Op tijd volgens afspraak

Keurig op tijd volgens afspraak; in beide gevallen ( heen en terugweg), zeer vriendelijke chauffeur! Top !

Betrouwbaar

Betrouwbare taxi service en uitstekende helpdesk als je met vragen zit. Daarnaast een duidelijke gebruikers vriendelijke app.

Mijn vliegtuig was erg verlaat en mijn chauffeur heeft anderhalf uur op mij gewacht, waar ik reuze dankbaar voor ben geweest.

Prettige communicatie.

Keurig volgens afspraak.

Snel makkelijk

Had op laatste moment taxi nodig. Bestellen arriveren binnen 20 minuten. Zeer vriendelijke taxi chauffeur.

Mooi op tijd en goede service

Hij was netjes op tijd en een nette busje

Good ride but could be better

Ride was good, earlier than the beforehand appointment, and then he taxed me 20 € more , in cash, for waiting for me 10 minutes after the made appointment(at 14:00). To me, that was unprofessional, but I realy had to get to work so I paid.

Rit ging vlot zeer vriendelijke chauffeur behulpzaam Trefpunt even lastig te vinden maar chauffeur gaf duidelijk uitleg aan de telefoon zeer behulpzaam.

Leuke ervaring.

Met een leuke en fijne tijdje naar je bestemming gebracht. De chauffeur is erg spontaan en staat open voor gesprekken. Hierdoor wordt het risje naar je bestemming niet zo saai.

Taxi was prima op tijd !

Snel en vriendelijk

Taxi bestellen via de website gaat eenvoudig en snel, taxi is er snel en de prijs is goed. Bestel hier graag volgende keer weer

Op tijd, goede chauffeur en fijne communicatie

Wat is deze website handig! Gemakkelijk de rit geboekt, duidelijke bevestiging en goede communicatie naderhand. De gegevens van de taxichauffeur stonden keurig op tijd bij de rit. De chauffeur was ruim op tijd, belde ons om af te stemmen wij hij precies stond, hij had een keurige auto en het was een perfecte rit. Ik ga dit vaker gebruiken!

Snel

Vriendelijke chauffeur fijne rit gehad vanaf Schiphol naar Uitgeest

Snel en handig

Geen stress, lekker op tijd. Vriendelijk en behulpzaam.

Perfect. Stipt op tijd. Geweldige service.

Stipt op tijd. Beiden chauffeurs behulpzaam en zeer vriendelijk. Voor ons een aangename verrassing.

Ramp

Op 5 juli 2025 had ik vooraf een taxi besteld op luchthaven Zaventem. Ik had het vluchtnummer doorgegeven en vooraf contact gehad met de chauffeur, waarbij we ook een ontmoetingsplek hadden afgesproken. Mijn vlucht had uiteindelijk 50 minuten vertraging. Bij aankomst bleek de chauffeur vertrokken te zijn. Toen ik hem telefonisch contacteerde om te vragen waar hij was, reageerde hij uiterst onbeleefd en zei botweg dat mijn vlucht te laat was. Hij weigerde ons vervolgens mee te nemen. Dit is werkelijk schandalig. Ik moest op eigen houtje een andere taxi regelen en kwam daardoor veel later thuis dan gepland. Ik zou het dan ook niemand aanraden om op deze manier vooraf een taxi te boeken

Toptoptop

Snel gefixt en de taxi was perfect op tijd en de rit verliep soepel

Prima rit attente chauffeur

De taxi stond precies op tijd voor de deur; een tweede adres - lastig te vinden - ging ook prima. Schone auto

Geweldige chauffeur!

Ik kwam net uit het ziekenhuis en vroeg of de chauffeur wat zachter wilde doen met drempels, bochten etc. Hij was zeeeer behulpzaam en de vriendelijkste chauffeur die ik ook heb gehad. Deze meneer verdient geen 5 maar 10 sterren!

Betijds van huis naar bestemming

Ik werd een kortingscode aangeboden voor mijn eerste rit via de app maar die code werd niet geaccepteerd

Prima rit

Leuke chauffeur en goed gereden.

Op tijd. Vriendelijke chauffeur. Aangename rit. Keurig de opgegeven adres afgezet.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht