Prima werk geleverd.
Onze eerste ervaring is gewoonweg prima.
Jannie
Meppel
Laden reviews...
1.843 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 15.023 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen een consistente service met betrouwbare chauffeurs en vriendelijk personeel. Het reserveren via de app verloopt vlot en de communicatie is duidelijk. Klanten geven aan dat de ervaring betrouwbaar en prettig is, met een redelijke prijs.
Onze eerste ervaring is gewoonweg prima.
Jannie
Meppel
Prima op tijd, goede chauffeur, vriendelijk. Comfortabele auto
Rene
Westerland
Afspraak correct nagekomen door snel eentaxi.
Remko Slagter
Nieuw Lekkerland
Chauffeur kwam op tijd. Fijn om alles te volgen via de app. Auto was goed verzorgd. Een mooie prijs voor de rit
Arthur
Rotterdam
Fijne rijstijl, betrouwbaar en vriendelijk.
Anne-Mieke Verweij
Bikthoven
Volgend jaar boeken we weer een taxi bij jullie
D.O.N.N.A. Trierum van
Den Helder
helemaal ok
Ben
Nijeholtpade
Onze chauffeur was erg vriendelijk, gezellig babbeltje gemaakt. Hij was mooi op tijd en we waren op tijd gebracht bij de bestemming!
Xandra
Veghel
Werdt gelijk gebeld na het landen.Taxi was er heel snel.Vriendelijke jongeman.
Tineke
Alkmaar
Goede communicatie en duidelijke voorlichting.
Frits ter Weeme
Amsterdam
Gezellige taxi chauffeur en met de kinderstoel was alles opgelost. Goede service
Liesbeth
WAGENINGEN
Prima ervaring!
Hedda
Uitgeest
Willem
Rotterdam
Taxi was keurig op tijd. en was ruim tijd voor de afspraak in het ziekenhuis.
henk
roden
Keurige op tijd Vriendelijke en prettig rijdende chauffeur
Nel
Utrecht
Het was voor ons de eerste keer dat we sneleentaxi gebruikte en het was in één woord , geweldig!!! Mooi op tijd, een fijne chauffeur die ons op tijd naar onze bestemming bracht!!!! Voor ons voor herhaling vatbaar !!!!
Johanna
Dongen
Snel geboekt ,je werd via de site/app op de hoogte gehouden.
Natasja Wijzenbroek
Sprundel
binnen 15 min stond de taxi. vriendelijk snel geholpen klaar
Dilara
tegelen
Alles was top geregeld.
Carolyn
Bunschoten
Prima chauffeur met nette dikke auto, heel comfortabel gereden
Aart
Uithoorn
Top bedrijf!
Robby
Amsterdam
Nette auto met chauffeur die perfect op tijd was en ons veilig op vliegveld Düsseldorf heeft afgezet. Volgende vakantie boeken we zeker weer.
Ron
Weert
Onze chauffeur belde omdat hij iets vroeger was. Leuke man, gezellig mee gekletst onderweg en een vlotte rit naartoe vliegveld. Niks mis mee!
John
Wilnis
Omdat we voor de heenreis met een Uber zouden worden gebracht en we voor de terugrit geen Uber gereserveerd konden krijgen hebben we gebruik gemaakt van jullie aanbieding. Toen bleek dat de Uber ons zonder reden van opgaaf ons ineens ook niet kwam ophalen moesten we noodgedwongen met eigen vervoer waardoor we dus ook de rit met jullie moesten cancelen. Omdat we via de website niet konden cancelen hebben we dit telefonisch doorgegeven. Zondag bleek dat we alleen een tegoed bon hadden gekregen terwijl we toch ruim voor annulering tijd hadden gecanceld. Na telefonisch contact op maandag werd toch het bedrag weer terug gestort. Dank daarvoor, excuus dat we moesten cancelen en top dat jullie het zo netjes weer hebben opgelost. Met vriendelijke groet, Hans Deelen en Monica Lemen
29 September 2026
Hans Deelen
Bavel
Onze taxichauffeur had wat moeite om ons te vinden, ondanks dat wij onze locatie via de centrale hadden gedeeld. Wij stonden op de parkeerplaats van de verenigingshaven van Zierikzee, op het punt waar de Havenweg over gaat in Eerste Weegje. Maar er is geen huisnummer. Onze chauffeur stond aan de andere kant van de vaart en moest nu om de haven rijden om bij ons te kunnen komen. Met wat bellen en door opnieuw onze locatie te delen hebben wij onze chauffeur gelukkig naar ons toe kunnen loodsen. Gelukkig was hij een geduldige persoon. De rest van de rit ging prima.
29 September 2026
Erwin
Tiel
Sneleentaxi, opgericht in 2015 te Utrecht, is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse taximarkt.
Het online boekingsplatform matcht dagelijks vele passagiers met een van de 5000 aangesloten taxichauffeurs. Samen met de vervoerders streeft sneleentaxi naar een hoog serviceniveau.
Niet voor niets beoordelen meer dan 14.000 reizigers sneleentaxi gemiddeld met een 9,3.
Atoomweg 63
3542 AA Utrecht