Beste Klaas, Nogmaals onze oprechte excuses voor het annuleren van de rit. Wij hebben ons uiterste best gedaan om een vervoerder te vinden, wat helaas niet is gelukt. Wel hebben we een alternatief voor je weten te vinden. Hopelijk konden jullie op die manier alsnog worden vervoerd. We hopen je, ondanks deze ervaring, toch nog een keer te mogen verwelkomen bij sneleentaxi door middel van het taxi-tegoed wat nu in je account staat, zodat je de gemakken van sneleentaxi wél kunt ervaren. Vriendelijke groet, Dominique van sneleentaxi
Beste Paula, Wat vervelend om te horen dat je taxirit niet naar wens is geweest. Weet je zeker dat je de boeking bij sneleentaxi hebt gemaakt? Op je naam en e-mailadres kan ik je namelijk niet terugvinden in ons systeem. Mocht dit wel het geval zijn, zou je dan contact met ons willen opnemen? Dan kunnen we dit netjes oplossen. Je kunt ons bereiken via de chatfunctie op www.sneleentaxi.nl of via 030 227 1791 . Met vriendelijke groet, Dominique van sneleentaxi
Originele beoordeling
Hoi Peter, Fijn om te lezen dat onze service je goed is bevallen. Jammer dat de chauffeur een iets langere route heeft genomen, maar gelukkig betaal je bij ons vooraf en wordt de ritprijs berekend aan de hand van de kortste route. Geen extra kosten achteraf dus :-) Tot sneleentaxi! Vriendelijke groet, Dominique van sneleentaxi
Beste Christiaan, Nogmaals onze oprechte excuses voor het annuleren van de rit. Wij hebben ons uiterste best gedaan om een vervoerder te vinden, wat helaas niet is gelukt. Het terugstorten van de ritprijs gebeurt vrijwel direct wanneer wij een rit onverhoopt moeten annuleren. Wij communiceren inderdaad dat je het binnen enkele dagen op je rekening ontvangt, aangezien de exacte dag per bank kan verschillen. Maar meestal staat het er binnen een dag op. We hopen je, ondanks deze ervaring, toch nog een keer te mogen verwelkomen bij sneleentaxi door middel van het taxi-tegoed wat nu in je account staat, zodat je de gemakken van sneleentaxi wél kunt ervaren. Vriendelijke groet, Dominique van sneleentaxi
Hi Christiaan, 'Effortless' sounds great to us :-) We would love to see you again at sneleentaxi! Kind regards, Dominique van sneleentaxi
Sneleentaxi, opgericht in 2015 te Utrecht, is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse taximarkt. Het online boekingsplatform matcht dagelijks vele passagiers met een van de 5.000 aangesloten taxichauffeurs. Samen met de vervoerders streeft sneleentaxi naar een hoog serviceniveau. Niet voor niets beoordelen meer dan 4.000 reizigers sneleentaxi gemiddeld met een 9,3.