Nette ruime auto, chauffeur was op tijd en heeft ons netjes afgezet op Schiphol.

Mooi optijd

Chauffeur was erg stil maar reed goed

Stipt en vlot met tussenstop

Ondanks tussenstops op beide stopplaatsen keurig op tijd en vlot door de ochtendspits van brussel genavigeerd om tijdig in Charleroi te geraken. Dit gaan we nog benutten.

Prettig

Een hele fijne rit terug naar huis, door Hamed, kundige chauffeur

Leuke chauffeur,en keuring gereden goed op tijd

Persoonlijk Keuring en professionele chauffeur Rijdt netjes en op tijd

Keurig op tijd, prima chauffeur !

Voor herhaling vatbaar, prima service ! Ook de terugreis was uitstekend. Aardige chauffeurs.

Perfect!

Info via de app uitstekend en heenreis perfect. Nu afwachten hoe de terugreis verloopt. Vooralsnog zeer aan te bevelen

Hele goede ervaring. Ruim op tijd bericht wie ons ophaalde. Heel klantvriendelijk/behulpzaam. Was ook ruim op tijd aanwezig en wachtte geduldig tot wij konden instappen, omdat hij te vroeg voor de deur stond. Was zondermeer top.

Super timing, super taxi and super chauffeur!

De taxi kwam heel mooi op tijd, was heel schoon en gaf zelfs water flesjes voor alles passagiers en de chauffeur was verzorgd, vriendelijk and professioneel. Klantenservice van Sneleentaxi was ook heel fijn, ik had een vraagje een paar uur voor de rit en werd meteen geantwoord op Whatsapp. Heel tevreden!

Vriendelijk en goed

Prima .

Vriendelijke chauffeur, haalde me precies op tijd op.

Om 08.30 uur moest ik naar Schiphol, Ik ontving 12 uur voor vertrek een email met het telefoonnummer van de chauffeur die mij zou ophalen. Hij was er op de afgesproken tijd. Het was een vriendelijke Syrische chauffeur en onderweg hadden we een leuk gesprek. Dik tevreden over het vervoer naar Schiphol. Dank daarvoor.

Je betaalt voor een grotere auto en krijgt ten slotte een personen auto voor je neus

Ik moest via de site van dit bedrijf aangeven wat wij bij ons hadden dit heb ik gedaan en volgens hun berekening kreeg ik een personen busje. Eindstand kwam er een personen auto en ook nog niet op de plek waar hij hoort te zijn en ook nog te laat. Ik heb het aangegeven dat ik een personen busje heb betaald en waarom een auto kwam. Kregen wij gewoon het antwoord ja dit past hier ook in. ( niet denkend dat mensen dat zelf niet bepalen via het systeem en ook betalen wat hun opgeven). Vervolgens kom je thuis aan en wordt alles letterlijk vanuit de kofferbak op straat voor je geplaatst. Ik heb deze melding gedaan en zou terug gebeld worden of contact met mij opgenomen worden. Ik heb nooit meer wat van snel een taxie vernomen. Nooit meer snel een taxie voor ons! Slechte service tot en met! Wij zijn wel wat anders gewend elder. Jammer dat wij eens even iets anders wilden proberen.

Prima ervaring

De taxichauffeur belde, kon het adres niet vinden maar door live locatie te delen ging het toch snel. Vriendelijke meneer, nette auto

Super goed geregeld

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van sneleen taxi.nl. De chauffeur kwam keurig op tijd en het vervoer incl. rolstoel is prima verlopen.

Topervaring

Snel geregeld en een keurig op tijd, goede auto en gezellige man en geweldige service

beste chauffeur die ik ooit gezien.

was echte nette vriendelijk jongen voortaan vraag ik om hem.

Toppie

Goed geregeld

Deze fijne rit heeft onze avond mede onvergetelijk gemaakt !

Wij werden keurig op tijd opgehaald. De chauffeur was heel vriendelijk, rustig en behulpzaam. Tijdens de rit deed hij zeer beleefd, reed rustig en veilig en maakte een grapje. Zeer positieve ervaring.

Alles goed geregeld taxi netjes op tijd op de heenrit en terugrit. Vriendelijke chauffeurs

Snel en super aardig taxichauffeur

We hadden een rit vanaf Rotterdam Airport en liepen van het vliegveld af en hij stond al klaar. Dit ging dus super snel ondanks dat we 15 minuten eerder geland waren. En de taxichauffeur was super vriendelijk!

betrouwbaar

Het was de 1e x dat wij gebruik maakte van snel taxi en waren heel benieuwd hoe het ging verlopen. Taxi was op tijd, er werd keurig gebeld dat zij eraan kwamen. Dus heel tevreden.

Keurig

Op tijd, snel en mooie auto

Goed geslaagd, de volgende keer weer.

Het ophalen en thuis brengen was uitstekend verlopen, bij de terugrit locatie waar de taxi is met goede informatie zo kun je de Taxi goed vinden ook al staat er een rij andere. + Ruim op tijd + Goede communicatie + Vriendelijke chauffeurs + Goed planbaar

Keurig op tijd en info goed

Info via site en app duidelijk. Zelfs met info over chauffeur en auto die komt. Dat is netjes. Chauffeur netjes en correct. Tot retour!

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht