Laden reviews...
1.934 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen een consistente service met betrouwbare chauffeurs en vriendelijk personeel. Het reserveren via de app verloopt vlot en de communicatie is duidelijk. Klanten geven aan dat de ervaring betrouwbaar en prettig is, met een redelijke prijs.
Erg goed
Dirkje Blom
Finestrat spanje
Lekker rap op bestemming en niet eens voor een gekke prijs
Iskander de vries
's-Gravenhage
Snel geregeld Nette chauffeur Netjes op tijd
Wesley
Arnhem
Taxi was mooi op tijd. Aardige chauffeur.
Rick de Vree
Steenbergen NB
De chauffeur reageerde snel op mijn berichten en was op tijd op de afgesproken locatie. Fijne rit. Aanrader!
Eva
Volendam
Alle stappen – van het bestellen tot het ontvangen van updates met de contactgegevens van de chauffeur en informatie over de aankomsttijd – waren eenvoudig te regelen via de website. De chauffeur was op tijd, de rit naar huis verliep soepel, de prijs was redelijk en ik zal zeker opnieuw boeken
Ken
Beuningen
Fijne chauffeurs, nette auto's, fijne ervaring!
Suzanne
BOSKOOP
De chauffeur nam direct contact op en we zaten snel in de auto onderweg
Dennis
Bergen
We gingen met 8 personen naar Schiphol taxi was op tijd was goed geregeld
Dick
Assendelft
Chanel
Utecht
Vriendelijke chauffeur. Werd goed op de hoogte gehouden. Was er prima op tijd. Alles verliep netjes en vlekkeloos.
Marina van Kleef
Helmond
Op tijd, vriendelijk, netjes gereden
Liliia
Nijmegen
Prima opgelost ivm vertraging in de app werkt fijn.
Ronald
Capelle a/d IJssel
alles liep prima. correcte chauffeur, vlotte rit, leuke muziek (uit congo)
Bert Vuijsje
Amsterdam
Correct volgens afspraak.
Geert
Belsele
Chauffeur was iets verlaat, maar liet dit keurig weten. Toch net op tijd op de bruiloft aangekomen en taxi was netjes en lekker koel. Aardige chauffeur ook!
Claire
De Lier
Zie boven
Greet
Zwanenburg
Perfect geregeld
Theo
Rozenburg
Ik heb de rit voor mijn ouders aangevraagd omdat ik zelf een te lage auto heb en zij op leeftijd zijn. De taxi arriveerde echter bijna een uur later omdat de chauffeur moeite had met de locatie te vinden en er files waren, wat naar mijn idee voorzien had kunnen worden. Uiteindelijk zijn mijn ouders goed en veilig thuis gebracht en waren ze tevreden met de rijstijl van de chauffeur.
Robin van Es
Nieuwegein
De chauffeur vroeg regelmatig of de temperatuur comfortabel was en of de muziek goed was. Hij was erg vriendelijk. Hij ging het gesprek aan wanneer wij dat wilden en liet de regie voor gesprekken bij ons.
Joyce
Zwolle
...
Beveelt niet aan
aaaa
aaa
De taxi was er al een kwartier eerder dan gepland. Geeft iets wat stress. Snel op bestemming zonder gekkigheid. Top.
Sabine
RIJSWIJK ZH
Worden netjes gebeld als ze er zijn communicatie is goed , taxi terug was wel een scheurijzer maar wist wat hij deed !
jacq
slagharen
De iets meer dan 2 uur durende rit (door verkeer) naar het centrum van Brussel beviel goed! De chauffeur reed fijn en ook de auto zat heerlijk en de temperatuur was aangenaam. Ondanks hier en daar wat verkeer (wat te verwachten is op de route) kwam we ruim op tijd bij onze locatie.
Dewi
Boxtel
dit was onze eerste keer. Goed bevallen. Zal zeker aan anderen aanraden.
2 July 2026
ruth
Etten-Leur
Sneleentaxi, opgericht in 2015 te Utrecht, is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse taximarkt.
Het online boekingsplatform matcht dagelijks vele passagiers met een van de 5000 aangesloten taxichauffeurs. Samen met de vervoerders streeft sneleentaxi naar een hoog serviceniveau.
Niet voor niets beoordelen meer dan 6.000 reizigers sneleentaxi gemiddeld met een 9,3.
Atoomweg 63
3542 AA Utrecht