis gekomen uiteindelijk, maar dit had ook eerder vermeld kunnen worden lijkt mij - maar goed. Jammer!

Heel goede ervaring.

Door het doorgeven van het kenteken van bestelde taxi was de taxi snel te vinden. Heel aardige chauffeur.

Voor herhaling vatbaar

Dit was onze eerste ervaring met Sneleentaxi vanaf Schiphol naar huis. Communicatie verliep prima en vlot. Hele vriendelijke chauffeur. Kortom voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht