Uitstekende service.

Netjes vooraf ingeinformeerd dat hij iets later zou zijn. Reageerd keurig op de whatsapp. Super de luxe auto, kortom uitstekend bevallen.

op tijd

goede service voor betaalbare prijs

Chauffeur was niet echt spraakzaam Nog geen waar gaat de reis naartoe, of prettige vakantie kon er niet vanaf Maar wel goede chauffeur

Prettige en aardige chauffeur

Stipt op tijd en hulpvaardig

Chauffeur was op afgesproken tijd aanwezig

Chauffeur was vriendelijk persoon, en prettig dat hij precies op tijd was.

Ruim optijd, erg behulpzaam

Deze chauffeur was mooi op tijd, heel vriendelijk, zelfs om kwart voor 3 snachts. Leuk om ook een praatje mee te maken en hielp ons goed met de bagage. Gewoon super!

Was super geregeld

Ik ben ruim op tijd gebeld. Taxi was exact op tijd. Zeer vriendelijke chauffeur. Een aanrader

Had niet beter gekund.

Boven verwachting.

Goed geregeld

Taxi was keurig op tijd, vriendelijk en zette ons bij de juiste terminal af. Wij hebben een zeer positieve ervaring

ok

ok

Mooi op tijd, rijdt keurig, keurige en schone auto

Goed en veilig

Ik heb het als goed ervaren mooi op tijd en keurig op mijn bestemming gekomen.

Keurig op tijd en snelle rit

Chauffeur was voor de afgesproken tijd ter plaatse en bracht ons keurig en snel naar Schiphol. Hielp ook met de koffers.

Gewoon uitstekend geregeld

Taxi op tijd vriendelijk gewoon goed

Volle tevredenheid

Klantvriendelijk, fijne mooie wagen Op tijd, correcte chauffeur

Top organisatie

Taxi kwam stipt op tijd. Superaardige, behulpzame chauffeur.

Keurig op tijd en erg vriendelijk top service.

Uitstekende service

Erg snel en chauffeur was erg aardig en professioneel!

Prima chauffeur

De chauffeur was vriendelijk, op tijd en zeer behulpzaam met in en uitladen van de koffers/tassen.

heel prettig

Fijn en snel, goed geregeld een goede overdracht van de jeugdige

TOP

Prettige chauffeur was ruim op tijd!

keurig en op tijd

wel 1 min puntje, de rit was geregeld maar werd 1 dag voor aanvang geannuleerd. gelukkig pakte een andere chauffeur de rit op anders hadden we zonder taxi op de luchthaven gestaan.

Goede, snelle service, prima chauffeur en taxi

Kort van te voren geboekt en taxi stond netjes op tijd klaar. Goede communicatie met chauffeur over precieze locatie. Prima rit, fijne chauffeur.

Super service!

Zowel heen als terug een rit geboekt. Heen was de chauffeur er al 15 min van te voren en stond geduldig te wachten. Hij was uiterst vriendelijk! Terug waren we eerder geland. Ik belde de chauffeur en hij kon eerder komen! Heel erg fijn. Zal dit bedrijf zeker aanbevelen:).

super goed, mooi op tijd !

ben zeer tevreden! we zullen in de koekomst vaker gebruik van jullie maken

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht