Uitstekend!

Chauffeur was sript oud tijd en we hebben gezellig gebabbeld. Top!

Is uitstekend bevallen.

Ik werd keurig op tijd opgehaald, om even voor negen uur stond de taxi voor de deur. De rit naar Vogelenzang verliep prima, Keurig voor de deur afgezet. Om even voor negen uur s,avonds stond de taxi weer voor de deur, om me op te halen en was om 10.uur s,avonds weer thuis.

Aardige chauffeur kwam precies op tijd.

Taxichauffeur was precies op tijd. Fijne taxirit met rustige, vriendelijke chauffeur.

Het was een gezellige rit

Helemaal oké

Op tijd

Prima taxi. Keurig op tijd een perfecte prijs kwaliteit verhouding.

Goeie website. Duidelijke informatie. Zeer scherpe prijs! Taxi netjes op tijd. Zeer vriendelijke man. Geen discussies of vragen om bij te betalen. Echt topbedrijf!

Keurig op tijd en goede rit

Zeer vriendelijk, op tijd en accuraat!

De chauffeur was stipt op tijd en een prettige rit naar onze bestemming. Fijn dat we vooraf een afspraak konden maken.

Erg fijn

Aardige en professionele chauffeur

Gewoonweg perfect

Ik heb last minute geboekt, Antwerpen -Rotterdam. Heel vriendelijke chauffeur, reed perfect, aangename wagen en een scherpe prijs. Ik was aangenaam verrast!!!

De chauffeur was ruim op tijd, erg vriendelijk.

Prima service voor een lange afstandsrit.

Precies op tijd, keurige chauffeur die niet afgeleid werd met telefoontjes, zoals ervaren met andere taxi bedrijven

Fantastisch !

Prima chauffeurs, zeer vriendelijk en keurig op tijd !

Nette digitale aanvraag en afhandeling

Prettige rit. De chauffeur was meer dan op tijd.

Super goed

Taxi was keurig op tijd en een goede chauffeur.

Het begon moeizaam omdat hij geen klein hondje wilde meenemen, probleem dus want we hadden er 2 , maar mocht wel in tasje in de bagage ruimte dus probleem opgelost , perfect !!

prima geregeld

OK

Aardige en behulpzame chauffeur

Netjes en op tijd op onze bestemming. Zelfs tijdens eerste kerstdag zonder extra kosten. Makkelijk te boeken. Voor herhaling vatbaar!

Nette rit, wel veel te vroeg voor pick-up

We hadden een taxi besteld op kerstavond om 23:45 uur maar om 23:10 uur werd er al aangebeld door de chauffeur voor de pick up. Dat was natuurlijk niet de bedoeling, je geeft niet zonder reden een pick up tijd van 23:45 uur door. Onze gast voelde zich bezwaard om de chauffeur te laten wachten en het bezoek werd abrupt afgebroken. Heel jammer. De rit verliep verder rustig en correct.

Goed bereikbaar zijn op kerstavond. Chauffeur hield zich aan de afgesproken tikd

Keurig op tijd.

Keurig op tijd.

Alles was top, auto chauffeur

Toprit gehad

Tijdens een rit van Ede naar Utrecht hadden we een hartstikke vriendelijke chauffeur, die keurig op tijd was en prettig communiceerde.

Op tijd en met ‘n glimlach!

Nette chauffeur en auto, vooraf nog even telefonisch contact. Aanrader!

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht