Ondanks dat de chauffeur niet altijd verstaanbaar Nederlands sprak was de communicatie goed. Hij had echt humor!! Veel weggebruikers kunnen nog veel leren van zijn rijstijl. Hij had oog voor het feit dat ik net geopereerd was en paste zijn rijstijl er op aan. Nam bochten en drempels soepel. Ik ben zéér tevreden hoe de taxirit is verlopen.

Zeer snel een taxi en goede chauffeur

Door treinuitval snel een taxi nodig. Binnen 5 minuten na het boeken zaten we in de taxi en waren we onderweg. Nette chauffeur en auto. Perfect geregeld.

Ondanks vertraging van het vliegtuig en onze beide nieuwe telefoons(nieuwe gebruiks vriendelijkheid)stonden nog op vliegmodus.Wisten wij met behulp van een dame bij de taxi standplaats beneden.Onze taxi (stond bij C3 boven) te bereiken en ook ondanks de vele wegafzettingen tussen Schiphol en Den Helder zijn wij met deze gezellige chaffeur veilig thuis gekomen.Heel vriendelijk persoon die geduldig op ons stond te wachten.Volgende keer weer SNELEENTAXI!!!

Goed verzorgd

We werden op de heen reis op tijd gehaald en waren optijd in het ziekenhuis. En na de aanvraag of gehaald konden worden in het ziekenhuis dat ging ook heel goed en een goede chauffeurs

Punctueel vriendelijk en redelijk geprijsd

The two times we used this service de chauffeurs waren in nette autos. Vriendelijk en behulpzaam. Kan het zeker aanraden!

Vriendelijke chauffeur

De taxi was prima op tijd. De koffer er voor me ingeladen. Schone auto/bus. Vriendelijke onderhoudende chauffeur.

Goed geregeld. Had wat vertraging met mijn vlucht. Maar de chauffeur wachte netjes en belde me ook nog op. Goede chauffeur aardig eigenlijk was het een top rit. Ga vaker hier boeken.

Stipt op tijd, vriendelijk en goede service

Het was top

De taxi was keurig op tijd en zodoende was ik keurig op tijd in het ziekenhuis voor mijn operatie

Makkelijke site en een Prima chauffeur, goede rit

Makkelijke site om zo een taxi te boeken . Ik ga dit zeker nog een keer gebruiken …

Alles zoals verwacht

Zeer vriendelijke chauffeur. Netjes op tijd en rijdt veilig en goed. Aanrader

Stipt op tijd !

De taxi stond stipt op tijd voor de deur, wat erg prettig wass. De chauffeur was vriendelijk, beleefd en zorgde direct voor een fijne sfeer in de auto. De rit verliep rustig en comfortabel, met een aangename rijstijl. Alles bij elkaar een zeer positieve ervaring, ik kan deze taxi zeker aanbevelen aan anderen

Precies op tijd

Alles is perfect verlopen, bij aankomst gebeld door de chauffeur, afgesproken bij vertrekhal 3 en daar stond de chauffeur al klaar.

Uiterst vriendelijke chauffeur die ons op tijd en vlot naar de luchthaven bracht

Erg vriendelijke chauffeur.

Goed geregeld

Was te vroeg en appte netjes. Bleef wachten tot de afgesproken tijd. Goede en nette chauffeur. Top ervaring.

Prima taxirit met goede chauffeur!

De taxi was keurig op tijd aanwezig om 02.55 uur ‘s nachts. De chauffeur was vriendelijk en beleefd. En behulpzaam met de bagage in- en uitladen. Hij wist ook bij welke ingang wij op Schiphol moesten zijn voor onze vlucht!

Snel, veilig en makkelijk te regelen.

Prima rit door een vriendelijke chauffeur

Keurige chauffeur. Was eerst niet duidelijk waar we moesten zijn, maar na contact met de chauffeur verliep het allemaal prima.

Prettige rit met aardige chauffeur

Taxi was iets te vroeg. Moest via de app meldingen weten dat de taxi er was. Stond in de verkeerde straat. Uiteindelijk elkaar gevonden. Prettige snelle rit. Aardige chauffeur.

Op tijd en keurige, gezellige chauffeur

Snelle rit met een goede chauffeur

Na een vlotte boeking werden we op tijd opgehaald en op een veilige manier naar bestemming vervoerd.

Een super start van de vakantie!

Zorgeloos opgehaald worden, op tijd.

Positief en gezellig.

Chauffeur was optijd, is goed gereden en was erg vriendelijk.

Vreselijke service, pas op met deze partij, gewoon pure oplichting.

We hadden sneleentaxi besteld om naar Mysteryland festival te gaan. Van tevoren gevraagd om dezelfde chauffeur heen- en terug in verband met drukte zodat je op een zelfde plek kunt afspreken. Rit is geaccepteerd. Sneleentaxi werkt samen met louter ZZP'ers en nemen 0 verantwoordelijkheid voor het niet komen opdagen of te laat arriveren van de chauffeur. Op de heenweg kwam de chauffeur ruim een uur te laat, terug heeft hij ons gecanceld omdat hij niet op de afgesproken plek kon komen. Hij beloofde ons dat we het bedrag terug zouden krijgen. Het hele geintje heeft ons in totaal 375 euro gekost omdat we een dure taxi moesten bestellen wegens het niet op komen dagen van de chauffeur! Klacht ingediend niets meer gehoord, alleen dat we ons geld niet terug kregen.

Carlo

Netjes op tijd, vriendelijke chauffeur!

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht