Laden reviews...
1.912 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen een consistente service met betrouwbare chauffeurs en vriendelijk personeel. Het reserveren via de app verloopt vlot en de communicatie is duidelijk. Klanten geven aan dat de ervaring betrouwbaar en prettig is, met een redelijke prijs.
Het gemak van de taxi is heel fijn. Wel was hij wat later dan de afgesproken tijd maar hield mij daarvan keurig op de hoogte.
Karin Bartels
Maassluis
Het was de eerste keer met snel een taxi. Chauffeur was precies op tijd. Rit was goed.
Louwrens
Barendrecht
Alles ging op tijd en soepel, ik zal zo weer reserveren :)
Anoula
Laren
Op tijd, zeer klantvriendelijk en vlotte rit naar bestemming
Geertruide
Den Haag
Zowel heen als terug snelle service met uitstekende, vriendelijke chauffeurs! Dikke pluim!!
Ineke
Gorinchem
We hebben het goed ervaren, keurig op tijd. Chauffeur was vriendelijke en behulpzaam.
Grietje Kappe
Assen
Richard van taxi bussen was mooi op tijd, aardige gast, erg goeie ervaring!
Ralph
Amersfoort
Een prima ervaring. Volgende keer boek ik dit weer
Stephan
Amsterdam
Mooi op tijd en gezellig
Annemiek Stokkink
Lichtenvoorde
Vriendelijke chauffeur in voor een praatje, en goed op tijd. Echt een aanrader ook zoals je op de hoogte wordt gehouden via sms of mail en locatie.
Monique
Zoetermeer
De chauffeur belde al toen we net geland waren. We waren een half uur vroeger maar dat was geen probleem. Hij stond ons op te wachten toen we de bagage hadden. Zo behulpzaam en vriendelijk. Zou hem iedereen aanbevelen.
Jet
Heemskerk
Goede prijs/ kwaliteit verhouding
Mila
Lelystad
Ikwerd gebeld door de chauffeur van te voren, hij was er zelfs te vroeg…alles ging prima!
Sylvia
Utrecht
Vriendelijke chauffeur en was op tijd.
Saida
Rotterdam
Ik had een taxi nodig om bij de begraafplaats in Bloemendaal te komen. Mijn partner is slecht ter been. De bestelde taxi was stipt op tijd en bracht ons helemaal tot aan de aula van de heuvelachtige begraafplaats. Mijn partner hoefde dus niet naar boven te strompelen. Zo aardig en attent van de chauffeur. Sneleentaxi is echt stipteentaxi!
Ad
Amsterdam
Na landing op Schiphol waren onze koffers er binnen 15 minuten. De taxi-chauffeur gebeld en die kwam er met 15 minuten aan, 1,5 uur eerder dan afgesproken, top. Soepel en snel veilig thuis gebracht door vriendelijke chauffeur. Aanrader!
Colette
Purmerend
Was een snelle goede rit. Direct en vriendelijke chauffeur. Top zo dichtbij mogelijk weer afgezet. Al met al een super ervaring na alle belabberde ritten die we ook hebben ervaren
Natasja Floor
EDE GLD
Ik had een taxi geregeld voor 2 medewerkers die naar Schiphol moesten worden gebracht. Op zaterdag geregeld dat maandag een taxi er zou zijn. Super gegaan
Albert
Groningen
Optijd. Netjes
Herman
Koog a/d Zaan
Taxi belde dat hij er aan kwam 5min van te voren , hielp ons keurig met bagage inladen. Mooi op tijd voor de vertrekhal afgezet.
Sytze
Gorinchem
We zijn erg tevreden over geboden service en zullen snel een taxi bij vrienden en bekenden aanbevelen
Sjaak
Arcen
Okey
Maxamed Cali
ROTTERDAM
The driver was very prompt, had a clean and nice van and was communicative and friendly.
Tenley Elliott
Berkel en rodenrijs
Nette electrische taxi. Goede prijs en een aardige chauffeur.
22 July 2026
Bart
Bangkok
Mooi voor de afgesproken tijd aanwezig. Netjes op tijd bij Schiphol Vriendelijke chauffeur
22 July 2026
Nicole
Tilburg
Sneleentaxi, opgericht in 2015 te Utrecht, is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse taximarkt.
Het online boekingsplatform matcht dagelijks vele passagiers met een van de 5000 aangesloten taxichauffeurs. Samen met de vervoerders streeft sneleentaxi naar een hoog serviceniveau.
Niet voor niets beoordelen meer dan 6.000 reizigers sneleentaxi gemiddeld met een 9,3.
Atoomweg 63
3542 AA Utrecht