Professioneel

Zeer goede en vriendelijke chauffeur. Kwam keurig op tijd aan en was zeer behulpzaam. Reed rustig door het drukke verkeer. Een absolute aanrader.

Een prettige reis gehad

Prettige reis. Prettige meneer.

Kwam ons ophalen op de afgesproken tijd en op tijd op de plaats van bestemming

We werden op tijd opgehaald en zijn ook op tijd op plaats van bestemming aangekomen

helemaal goed

uitstekend!

Mooie schone taxi, chauffeur erg beleefd en belt ook als er iets wijzigd

Makkelijk te boeken, prettige chauffeur

We hadden retourtje geregeld, beide chauffeurs hadden fijn geduld. Fijn contact zowel tijdens rit als op whatsapp, echt een top ervaring! Als ik contant had gehad had ik zeker wat kleins extra's als fooi gegeven.

Prima taxirit naar Eindhoven airport

Taxi precies op tijd.

Super goed geregeld

De taxichauffeur stond al klaar toen we net geland waren op het vliegveld. Koffers werden keurig ingeladen, de chauffeur was vriendelijk en netjes en heeft ons keurig thuis gebracht. Als wij weer een keer een taxi nodig hebben gaan we deze zeker regelen via sneleentaxi.

Op tijd en zeer klantvriendelijk

Op tijd en zeer vriendelijk

Chauffeur was op tijd op de afgesproken plaats.

Mooi op tijd en fijne rit!

top

Goed geregeld. Goede chauffeur een belletje voordat hij er aan kwam. Goede bus, op tijd en betaalbaar

Zijn ons niet komen ophalen

Slechte ervaring gehad. Hadden een taxi geboekt voor een rit naar de luchthaven Zaventem, de chauffeur is niet komen opdagen dus andere taxi moeten bellen. Bijna te laat op de luchthaven en zeer stresserend voor de eerste dag vakantie!

Veilig en snel

De chauffeur was vriendelijk en op tijd. Had een fijne manier van communiceren. Dit is het zeker waard!

Vriendelijke chauffeur die heel snel ter plaatse was.

Keurig op tijd

Taxi gereserveerd om ons om 05.00 uur naar Schiphol te brengen. Chauffeur kwam keurig op tijd.

Uitstekende serviice

Mijn ervaring was uitstekend, het was voor mij de allereerste keer dus vond het spannend of hij wel kwam , en op tijd! Maar maaktee zorgen om niks, want hijnkwam en was op tijd, zou het zo weer doen

Dit was onze tweede rit via jullie. Beide keren zijn we goed bevallen. Alleen tijdens onze laatste rit hadden we het idee dat de autoband niet goed was. We reden een andere route dan we normaal rijden. Op zich natuurlijk niet erg, maar we hadden het idee dat de chauffeur ervoor koos om in de bebouwde kom te rijden in plaats van de 80-weg. Want het busje reed echt heel raar.

Een rit van etten leur naar schiphol op 5 juni, het verliep alles goed zoals gepland was.

Geweldig super goed service.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Netjes en behulpzaam

Super goed

Fantastisch!

Hele fijne rit gehad! Duidelijke afspraken met de chauffeur kunnen maken wat betreft brengen en ophalen van het festival. Fijne man, maakte het ritje erg gezellig! Zou zeker nog een keer boeken!

Prima contact en rit naar huis

Mohamed heeft prima contact gehad voor onze rit en ons netjes naar huis gebracht.

Lovely friendly driver

We had a very pleasant ride to the airport. Our driver was friendly and drove very well, brought us to the airport in good time. Very pleased....

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht