Laden reviews...
1.931 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen een consistente service met betrouwbare chauffeurs en vriendelijk personeel. Het reserveren via de app verloopt vlot en de communicatie is duidelijk. Klanten geven aan dat de ervaring betrouwbaar en prettig is, met een redelijke prijs.
Snel en goed geregeld
Agaath
Maastricht
Correct
Martin
Amstelveen
Ik had geluk omdat de chauffeur dat zei. Ik had een busje speciaal vervoer besteld en duidelijk gezegd wat er mee moest. Toen de chauffeur me netjes op tijd op kwam halen zij hij gelijk je heb geluk dat andere collega's me zo niet hadden mee genomen of ik het nu vermeld had of niet maar gelukkig deed de chauffeur het wel ging gewoon makkelijk zonder probleem.
louis
Bladel
op tijd vriendelijke chafeur en ook op de terugreis was hij netjes op tijd en keurig
johan
reurts
Alles verliep naar wens. Sympathieke chauffeur
Albert
Moergestel
Heel blij dat ik zo snel geholpen werd. Chauffeur was keurig op tijd en ik was snel op mijn bestemming.
Petri
Castricum
Hallo, was echt heel goed geregeld, En onze chauffeur spencer was ook een fijne, goede Aardige chauffeur, Voor herhaling vatbaar En zekes ook met spencer, Vriendelijke groet Claudia batenburg
Leo batenburg
Puttershoek
Zeker voor herhaling vatbaar!
Ludo Dierckx
Westerlo
Een hele fijne ervaring gehad. Met beide chauffeurs. Heel vriendelijk en netjes. Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken.
Maurice
Duiven
Een goede communicatie. Erg behulpzaam.
Christina
Arnhem
mooie bus en geweldige chauffeur keurig op tijd
marco wohlken
Hoorn nh
Heel fijn! Zal deze aanbevelen
Sietske
Haren
Onze taxi arriveerde precies op tijd, zodat we zonder stress op Schiphol aankwamen en ontspannen aan onze reis konden beginnen. De chauffeur was vriendelijk en hulpvaardig.
Heidi
Halfweg
Mooi begin van de vakantie met een rit met mijn familie (7 personen) naar Schiphol. Keurige taxibus met aardige chauffeur, veel bagage, maar geen probleem.
Nils
Maassluis
Nette taxi, prima chauffeur, op tijd en verder zonder problemen.
11 July 2026
A.H. Hols
Almere
Chauffeur was professioneel en reed heel correct.
Marja
Alkmaar
Ik ga nog eens deze website bekijken als ik het Nodig heb
Beveelt aan
Chauffeur gaf van te voren keurig aan dat hij onderweg was en kwam mooi op de afgesproken tijd aan. Netjes naar plaats van bestemming gebracht en vriendelijk geholpen.
Kevin
Zaandam
Positief
Fred Wielzen
Arnhem
Taxi was keurig op tijd. Chauffeur goed bereikbaar. Duidelijk in de afspraken.
Stef
Vleuten
Taxi geregeld vanaf Schiphol, moest vluchtnummer doorgeven zodat tijdstip van landen in de gaten gehouden kon worden. Taxi kon pas. Toen we buiten stonden bleek dat we nog meer dan een uur moesten wachten. Contact opgenomen en we konden niet eerder opgehaald worden. Aangegeven dat ik niet zo lang wilde wachten en dat ik graag mijn geld terug wilde hebben. Zij geven aan dit niet te kunnen doen en dat ik 3 uur eerder af had moeten zeggen.. tsja toen zat ik in vliegtuig. Ik vind het schandalig, dit is gewoon diefstal. Geen aanrader om deze te reserveren vanaf een luchthaven. Saar staan tracks genoeg die eerst rijden en dan de rekening vragen. Dit is gewoon diefstal
Beveelt niet aan
9 July 2026
Yolanda
Halfweg
Dag Yolanda,
Wat jammer dat je het zo ziet. We begrijpen dat het vervelend is wanneer je na een vlucht nog op de taxi moet wachten.
Bij onze ritten met flight tracking houden we de daadwerkelijke landingstijd van het vliegtuig in de gaten. De geplande ophaaltijd beweegt daardoor evenredig mee wanneer een vlucht vertraging heeft of juist eerder landt. Tijdens het boekingsproces kies je daarnaast zelf een afhandelingstijd. Dit is de tijd die je naar verwachting nodig hebt om uit te stappen, je over de luchthaven te verplaatsen, je bagage op te halen, eventueel door de douane te gaan en bij de afgesproken taxistandplaats te komen.
Dat jullie hier korter over hebben gedaan dan gemiddeld, is natuurlijk superfijn. De chauffeur stemt zijn ritten echter vooraf op elkaar af en kan daardoor niet altijd direct worden opgeroepen wanneer een passagier eerder dan de geboekte tijd klaarstaat. In zo’n situatie kan het dus voorkomen dat je moet wachten tot het moment waarop de taxi daadwerkelijk is gereserveerd.
Omdat de chauffeur en het voertuig voor de geboekte rit en het afgesproken tijdstip gereserveerd waren, kon de rit op dat moment niet kosteloos worden geannuleerd. We vinden het nogmaals jammer dat je de situatie zo hebt ervaren.
Team sneleentaxi
Alles naar wens verlopen.
9 July 2026
Johanna Kranendonk
Amsterdam
Reserveren van taxi ging snel en handig. Fijne taxi chauffeur. Keurig op tijd, vriendelijk en behulpzaam
Winnie
Gendt
Misschien wat te veel betaald (vooraf geboekt) maar het was allemaal in orde ook al was het een hele drukte die avond (Maastricht -André Rieu). Maar zeer tevreden.
Griet
Antwerpen
Keurig op tijd opgehaald door een zeer vriendelijke spraakzaam chauffeur.
Bart
Lutjebroek
Sneleentaxi, opgericht in 2015 te Utrecht, is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Nederlandse taximarkt.
Het online boekingsplatform matcht dagelijks vele passagiers met een van de 5000 aangesloten taxichauffeurs. Samen met de vervoerders streeft sneleentaxi naar een hoog serviceniveau.
Niet voor niets beoordelen meer dan 6.000 reizigers sneleentaxi gemiddeld met een 9,3.
Atoomweg 63
3542 AA Utrecht