Laden reviews...
1.894 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen een consistente service met betrouwbare chauffeurs en vriendelijk personeel. Het reserveren via de app verloopt vlot en de communicatie is duidelijk. Klanten geven aan dat de ervaring betrouwbaar en prettig is, met een redelijke prijs.
tijd was onderweg moeilijk te veranderen
frank thoolen
Hoogerheide
Taxi op tijd en goede berichtgeving
Bart
Jansen
Goed geregeld, chauffeur belde al toen ik bij kofferband stond. Netjes opgehaald en zelfs koffer tot mijn deur gebracht.
Mirjam
Amsterdam
Het was een leuke ervaring Correct Vriendelijk
Mariette
Wondelgem
Sneller kan een taxi niet zijn: binnen een kwartier was mijn eerste rit geregeld en stond hij voor de deur! Met een paar minuten verschil kwam ik (bijna) op tijd op mijn afspraak aan. Ik ben heel tevreden over mijn eerste 2 ritten!!
Els
Purmerend
Goede communicatie. Aardige chauffeur. Goede kwaliteit vervoer.
Sharon
Zandvoort
Aardige chauffeur..mooie Tesla
Wendy
Oldenzaal
Vriendelijke chauffeur. Had reed wel heel erg voorzichtig. Had iets sneller gemogen.
Erik
De Klomp
Contact was goed, berichtje gehad waar we moesten zijn, netjes op tijd
Jack van Putten
Hoevelaken
Heel goed! op tijd opgehaald en heel rustig en netjes gereden
Elnaz Farahbakhshian
Den haag
M Fedakar
Amsterdam
Rick bracht ons met de taxibus van Eindhoven airport naar huis. We waren op tijd geland en bagage was er snel, gelukkig belde Rick dat hij er ook eerder kon zijn dan afgesproken. Gezellige rit terug gehad voor een nette prijs.
Mariëlle
Vught
Rustige comfortabele rit goed geregeld op tijd en gerustgesteld dat we toch op tijd op Schiphol ondanks de a1 wegafsluiting en via Almere lekker doorgereden zonder file zonder stress. Was de eerste keer zo overdag de taxi een aanrader prijs kwaliteit
Elizabeth
APELDOORN
Zondermeer aantebevelen!!
Marijke
Tilburg
Alles op tijd, behulpzame chauufer. En rustig vervoer
Bernard
Voorburg
Twee uur van tevoren gebeld of de chauffeur een uur eerder kon komen en dit lukt! Top service!
Gerard
Alkmaar
Eerste keer met snel een taxi gereisd. We hadden op het laatste moment een taxi besteld en gelukkig was er nog een taxi vrij voor die tijd. Een hele aardige chauffeur gehad die lekker kon praten. Waardoor de rit niet vervelend was,en zo voorbij was.Er was prima ruimte in de taxi. Als we de volgende keer weer een taxi nodig hebben, dan graag weer een taxi bij sneleentaxi.nl. Bedankt voor de fijne reis. Mvg.bert Evertse
Bert Evertse
Hoogvliet Rotterdam
De taxi Tesla komt op tijd en de cheffeur waserg vriendelijk.
Sri
Almere
Een zeer prettige ervaring met een betrokken chauffeur, we hadden een fijn gesprek wat mijn eerste ervaring met sneleentaxi mij op mijn gemak stelde.en dat had ik nodig. Hij bleef wachten tot ik mijn spulletjes had opgehaald.
Annelies
Deurne
Mooi op tijd. Soepel. Vriendelijk
K.
Voorburg
De taxi was ruim op tijd. Ik kwam ook vroeg aan en had alle tijd en rust om bagage te droppen en door te lopen Mijn chauffeur was heel aardig en we konden gezellig praten onderweg. Dus toppie
Mirla De Cuba
Oranjestad
Deka Kiameso
Capelle aan den IJssel
Vriendelijke chauffeur, stipt op tijd via een eenvoudig boekingsproces.
Wijnand
Ermelo
Chauffeur was iets later, maar belde om dat te melden. Daarna met een onderhoudend gesprek in 1 keer naar Rotterdam Den Haag airport. Keurig op tijd en prima chauffeur.
Ronald
Beneden-Leeuwen
Was snel geregeld. Omdat we op het laatste moment moest was het spannend om iets te vinden. Maar toch gelukt
Lila
Rotterdam
Sneleentaxi, opgericht in 2015 te Utrecht, is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse taximarkt.
Het online boekingsplatform matcht dagelijks vele passagiers met een van de 5000 aangesloten taxichauffeurs. Samen met de vervoerders streeft sneleentaxi naar een hoog serviceniveau.
Niet voor niets beoordelen meer dan 6.000 reizigers sneleentaxi gemiddeld met een 9,3.
Atoomweg 63
3542 AA Utrecht