Laden reviews...
1.918 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen een consistente service met betrouwbare chauffeurs en vriendelijk personeel. Het reserveren via de app verloopt vlot en de communicatie is duidelijk. Klanten geven aan dat de ervaring betrouwbaar en prettig is, met een redelijke prijs.
Juist op tijd vriendelijke man.
Glas service C. Van Santen
Geldermalsen
2 keer afgesproken beide keren precues op tijd en een vriendelijke persoon
M
Enschede
Goede ervaring! Taxi was er voor de afgesproken tijd en de chauffeur was heel behulpzaam en vriendelijk! Een aanrader dus!!
Annelies
IJsselstein
Was netjes op tijd. De chauffeur reed prima. Enigste nadeel was dat de chauffeur geen Nederlands sprak.
Dianne
Rijssen
Top geregeld snel en voor 8 personen wat niet gebruikelijk is dus bedankt en niet duur
Leroy
Plak
Chauffeur stond op tijd op de parkeerplaats en terwijl ik binnen aan het afrekenen was waren alle spullen en mede passagiers in-gepakt en gestapt en konden we direct vertrekken.
Ricky
Dalfsen
Tijdens verblijf in Frankrijk, taxi geregeld online voor vervoer va Schiphol naar huis, voor 3pers Communicatie verliep goed via de mail en eenmaal op Schiphol belde de taxichauffeur op waar we het beste konden wachten. Verliep vlotjes allemaal, keurige chauffeur.
Marjon
Haarlem
Taxi was keurig op tijd, eigenlijk iets te vroeg. En we waren ook op tijd op Schiphol. Dus daarom geweldig.
Peter
Cappelle a/d IJssel
Goed, promt optijd!
Glenn
2387 EP Rijswijk
Die Fahrt war super, unkompliziert gebucht und der Fahrer war nett.
Vera Hempel-Hintelmannn
Lüneburg, Deutschland
Mireille
Leiderdorp
Retour rit gehad, beide ritten keurige chauffeurs en alles prima in orde!
Renata
Almere
Hele vriendelijke chauffeur die ons veilig van A naar B heeft gebracht en netjes voor de deur heeft afgezet.
Natasja
Mijdrecht
De chauffeur was netjes op tijd, vriendelijk en goede service verleend
Evie
Houten
Ik vond het een zeer prettige ervaring. Vorig jaar was onze taxi (zonder ons te informeren) ruim 10 minuten te laat. We moesten toen net zoals dit keer naar Schiphol. Erg stressen natuurlijk. Maar dit keer was onze chauffeur ruim op tijd, zeer vriendelijk en spraakzaam.
Linda
Amstelveen
Kees
Wormer
Het gemak van de taxi is heel fijn. Wel was hij wat later dan de afgesproken tijd maar hield mij daarvan keurig op de hoogte.
Karin Bartels
Maassluis
Het was de eerste keer met snel een taxi. Chauffeur was precies op tijd. Rit was goed.
Louwrens
Barendrecht
Alles ging op tijd en soepel, ik zal zo weer reserveren :)
Anoula
Laren
Op tijd, zeer klantvriendelijk en vlotte rit naar bestemming
Geertruide
Den Haag
Zowel heen als terug snelle service met uitstekende, vriendelijke chauffeurs! Dikke pluim!!
Ineke
Gorinchem
We hebben het goed ervaren, keurig op tijd. Chauffeur was vriendelijke en behulpzaam.
Grietje Kappe
Assen
Richard van taxi bussen was mooi op tijd, aardige gast, erg goeie ervaring!
Ralph
Amersfoort
Een prima ervaring. Volgende keer boek ik dit weer
Stephan
Amsterdam
Mooi op tijd en gezellig
24 July 2026
Annemiek Stokkink
Lichtenvoorde
Sneleentaxi, opgericht in 2015 te Utrecht, is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse taximarkt.
Het online boekingsplatform matcht dagelijks vele passagiers met een van de 5000 aangesloten taxichauffeurs. Samen met de vervoerders streeft sneleentaxi naar een hoog serviceniveau.
Niet voor niets beoordelen meer dan 6.000 reizigers sneleentaxi gemiddeld met een 9,3.
Atoomweg 63
3542 AA Utrecht