Hele relaxe chauffeur en de website zeer overzichtelijk

Het boeken via de website ging makkelijk en als je vragen had ging dit uitstekend via de chat. Chauffeur was ruim op tijd en was zeer vriendelijk. Ook was de chauffeur heel erg spraakzaam en gezellig en erg ervaren. We zouden zeker weer hier boeken.

Keurig op tijd veilig naar Schiphol

Met 7 personen veilig naar Schiphol. En uiteraard keurig op tijd!

Om 23.30 van schiphol met een KIA Ev 5 is al geweldig maar de sevice er bij is nog better , dank da

Top off the Bill

Prettig

Vriendelijke en behulpzame chauffeur en keurig op tijd

Snel en op tijd

Aardige chauffeur, op tijd en leuke muziek

Keurig op tijd, vriendelijke chauffeur en rustig gereden. Kon dus niet beter.

priema

priema gegaan

Boeking snel geregeld (midden in de nacht), op tijd gekomen, behulpzame en vriendelijke chauffeur.

2 min van tevoren door de chauffeur gebeld. Keurig op tijd. Prima

Prima rit

Prima rit. Ik had een taxi besteld voor mij alleen, maar ik moest wel omrijden, omdat er nog mensen meegingen die in een andere plaats werden af gezet.

Keurig optijd , terug was een beetje chaos (Ahoy) door enorme drukte maar telefonisch goed op de hoogte gehouden. Door drukte was hij wat later dan afgesproken

Prima taxirit.

Chauffeur op tijd, vriendelijk en behulpzaam. Prima ervaring mee gehad. Bij een volgende vakantie weet ik wie ik voor vervoer vanaf huis naar Schiphol moet bellen.

Professioneel, een aanrader

Professioneel ! Goed op tijd, vriendelijk. We boeken zeker opnieuw

Ervaren vriendelijke chauffeur in nette auto

Een hele fijne chauffeur. De auto is netjes, hij heeft muziek naar keuze en hij rijdt netjes. Echt een aanrader! Wij zullen zeker weer eens gebruik maken van deze taxi

Goed geregeld

Prima op tijd en aardige chauffeur

Niks op aan te merken

Super service, goed geregeld, betrouwbaar en zeer goede vriendelijke chauffeur!

Taxibusje vanaf een festivalterrein, betaalbaar, betrouwbaar en uiterst vriendelijke en goede chauffeur. Ook duidelijke communicatie waar je de taxi treft, hoe je die vindt met zoveel taxi's en mensen bij een festival terrein. Top geregeld.

Goede communicatie, vriendelijke chauffeurs, app werkt top.

Netjes optijd keurig

Prima en comfortabel

Redelijk op tijd 5 mins te late, keurige auto en bestuurder. Reed wel categorisch veel te hard, niks van gezegd maar had het bijna wel gedaan

Vriendelijke chauffeur

Netjes op tijd en hele vriendelijke chauffeur

Op tijd en snel

Stipt op tijd aanwezig en snel op de plaats van bestemming. Chauffeur heel correct, auto prima verzorgd. Wat wil je nog meer?

geweldig!

Heel ontspannen van A naar B. Prima op tijd en een relaxte chauffeur.

top ervaring! Op tijd, vriendelijke chauffeur

top ervaring! Op tijd, vriendelijke chauffeur en een prima auto.

Vriendelijke behulpzame chauffeur

Atoomweg 63