Prima, kundige chauffeur met interesse in de passagier.

Ik droomde om ooit eens een ritje te maken in een Tesla. Maar dromen we niet allemaal wel eens van onmogelijk zaken? Het was al donker bij kiss-en-ride op the Hague-Rotterdam airport en het was druk met taxi's en busjes om de stroom toeristen op te halen en veilig thuis te brengen. Ik stond op de afgesproken plek en wachtte op mijn taxi. Veel mensen, koffers, inladen, begroeten: een kakafonie van geluiden. Opeens stopte er geruisloos een donkere auto tussen alle anderen. Het raampje ging open en de chauffeur zei: 'Mevrouw! Ik ben uw taxi! De Tesla! Ik dacht echt dat het niet goed gehoord had! Even later zoefden we de weg op richting Gouda. Ik ben blij dat de chauffeur zijn aandacht bij het verkeer hield, want ik was alleen maar bezig het interieur te bewonderen.' Het ritje duurde eigenlijk te kort,

Bij een taxi is het belangrijk dat deze op tijd is , en dat was het geval

Prima ervaring

De taxi was keurig op tijd

De taxi was keurig op tijd.

Prima vervoer

Makkelijk te boeken. Prijs is van tevoren bekend. Prima luxe elektrische auto. Flexibele ophaaltijd. Chauffeuse was aardig, behulpzaam en spraakzaam op de juiste momenten.

De taxi was schoon en fris. De chauffeur was op tijd, uiterst vriendelijk en hulpvaardig.(o.a. koffer in en uit de auto gehaald) De rit ondanks de verkeersdrukte goed verlopen. Ik heb mij veilig en op m’n gemak gevoeld in de auto.

Snel en perfect

Prima aardig chaufeur. Netjes geregeld .

Fijne ervaring

Het hele proces ging zonder strubbelingen. Kreeg notificatie , dat de chauffeur onderweg was. Was iets voor afgesproken tijdstip aanwezig. De rit verliep probleemloos. Chauffeur was vriendelijk en behulpzaam.

Zeer teleurstellend

Online reservering gemaakt voor 6.10u in de ochtend. De chauffeur belde om 6.11u dat hij autopech had en daardoor niet kon komen. Dat hij melding had gemaakt en dat er misschien wel een andere auto zou komen. De rit was al door mij betaald. Ik heb het bedrag (nog) niet teruggekregen.

Aardige chauffeur en prima op tijd

Chauffeur was erg aardig en prima op tijd. Hij belde 2 keer om te zeggen dat hij er bijna was.

Top chauffeur en keurig op tijd !!

We werden keurig op de afgesproken tijd heel vroeg in de ochtend opgehaald door onze chauffeur. Alles verliep soepel en we waren relaxed op het vliegveld aangekomen.

Eens en nooit meer

Eens en nooit meer. Chauffeur had zich verslapen en kwam te laat. Beklag gedaan - geen financiële tegemoetkoming.

gewoon super.

Ze was precies op tijd stuurde 2a3 keer een app waar ze zich bevond en hoelang het nog zou duren wanneer ze bij ons was met haar 'dikke Tesla' klasse auto ze was behulpzaam vriendelijk en een zeer goede bestuurster. Zou jullie zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet W.Pathuis.

Geweldig en veilig

Zeer correcte chauffer. Gezellig gesprek gehad, veilig afgezet bij het vliegveld

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring, keurig op tijd en een zeer nette en correcte chauffeur. De rit van van Den Haag naar Rotterdam Erasmusmc.

Slecht,en nooit meer sneleentaxi.

Heel sclecht,Moest bijna 40min. wachten op Schiphol.

Prima service!

De taxirit wat prima!

Uitstekende service

Vriendelijk snel en goede service

Goeie service van snel een taxi

Met koningsdag had ik een taxi geboekt alleen nog niet precies goede adres. Later contact opgenomen met snel een taxi en die hebben dit voor mij geregeld. Super bedankt voor de snelle en goede service

Op tijd, professioneel en vriendelijk

Keurige rit, alles prima in orde

Super geregeld en correct

Super goed geregeld

Taxi chauffeur kwam op tijd, stuurde zelfs een berichtje dat hij een kwartier eerder zou zijn. Chauffeur heel vriendelijk en vertelde nog leuke dingen over het land van bestemming aangezien hij daar bekend mee was.

Goed snel en makkelijk

Ik boekte de taxi en op het punt van afspreken was hij daar ging met ons allen gesprek aan

Precies op tijd. Keurig gereden met gezellig praatje

Rit was op tijd, professioneel.

Betrouwbare chauffeur

Op tijd, netjes, auto had niet genoeg ruimte voor bagage. Hierdoor koffer op de voorstoel en wij met zijn drieën op de achterbank. Desondanks fijne rit.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht