Chauffeur was perfect op tijd!! Zeer behulpzaam en vriendelijk daarbuiten met de juiste attitude naar vrouwen.

Enige verbazing dat er een taxi uit Utrecht kwam voor de rit van Hoevelaken naar Voorthuizen v.v. Chauffeur reed op de heenreis binnendoor maar wel erg hard. Voor de terugreis heb ik hem gevraagd om niet harder te rijden dan toegestaan was, wat hij toen ook deed. Hij was wel correct en verleende goede bijstand bij het instappen.

Aangenaam

Aangename taxirit, vriendelijke chauffeur, goede communicatie.

Ideaal om met de taxi naar Schiphol te gaan.

We hadden eerder een positieve ervaring met dit taxibedrijf, vandaar opnieuw besteld. Ook deze keer is de rit prima verlopen. We hadden een vriendelijke en rustige chauffeur.

Keurig optijd. Heerlijke rit. Alles perfect.

Een taxi heel snel aanwezig

Ik vond het erg prettig dat de taxi er snel kon zijn. Waardoor we niet lang hoefde te wachten. Waardoor ik ook sneller weer via de website een taxi zou bestellen. Zeer tevreden. Bedankt.

Supergezellig ritje!

Ik heb een gezellig ritje naar het vliegveld gehad. De chauffeur kwam zelfs voor de afgesproken tijd mij ophalen. Onderweg over van alles en nog wat gepraat. Helemaal top!

Super !

Makkelijk en snel te boeken, beloofde informatie over chauffeur volgt ook tijd. Contact met chauffeur via app ook prima !

Netjes ruim op tijd en aardige chauffeur

Ruim op tijd goed geregeld en tegen een hele nette prijs

Op tijd en comfortabel

Heel positief ervaren

Goede ervaring heel netjes ,op tijd laren weten dat hij 5 minuutjes later was terugreis was alles netjes op tijd,vriendelijke mensen

Stipt op tijd, snel en vriendelijk.

Zeer vriendelijke chauffeur, fijne auto.

Snel, volgens afspraak en prettig vervoerd

Het gehele proces van boeken tot en met op bestemming brengen verliep heel soepel. Vriendelijk vervoerd door Omar. Volgende keer weer!

precies op tijd opgehaald

de chauffeur was erg vriendelijke en keurig op tijd

Precies waar je op hoopt

Als ik een taxi bestel dan verwacht ik dat die op de afgesproken tijd verschijnt en je brengt waar ik heen wil, dit is exact wat er gebeurde, dus vijf sterren van mij

Zeer teleurstellende ervaring met deze taxicentrale.

Voor mijn schoonouders (80 en 84 jaar) hebben wij een taxi naar en van Schiphol geboekt en vooraf volledig betaald. De heenreis verliep goed, maar bij de terugreis ging het volledig mis. Na aankomst stond er niemand klaar. Geen gemiste oproepen en hun telefoon stond direct na landing aan. Ter plaatse kregen zij tegenstrijdige informatie en zouden ze gebeld worden, maar dat gebeurde niet. Het opgegeven nummer van de chauffeur was onbereikbaar en ook de centrale was niet te bereiken. Na lang wachten hebben zij uiteindelijk zelf een andere chauffeur moeten regelen. Voor mensen van hun leeftijd, na een reis, was dit een stressvolle en onacceptabele situatie. Ondanks dat zij er wél waren, wordt gesuggereerd dat dit niet zo was. Daarnaast hebben zij dubbel betaald, terwijl de terugrit al vooraf was voldaan. Als tegemoetkoming wordt een tegoed aangeboden, maar dat vinden wij in deze situatie niet passend. Wij lezen bovendien vaker dat chauffeurs slechts kort wachten bij luchthavenritten. Juist daar is wachttijd onvoorspelbaar. Door zowel de ervaring als de afhandeling is het vertrouwen volledig verdwenen. Wij raden deze service dan ook niet aan.

De chauffeur maakt het verschil!!!!

Mooi op tijd, en zeer aardige chauffeurs.

Vriendelijk

Klantgericht en enthousiast

Chauffeur heeft passie voor zijn vak. Reed ons s'nachts van Apeldoorn naar Weeze (Duitsland) in een comfortabele en ruime auto. Leuke, onderhoudende gesprekken onderweg. Was op tijd om ons op te halen en zeer behulpzaam.

Prima, kundige chauffeur met interesse in de passagier.

Ik droomde om ooit eens een ritje te maken in een Tesla. Maar dromen we niet allemaal wel eens van onmogelijk zaken? Het was al donker bij kiss-en-ride op the Hague-Rotterdam airport en het was druk met taxi's en busjes om de stroom toeristen op te halen en veilig thuis te brengen. Ik stond op de afgesproken plek en wachtte op mijn taxi. Veel mensen, koffers, inladen, begroeten: een kakafonie van geluiden. Opeens stopte er geruisloos een donkere auto tussen alle anderen. Het raampje ging open en de chauffeur zei: 'Mevrouw! Ik ben uw taxi! De Tesla! Ik dacht echt dat het niet goed gehoord had! Even later zoefden we de weg op richting Gouda. Ik ben blij dat de chauffeur zijn aandacht bij het verkeer hield, want ik was alleen maar bezig het interieur te bewonderen.' Het ritje duurde eigenlijk te kort,

Bij een taxi is het belangrijk dat deze op tijd is , en dat was het geval

Prima ervaring

De taxi was keurig op tijd

De taxi was keurig op tijd.

Prima vervoer

Makkelijk te boeken. Prijs is van tevoren bekend. Prima luxe elektrische auto. Flexibele ophaaltijd. Chauffeuse was aardig, behulpzaam en spraakzaam op de juiste momenten.

De taxi was schoon en fris. De chauffeur was op tijd, uiterst vriendelijk en hulpvaardig.(o.a. koffer in en uit de auto gehaald) De rit ondanks de verkeersdrukte goed verlopen. Ik heb mij veilig en op m’n gemak gevoeld in de auto.

Snel en perfect

Prima aardig chaufeur. Netjes geregeld .

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht