Op tijd en netjes afgeleverd

Op tijd en netjes afgeleverd

behulpzame en geweldig geintegreerde afghaanse vluchteling. Fantastische nieuwe nederlander

ruim op tijd, goede chauffeur, indrukwekkend verhaal over 19 jaar jeugd in Afghanistan. Voortreffelijk nederlands sprekend. Een voorbeeldige taxichauffeur die ik vaker ga inschakelen

Goed service

De taxi chauffeur was ruim op tijd. Heeft ons netjes geholpen met de koffers. Zeer een aanrader!

Mooie taxibus ,schoon,chauffeur netjes gekleed

Mooi op tijd ,rustige rit naar het vliegveld

Werkt zoals je zou verwachten

Duidelijke app Prijs vooraf

Heenweg prima terugweg niey

Heenweg prima mooi op tijd. De terugweg was de chauffeur 20 minuten te laat en moest ik met mijn gebroken been zolang staan omdat ik bij de bios nergens kan zitten. Er waren wel stoelen bij dat restaurant maar was te ver lopen voor mij. Als je een taxi besteld op die tijd en vooruit betaald dan moet deze er ook op tijd zijn

Comfortabele rit naar Schiphol

Fijne rit naar Schiphol en leuk gesprek. Heel prettig was het om een berichtje van te voren te krijgen dat hij onderweg was.

Hele vriendelijke, behulpzame taxichauffeur

De taxi was,er snel, na een telefoontje van mij dat wij er eerder waren. Hele vriendelijke, behulpzame chauffeur.

Goed en snel

Chauffeur regelen as hulpzaam en vroeg of hij een kwartier eerder kon komen, geen probleem!!! Topper

Top!!!

Taxi was optijd, chauffeur zeer vriendelijk

Zeer professioneel

Terugrit kon de chauffeur niet bij ons komen door afzetting door een telefoontje hebben we elkaar gevonden en weer veilig naar huis

Makkelijk te boeken, en goede prijs. We werden de avond van kregen we een Whatsapp berichtje van de chauffeur en stelde zich voor. Hij vroeg of we 10 minuten eerder konden vertrekken zodat het iets beter in zijn schema paste. De volgende ochtend prima op tijd en heel vriendelijk. Dus volgende keer weer.

Op tijd, rustige en comfortabele rit

De chauffeur was op tijd, vriendelijk en behulpzaam met in- en uitladen van de koffers. Hij reed een nette rit in het verkeer die comfortabel was voor ons als passagiers

Kan naam beter veranderen in Nooiteentaxi

Taxichauffeur gaat al weg terwijl wij nog op Schiphol op onze bagage wachten. Contact opnemen met Sneleentaxi kan niet, want de klantenservice is al dicht. Daar sta je dan, 's avonds laat. Geen taxi, laatste trein is al weg. Heel fijn. En naar je centen kun je fluiten.

Uitstekend!

Keurig op tijd, aardige chauffeuse. Rit verliep vlot.

Ruim Optijd, Leuk gesprek, Aardige man, Mooie en schone auto met wat snoepjes.

Goede service!

Vriendelijke chauffeur die van te voren ook nog even belde. Was goed op tijd en had ook het geduld om nog even plaspauze tussendoor te doen voor de groep.

Taxi kwam mooi op tijd, een rustige rit. Chauffeur is ervarend en kwam mooi op tijd op Schiphol aan. Zeer aan te bevelen.

Snel

Chauffeur was op tijd en reed vlot naar Schiphol

Netjes optijd en vlot

De taxichauffeur was netjes optijd, heel fijn voor ons omdat wij richting schiphol moesten. Ook onderweg reed deze chauffeur netjes, voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Vriendelijke chauffeur en goede service

Ik had maar een heel kort ritje van een km of 3 nodig. Vanwege een zware enkelblessure aangegeven dat ik met krukken loop en graag achterin wilde zitten (been omhoog op de bank). Was er speciaal bedacht om met een busje te komen zodat er veel ruimte was op de bank. Top!

Nette chauffeur, ruim op tijd

Kon online n taxi reserveren, tijd nog gewijzigd, prima ervaring

Snel en goedkoop.

De chauffeur was een beetje later dan afgesproken zodat ik een beetje te laat toekwam op de bestemming. In mijn geval was dat bij een kinesist. Voor de rest was de ganse ervaring positief. De chauffeur was zeer vriendelijk en dienstvaardig. Bij de terugrit stond hij reeds te wachten toen de consultatie ten einde was wat ik bijzonder apprecieerde.

Goed geregeld en op tijd.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht