Filters

10

keurig op tijd, service was prima.

keurig op tijd met het ophalen, prettige rit en ook keurig op tijd op plaats bestemming. Terugrit op 26/4 was chauffeur vlgs hem op de juiste afhaalplek, dit was niet juist. Via de telefoon hem naar de juiste plek gestuurd.Eerst deed hij toen moeilijk over de extra kilometer die ik zou moeten betalen. Tijdens de rit wel een prettig en goed gesprek met hem gehad en met een handdruk afscheid van hem genomen (zonder bijbetalen)

  • Aanbevelen? Ja
10

Voor herhaling vatbaar!

Met 6 personen naar Schiphol gereisd. Correcte chauffeur met comfortabele schone bus. Hadden 1 stuks bagage meer dan opgegeven (volgens website en klantenservice seleentaxi.nl max 5 stuks grote en 4 stuks kleine ruimbagage). Vooraf dus maar even met de chauffeur gebeld en dat was geen probleem. Keurig op tijd afgehaald en op Schiphol gearriveerd.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima geregeld!

Ik moest naar Schiphol om 4 uur 's nachts. De chauffeur was keurig op tijd. Een aardige en gezellige man, reed perfect en in een keurige auto. Alleen maar lof dus!

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Gijs, Fijn dat je zo'n goede ervaring met deze chauffeur hebt gehad! We bieden om alle tijden probleemloos taxivervoer, dus mocht je nogmaals een taxi nodig hebben dan helpen we altijd graag. Hopelijk tot sneleentaxi! Met vriendelijke groet, Sybren van sneleentaxi

10

Uitstekend

Goede aardige chauffeur, prima op tijd afgeleverd op Schiphol

  • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon goed

Aardige chauffeur, veilig gevoel

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

24 uur van te voren werden de contact gegevens uitgewisseld. Vervoerder is keurig op tijd en heeft van te voren contact gezocht. Prima rit

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel prettig en veilig

De chauffeur was beleefd en reed rustig, zodat ik vertrouwen in zijn rijkunst had!

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfect op tijd en zeer attent/ behulpzaam

Om een vliegtuig te halen geeft altijd een zekere spanning. De taxi kwam vijf minuten eerder. Dat neemt stress weg. Chauffeur was behulpzaam bij het inladen van onze vele koffers. Keurig taxibusje en geen gejakker naar Schiphol maar een relaxte rit

  • Aanbevelen? Ja
2

Taxi veel te laat bijna trein naar Londen gemist

Zeer slechte ervaring. We moesten vanuit Uithoorn om 10.00 op Schiphol zijn om een trein via Brussel naar Londen te halen. Ik rijd zelf van ons huis naar Schiphol in ruim een kwartier. Taxi besteld om 09.30. Die was er niet, kwam pas om 09.50. De chauffeur kende de weg niet, maar had Flitsmeister. Hij reed veel te hard om op tijd te zijn, wat natuurlijk niet lukte. Overigens was hij niet onvriendelijk dus nog 1 ster. Bij aankomst bleek hij geen vergunning te hebben om ons af te zetten bij het station. Hij stopte op een punt waar hij niet mocht staan en wij moesten ons snel uit de taxi haasten. Daarbij viel mijn vrouw voorover met als gevolg een gekneusde en bloedende neus. Dit is de laatste keer dat ik gebruik zal maken van Snel een taxi.

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Kees, Dank je voor je bericht en voor je review! Vervelend dat je rit niet probleemloos is verlopen, dat is natuurlijk niet de service die wij onze klanten willen bieden. Je hebt hetzelfde bericht opgestuurd naar onze Support afdeling en ik zie dat mijn collega's je klacht inmiddels al opgepakt en afgehandeld hebben. Wij hebben uiteraard de vervoerder aangesproken en passende maatregelen getroffen. Heb je ook gezien dat wij een tegoed toegevoegd hebben op je account als tegemoetkoming voor het ongemak? Als wij je verder nog ergens mee van dienst kunnen zijn horen wij het natuurlijk graag, en anders wens ik je alvast een fijn weekend toe! Met vriendelijke groet, Anouk van sneleentaxi

10

Niet op aan te merken. Uitstekende service

Veel zakelijk reizen is best belastend: vroege vluchten, veel afspraken op een dag, weinig tijd. Heel belangrijk om dan je geen zorgen te hoeven maken over de noodzakelijke reis van- en naar- het vliegveld. Een taxi regelen via Sneleentaxi is makkelijk - het platform werkt, is overzichtelijk en snel. Nog belangrijker: de taxichauffeur is op tijd, is bijzonder vriendelijk en rijdt prima en rustig. Dit scheelt een berg stress, waardoor de hele zakenreis gewoon beter begint; en dat is veel belangrijker dan veel mensen denken.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Chauffeur was op tijd, reed lekker door en kletste veel

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jeannette, Bedankt voor je positieve review! Klinkt als een gezellige taxirit, ik hoop dat we je binnenkort nogmaals een dergelijke reis kunnen bieden. Tot sneleentaxi! Met vriendelijke groet, Sybren van sneleentaxi

8

De taxi was keurig op tijd

De chauffeur was aardig en beleefd.

  • Aanbevelen? Ja
9

keurig op tijd, aardige behulpame chauffeur

heel goed bevallen, aan te bevelen!

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima op tijd. Zeker vriendelijke chauffeur

Heel goed

  • Aanbevelen? Ja
8

forse vertraging toch goed opgelost door chauffeur.

Ons vliegtuig had een uur vertraging. We waren bang dat we de nacht moesten doorbrengen op schiphol tot de eerste trein om 5:10 uur maar de taxichauffeur heeft ons nog naar Eindhoven gebracht, weliswaar met een extra half uur vertraging maar dat nemen we op de koop toe. We hadden vervoer en dat was erg prettig.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Paul, Bedankt voor je review! Mooi om te horen dat onze taxichauffeur je ondanks alle tegenslagen gewoon veilig thuis heeft kunnen brengen. Ik hoop dat je volgende vlucht op tijd vliegt, dan staan wij graag opnieuw klaar om je vervoer naar huis te regelen! Met vriendelijke groet, Sybren van sneleentaxi

10

Super

Op tijd goede communicatie met chauffeur Perfecte service

  • Aanbevelen? Ja
10

Klopt volgens afspraak.

Alles klopt volgens afspraak

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische rit! Benny's Taxi is uitstekend.

Precies op de afgesproken tijd opgehaald met een luxe schone Mercedes en een uiterst behulpzame en vriendelijke taxichauffeur die net even wat meer aandacht aan zijn klanten besteedt. Door mijn lage bloedsuikerspiegel werd ik een beetje naar en daar werd direct behulpzaam op geanticipeerd vanuit de chauffeur met een oplossing. Een echte lifesaver voor een suikerpatient zoals ik. De ritprijs en het gemak van de bestelling waren eveneens boven verwachting goed en binnen proporties. Een hele dikke voldoende van deze blije klant! Een 10!

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer fijne en veilige rit

Hasan was een zeer fijne en ervaren chauffeur welke ons middels een fijne en veilige rit heeft weggebracht. Hij was mooi op tijd en reed veilig en goed door waardoor wij ruim op aanwezig waren.

  • Aanbevelen? Ja
9

Op tijd en beleefde chauffeur

Zeer beleefde chauffeur, was zelf een kwartier te vroeg. Zeer goede ervaring gehad.

  • Aanbevelen? Ja
10

Super

Hij stond er al ruim van te voren en we werden gebeld . Leuke vriendelijke jongen. Super fijn dat het op deze manier kan. We waren met een groepje en werden op de afgesproken 2 plaatsen afgezet, top!

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed , rustige rit, perfect optijd

Joke (taxi) is een ervaren, rustig en aangename rijder. De rit was perfect op tijd zonder stres naar Weese luchthaven. We hebben gezellig gepraat, eenvoudig top.

  • Aanbevelen? Ja
10

perfect dan dit is er niet

Alles liep op rolletjes

  • Aanbevelen? Ja
1

Terrible

Terrible experience. On 29 march I booked (the day before) a taxi for Schiphol at 6.30am . Payment was successful and confirmation email as well. Well..... the taxi never showed up! Also at this point of time there was NO customer service from the company. I tried to contacted via what's up and email with no response (since helpdesk opens at 9am!)Apparently there was a huge risk to miss my flight , a ticket of 400eur and my agenda to be ruined. Luckily another taxi company served me and a taxi came within 10min and also it was cheaper!( I thought that pre booking should be cheaper than on the spot). A taxi driver called me apologising 1.5hr later and Sneeltaxi helpdesk responded after 3hrs. Of course I was refunded and they gave a cheap marketing voucher of 25eur , thinking that I will use them again ....(Lol). 0 stars.

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Good day Dimitrios, Thank you for your review, and we are of course sorry to hear your booking didn't happen as it should have. We regret that we could not offer any more than we already have, I again apologise for the inconvenience and I am sorry to hear that you did not find the compensation we offered satisfactory. I have forwarded your feedback within our company, so we can use it to improve our service. If we can help you with anything else, please let us know. Kind regards, Anouk van sneleentaxi

8

Goed geregeld en makkelijk te boeken

Onze avond taxi was door wegafzetting 10 min vertraagd, dit werd op tijd doorgegeven en we kregen een locatie toegestuurd ,waar hij zich bevond ..dit hebben wij als zeer prettig en netjes ervaren

  • Aanbevelen? Ja

Over Sneleentaxi.nl

Sneleentaxi, opgericht in 2015 te Utrecht, is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse taximarkt. Het online boekingsplatform matcht dagelijks vele passagiers met een van de 5000 aangesloten taxichauffeurs. Samen met de vervoerders streeft sneleentaxi naar een hoog serviceniveau. Niet voor niets beoordelen meer dan 6.000 reizigers sneleentaxi gemiddeld met een 9,3.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.