Positief

De taxi was ruim op tijd en moest dus 15 minuten wachten. Geen probleem. De rit verliep correct en vlot. Correcte en vriendelijke chauffeur. Mooie, nette auto. Enig « minpuntje ». Ik typte een fout huisnummer. Dat kon ik zelf niet corrigeren. Ik contacteerde de klantenservice. Dat ging heel vlot. Maar de chauffeur was niet op de hoogte van de correctie.

Snel geregeld, vooraf nog netjes contact gehad over exacte ophaal tijd. Vriendelijke chauffeur gewoon top!

Vond het spannend om een taxi voor zo vroeg in de ochtend (05:15) te boeken om ons naar het vliegveld te brengen. Echter stond er ruim op tijd een zeer vriendelijke en vrolijke meneer op ons te wachten. Rit als erg prettig en ontspannen ervaren, fijn rijgedrag ook trouwens!

Taxi chauffeur was netjes op tijd en heeft ons goed afgezet

De chauffer belde dat hij er aan kwam Het was prima!

Op tijd en netjes

Kerrigan op tijd vroeg in de ochtend

Mooi optijd, aardige meneer en netjes afgeleverd op Schiphol, dus okay. Dank.

Zonder problemen en op tijd gekomen.

De chauffeur belde mij 5 minuten van tevoren op. Hij heeft mij netjes naar huis gebracht.

De Chauffeur was heel correct. Punt van aandacht is de ophaal locatie op Schiphol.

Precies op tijd en heel vriendelijk personeel

Fijne chauffeur en prima rit

De chauffeur was goed op tijd en zeer klantvriendelijk

Makkelijk en snel geregeld

Super! Taxi stond klaar op de afgesproken plek en tijd.

Uitstekend!!

Zeer goede ervaring. Vriendelijke en behulpzame chauffeur!

Goede prijs en op tijd

Via de website taxi's besteld voor 16 personen naar Amsterdam centrum. Dit was veruit de goedkoopste maar ook zeker een aanrader om via deze site te boeken. Het is wel zo dat taxichauffeurs de rit kunnen aannemen dus het is bijv. niet via één bedrijf, maar dat maakt echt niet uit. De chauffeurs waren erg vriendelijk.

Great

Was op tijd, erg behulpzaam , zware koffers getild, gezellige babbel onderweg.

zeer klantvriendelijke chauffeur

De taxichauffeur was prima op tijd, zowel op de heen als terugreis. Zeer vriendelijke chauffeur.

Vriendelijk en komt op tijd zo zou het altijd moeten gaan

Zeer vriendelijke chauffeur en erg aardig kortom alleen maar positief

safe and efficient, pleasant driver

safe and efficient, pleasant driver

Niet komen opdagen

Op voorhand geboekt en betaald. Rit was voor 2:30 savonds. Gebeld: “ahja sorry we komen niet”

zeker voor herhaling vatbaar!!!

Heenrit was zonder stress ondanks het vroege tijdstip. Terugrit correct afgehandeld ondanks treinstakingen.

Punctueel en verzorgd

Ondanks onze vertraging, precies op tijd

Het openbaar vervoer in Zeeland is nogal beperkt. Dus toen we terug wilden gaan naar ons hotel, konden we geen taxi vinden via HUB. Dus contact opgenomen met " sneleentaxi". Die was er inderdaad erg snel. Fijne auto, super aardige chauffeur en veilig afgezet bij ons hotel in het buitengebied van Burgh Haamstede. Goede en fijne ervaring, voor herhaling vatbaar.

Op tijd

Gezellige vent helemaal prima

Een perfecte finish

De rit van Schiphol naar ons ‘thuis’ in Maastricht hebben wij ervaren als ‘een perfecte finish’ van een lange intercontinentale reis. Keurig op tijd, uitstekende communicatie, een uiterst nette en hoffelijke chauffeur en een robuust comfortabele zit die onze vermoeide lijven in de plooi hield.

keurig op tijd, fijne chauffeur.

uitstekend

Atoomweg 63