Op tijd, vriendelijke chauffeur, prima.

Op tijd, heel belangrijk voor een ziekenhuis afspraak, vriendelijke chauffeur, prima.

Het was positief!

Gewoon perfect

Super ervaring netjes op tijd je wordt keurig gebeld dat ze er over 10 minuten zijn in 1 woord top

Zeer netjes!

Ik ben in een zeer mooie, comfortabele en schone auto naar Schiphol gebracht toen het ook glad was op de weg. De chauffeur was erg vriendelijk en reed rustig met goede winterbanden waardoor ik veilig ben aangekomen op de bestemming en een prettige rit heb gehad. Hield zich ook perfect aan de tijd.

Absoluut prima

Karim is een aardige en goede chauffeur

helemaal top geregeld

Top geregeld

Goed geregeld

Ik heb de taxirit besteld voor een gestrande collega. Zelf ben ik er niet bij geweest, maar alles is goed verlopen en na afloop kreeg ik een foto van mijn collega en de chauffeur, toen ze ze thuis was afgeleverd. Het was een vrij lange rit, en zo te zien was de sfeer onderweg goed geweest.

Netjes op tijd zowel heen als terug

Netjes op de afgesproken plek en tijd. zowel op de heen- als terugweg

Gewoon super

De chauffeur melde zich ruim op tijd en vroeg heel vriendelijk of hij al moest komen

Precies zoals ik had gehoopt!

Goede communicatie, vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Precies op de afgesproken tijd.

Goede serice en op tijd

Goede service en op tijd gekomen chauffeurs. Ondanks het winterweer reden de chauffeurs. Ze reden veilig en kwamen netjes op tijd.

Top geregeld

Taxi was optijd neemt keurig contact op!

Super goede service, bij vragen vooraf werd er snel en uitgebreid gereageerd!

Txichaufeur kwam snel, was vriendelijk en behulpzaam. Wat wil je nog meer

Op tijd en een aangename rit. Ook leuke gesprek gehad.

Alles liep perfect!! Ook een hele aardige jonge man. En ook behulpzaam.

Geweldige service

Mijn ervaring: klantgericht, vriendelijk en zorgvuldig in het begeleiden van passagiers en het helpen met bagage.

Taxi keurig op tijd, fijne chauffeur.

Chauffeur hield zich precies aan de afspraken. Meldde zich per mobiele telefoon. Voor herhaling vatbaar !

Prima taxirit

Op tijd en vriendelijke chauffeur! Wat wil je nog meer?

Prima geregeld

Was keurig op tijd en hulpvaardig

Op tijd vriendelijk normale rijder !!

Fijne verbinding zowel letterlijk als in communicatie

Nog nooit in NL te maken gehad met een taxi, en dan een bedrijf dat helder communiceert en waar maakt wat ze zeggen is meteen een fijne ervaring. Dat ik een vraag via Whatsapp kan stellen en ook nog op tijd antwoord, vind ik in deze tijd een verademing. Ik weet niet wat andere bedrijven vragen maar service staat bij mij op één. Een tip voor Sneleentaxi: als je via de browser boekt, dan krijg je geen kenteken te zien. Dat zou mooi verbeterpunt zijn.

Netjes

Netjes.Op tijd.Harstikke top

Plezierige, comfortabele rit

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor een van uw taxichauffeurs. De boeking werd door ons op zeer korte termijn gedaan, maar hij nam de rit snel en professioneel aan. De chauffeur was zeer vriendelijk, nuchter, gemakkelijk om mee te praten en had een goed gevoel voor humor. Hij hielp met de bagage, had een uitstekende rijstijl en reed veilig op gladde wegen. De auto was comfortabel en ondanks het feit dat al het treinverkeer in Nederland stil lag, zorgde hij ervoor dat we ruim op tijd op de luchthaven aankwamen. Onderweg namen we ook een pauze, zonder extra kosten. De hele ervaring smaakte naar meer.

Tevreden

Goede service. Nette duidelijke snelle communicatie. Netjes op tijd, goede chauffeur. Kortom tevreden

Netjes op tijd en hele aardige chauffeur!

Netjes op tijd en een hele aardige chauffeur!

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht