Op tijd opgehaald en afgezet.

Voor herhaling vatbaar!

Was super geregeld keurig op tijd

Mijn ervaring was perfect, de prijs was veel lager dan die van de concurrentie en alles verliep volgens plan. 24 uur van tevoren kon ik inloggen en de geselecteerde vervoerder identificeren met een contactnummer voor het geval dat nodig was, wat natuurlijk niet het geval was! De taxi stond eerder dan gepland in mijn straat en stond vroeg in de ochtend op ons te wachten. De chauffeur was erg beleefd en vriendelijk. Ze bracht mijn zoon en zijn partner snel en veilig naar Schiphol, precies waar ze moesten zijn voor hun vlucht, en hij was zeer tevreden met de service.

Fijne chauffeur, ietwat lange wachttijd

Fijn platform, vriendelijke chauffeur, prettige auto en een schappelijke prijs. Wel wat lang moeten wachten op Schiphol. Ons vliegtuig was er weliswaar wat eerder maar normaliter houdt de chauffeur de vlucht in de gaten om dit te voorkomen.

Alles uitstekend

De chauffeur nam zelf al contact op nadat hij had gezien dat ons vliegtuig was geland, was perfect op tijd op Schiphol, tilde bagage in de auto en reed ons veilig door de mist naar huis. Sympathieke kerel, schone taxi, kortom, alles uitstekend

Alles verliep uistekend.

Zie hierboven.

zeer goed

Chauffeur zeer correct en ook telefonisch goed bereikbaar bij aankomst. Geen wachttijd

Prima taxirit

Taxi was prima op tijd en een nette, goede taxichauffeur. Niks op aan te merken.

Keurig

Prettig dat de mogelijkheid er was om ophaal tijd nog aan te passen. Chauffeur belde 10 min van te voren dat hij er aan kwam. Vriendelijke en nette man. Hielp met de koffers. Reed rustig en veilig.

Alles klopte!

Op tijd, mooie schone auto en zeer vriendelijke chauffeur

De taxi was op tijd, en de chauffeur zeer vriendelijk. Een prima rit derhalve.

Alles naar wens

Vervoer geboekt van/naar Schiphol. Alles goed verlopen. Beide taxis op tijd en volgens afspraak.

Prima alternatief voor de gangbare Schiphol vervoerders.

Goed en zakelijk in omgang. Voor de prijs zeker een uitstekend alternatief.

Netjes op tijd volgens afspraak.

taxi was keurig op tijd en prima chauffeur.

Prima rit

Ruim op tijd aanwezig, vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Fijne rit!

Optijd aanwezig en goede service!

Mooi op tijd. We werden netjes afgezet op Schiphol.

Goed!

Was er op tijd, aardig persoon.

Op tijd en gezellige chauffeur

Behulpzame chauffeur. Netjes op tijd. Verder was ik tevreden met zijn rijstijl: reed goed door maar veilig en niet standaard op de linkerbaan. Zoals veel taxichauffeurs doen (mijn ervaring..)

Correct en tijdig. Wel prijzig

Uitstekende chauffeur. Was ruim op tijd. Doortastend en vriendelijk. Vond een ritje van 2x 13 min voor €65 wel prijzig.

Was pefect

Keurig op tijd en hele fijne sfeer in de auto.

Alles uitstekend geregeld, kom de taxi volgen op mijn telefoon

Chauffeur was heel vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijke chauffeur en precies op tijd

Zoals hierboven.

uitstekend

hulpvaardige chaufeur voor klant met rollator TOP

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht