Super lieve chauffeur en goed rijden

In 1 woord super

Netjes op tijd Meneer was heel correct. Mijn schoonzus heeft de rit als heel prettig ervaren

Leuke chauffeur en perfect op tijd

We hadden om 3.00 uur in de nacht een taxi besteld. Deze was stipt op tijd.

Echt prima

Taxi was op tijd aanwezig. Vriendelijke chauffeur (deed deur voor ons open en dicht, vroeg of de verwarming warmer/kouder moest etc). Reed netjes en voor de deur afgezegd.

Punctueel, Vriendelijk, Meedenkend

Wij, 5 personen hadden een heen en terugrit gereserveerd. De heenrit was goed gegaan, mooi op tijd, ook geduldig omdat mijn moeder met haar gezondheid moeilijk in en uit kan stappen. Vriendelijk, behulpzaam en een fijne taxi, lux. Voor de terugrit waren wij te laat i.v.m. vetraging op het vliegveld. Het taxibedrijf dacht mee in hun volle planning en kwam toch precies op de afgesproken tijd. Echt super bedankt hiervoor en echt een aanrader.

Op tijd, veilig, op afgesproken locatie, vooraf betaald wat handig is als je teveel gedronken hebt.

Voor herhaling vatbaar. Het is vaak een hoop geregel als alleenstaande ouder met uitgaan en dergelijke. Fijn als iemand je veilig thuis kan brengen en ook daadwerkelijk wacht totdat je de voordeur ook echt open gekregen hebt

Keurig op tijd. Nette aardige chauffeurs zowel op de heen - als terugreis.

Aardige chauffeurs, keurig op tijd, goede rit

Ik had een retourrit geboekt voor 10 personen van ons hotel naar het MECC in Maastricht. Keurig op tijd verschenen 2 taxi's (bus en auto) voor ons hotel. Heel aardig ontvangen, prima rit en voor de deur van het MECC uitgestapt. Na het concert van Andre Rieu konden we gezellig nog even wat drinken en stonden de chauffeurs op het afgesproken tijdstip weer voor de deur. Ook weer fijne terugreis... allemaal verlopen zoals bedacht en gewenst. Top!!!

Precies op tijd en een rustige rit

Taxi precies op tijd (3:30), snel/veilig naar Schiphol. Volgende keer weer.

Ik werd keurig op tijd opgehaald. Na afloop van een voorstelling had ik om 22.20 de taxi geregeld, maar de chauffeur wist dat deze voorstelling echt om 22.00 uur klaar was en was er om 22.00 uur. Wilde mij niet 20 minuten in de kou buiten laten staan. Wat een topservice.

Snel, efficiënt en vriendelijk geholpen

Binnen 3 minuten nadat we de koffers hadden zaten we in de auto!

Goeie communicatie met de chauffeur, vriendelijk, netjes, gezellig en op tijd, Top!

Boeken ging gemakkelijk en snel. Alles Super duidelijk. Communicatie met de chauffeur ging via WhatsApp en was helemaal goed. Netjes op tijd en vriendelijk opgewacht. Geen extra, onverwachte, kosten. Top!

Perfect,

Goed op tijd Vriendelijke chauffeur Schone auto

prima service

van 16hoven naar schiphol chauffeur belde me op 5 minuten voor aankomst prima

Op tijd. vriendelijk. gewoon makkelijk en geen gedoe.

goede en duidelijke website

vriendelijke chauffeur, was keurig op tijd, een hele positieve ervaring. Absoluut een aanrader

Alles ging goed.

Goede reis gehad.

Uitstekend dus

Goede chauffeur die rustig en bekwaam de auto bestuurde. Top!

op tijd gezellige chauffeur goede prijs kwaliteit en niet onbelangrijk, ook goede vergoeding voor chauffeur

Deed wat ik er van verwacht

Goede service. Op tijd. Goede chauffeur. Alles prima geregeld.

Op tijd ondanks wisseling van chauffeur ivm lekke band prima service

Alles netjes op tijd. Goede chauffeur.

Prettige eerste ervaring met sneleentaxi.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht