Vriendelijk, efficiënt en op tijd. Alles wat je wilt.

Fijn dat de chauffeur de vlucht in de gaten hield via het vluchtnummer en niet blind de door mij opgegeven tijd aanhield, want we waren veel vroeger. En hoe prettig dat je dan niet een half uur hoeft te wachten.

Onbetrouwbaar

's Ochtends vroeg op de afgesproken tijd geen taxi. Na 5 minuten de taxichauffeur met een paar keer bellen weten wakker te krijgen. Na nog 20 minuten was hij er dan eindelijk. Ik heb niets aan zo'n onbetrouwbare service. Het is ook duidelijk hoe ze de beoordeling zo hoog krijgen. Als je tevreden bent ga je naar deze beoordelingssite, ben je ontevreden dan ga je naar de contactpagina. Zo weten ze zeker dat er geen slechte reviews worden ingevoerd. Dat hebben ze duidelijk véél beter doordacht dan hun taxiservice.

Eens maar nooit weer!

Je denkt dat je aan het appen bent met een medewerker van de klantenservice. Totdat je ineens continu dezelfde opmerking krijgt en je dus ontdekt dat het chat gpt is. Bah, wat voelde ik me genaaid! Want je krijgt begripvolle, service-gerichte antwoorden, maar uiteindelijk krijg je niet waar je om gevraagd hebt! De chauffeur die zich meldde, zei dat hij met het bedrijf gebeld had om mijn wensen te bespreken, maar had als antwoord gekregen dat dat niet van belang was! En dan betaal je verdorie ook nog eens voor een zogenaamd keurmerk. Bullshit! Het was een klote boekingsproces en een klotereis!

Perfect.

In één woord PERFECT verlopen , keurig netjes en goede service.

Ontzettende aardige chauffeur

Echt aanrader de chauffeur was op tijd zeer aardig en reed netjes

Zeer vriendelijk

Was te laat, maar belde om dit te zeggen.

Alles was precies op tijd voor een goede pris

Fijn, kwaliteit is prima. Aardige chauffeur

Teleurstellende ervaring! Doen we nooit weer!

3 dagen van te voren een taxi besteld voor onze dochter die voor een examen (!) van station Barneveld naar het buitengebied van Kootwijk gebracht moest worden. De taxi moet van te voren betaald worden. Vervolgens komt de taxi niet opdagen en is er ook geen contact te krijgen met de chauffeur. Het contactcentrum van “snel een taxi” had 10 minuten nodig om mij te woord te staan. En bleek ook niet in staat om een andere taxi te organiseren. Daar sta je dan….Zelf nog minstens 8 bedrijven gebeld, helaas geen enkele andere taxi bereid gevonden dus paniek. Gelukkig werd onze dochter opgevangen door een lieve dame die de paniek signaleerde en haar moeder inschakelde die onze dochter vervolgens weggebracht heeft. Hulde voor deze vrouwen. Nu nog hopen op een goede uitslag!! En op terugbetaling van het geld!

⭐ Slechtste taxi-ervaring ooit – laat je niet misleiden door Sneleentaxi

Op 3 juli 2025 boekte ik een rit vanaf Rotterdam The Hague Airport via Sneleentaxi. Ondanks duidelijke communicatie over mijn vertraging — die Sneleentaxi eenvoudig had kunnen controleren op basis van mijn vluchtgegevens — zijn beide chauffeurs simpelweg niet komen opdagen. De eerste chauffeur gaf de rit door en weigerde vervolgens verdere hulp. De tweede heeft mij zogenaamd “gebeld”, terwijl ik op dat moment nog in de lucht zat. Daarna was hij niet meer bereikbaar. Pas toen ik zelf contact opnam vanuit het vliegtuig bij aankomst, bleef het stil. Resultaat: ik heb €39,95 vooruitbetaald voor een rit die nooit is uitgevoerd en moest op het laatste moment een alternatieve taxi regelen om met al onze koffers thuis te komen. Het enige dat ik als “compensatie” kreeg, was een tegoedbon  van €5.95 voor een volgend ritje — iets waar ik natuurlijk nooit meer gebruik van wil maken. Zelfs na meerdere bewijzen dat ik alles op tijd heb doorgegeven en geprobeerd heb contact te houden, weigeren ze mijn geld terug te geven. 1e Dit voelt als misleiding. Je betaalt vooraf, maar Sneleentaxi neemt geen verantwoordelijkheid als zij niet leveren. 2e Slechte klantenservice. Onpersoonlijk, traag en verschuilt zich achter screenshots van "pogingen tot bellen". 3e Onbetrouwbaar. Ik raad iedereen af om met dit platform in zee te gaan. Ik zal dit verder oppakken via mijn creditcardmaatschappij. Mijn advies: betaal nooit vooraf bij Sneleentaxi — je bent je geld kwijt als er iets misgaat.

Makkelijk geregeld, keurig op tijd

Erg prettig

Op tijd volgens afspraak

Keurig op tijd volgens afspraak; in beide gevallen ( heen en terugweg), zeer vriendelijke chauffeur! Top !

Betrouwbaar

Betrouwbare taxi service en uitstekende helpdesk als je met vragen zit. Daarnaast een duidelijke gebruikers vriendelijke app.

Mijn vliegtuig was erg verlaat en mijn chauffeur heeft anderhalf uur op mij gewacht, waar ik reuze dankbaar voor ben geweest.

Prettige communicatie.

Keurig volgens afspraak.

Snel makkelijk

Had op laatste moment taxi nodig. Bestellen arriveren binnen 20 minuten. Zeer vriendelijke taxi chauffeur.

Mooi op tijd en goede service

Hij was netjes op tijd en een nette busje

Good ride but could be better

Ride was good, earlier than the beforehand appointment, and then he taxed me 20 € more , in cash, for waiting for me 10 minutes after the made appointment(at 14:00). To me, that was unprofessional, but I realy had to get to work so I paid.

Rit ging vlot zeer vriendelijke chauffeur behulpzaam Trefpunt even lastig te vinden maar chauffeur gaf duidelijk uitleg aan de telefoon zeer behulpzaam.

Leuke ervaring.

Met een leuke en fijne tijdje naar je bestemming gebracht. De chauffeur is erg spontaan en staat open voor gesprekken. Hierdoor wordt het risje naar je bestemming niet zo saai.

Taxi was prima op tijd !

Snel en vriendelijk

Taxi bestellen via de website gaat eenvoudig en snel, taxi is er snel en de prijs is goed. Bestel hier graag volgende keer weer

Op tijd, goede chauffeur en fijne communicatie

Wat is deze website handig! Gemakkelijk de rit geboekt, duidelijke bevestiging en goede communicatie naderhand. De gegevens van de taxichauffeur stonden keurig op tijd bij de rit. De chauffeur was ruim op tijd, belde ons om af te stemmen wij hij precies stond, hij had een keurige auto en het was een perfecte rit. Ik ga dit vaker gebruiken!

Snel

Vriendelijke chauffeur fijne rit gehad vanaf Schiphol naar Uitgeest