nette taxi, schoon, en op tijd.

Ivm scootmobiel duideljk gemaakt dat wij een busje nodig hadden om die naar onze bestemming te kunnen vervoeren (is wel een demontabele scoot). Conform afspraak stond er keurig op tijd een nette schone bus bij ons voor de deur die ons heel comfortabel en tijdig naar onze bestemming heeft gebracht. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Nette chauffeur

Fijne rit naar huis gehad. Kon op het laatste moment nog besteld worden Meneer hield netjes de deur voor ons open.

Top en met service!

Boeken was makkelijk en voordeliger. Werd netjes gebeld en geholpen met alle koffers van mijn gezin en mezelf. Vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Prettige & vlekkeloze rit

Werd 15 min keurig van tevoren gebeld door de chauffeur dat hij onderweg was en hij stond exact 05:30 voor de deur om mij naar Rotterdam AirPort te brengen.

Aardige chauffeur, op tijd

Taxi stond netjes op tijd klaar. Chauffeur was aardig en t was een fijne rit. Op korte termijn kunnen regelen, helemaal top!

Goede ervaring

Mooi op tijd vriendelijk nette auto

Goede afstemming goede service

Online reservering goed geregeld, aardige chauffeur en netjes op tijd!

Hele sympathieke chauffeur en was keurig netjes op tijd. Heel fijn!

Wij hadden zowel de heen als de terugreis een geweldige rit. De mannen appten en belden ons en begeleiden ons naar de plek waar ze stonden. Zeker een aanrader en daar komt bij dat de prijs ook nog eens super was.

Duidelijk en zoals afgesproken

Stipt en correct

Taxi chauffeur was er precies even voor de afgesproken tijd.

Exact geleverd wat was gevraagd!

Taxi stond precies op de afgesproken tijd voor de deur met een zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur. En de rit duurde ook nog eens precies de tijd die vooraf was aangegeven.

Een beetje laat maar prima

Zij was 15 minuten te laat maar alles oké!

Comfortable taxirit

We werden opgehaald in een mooie taxi die goed was onderhouden. Chauffeur was vriendelijk en heel aardig. Hij reedt heel rustig en netjes. Kortom geen klachten. Zouden volgende keer hetzelfde doen.

Mooi.op tijd en vriendelijke chauffeur

Stipt op tijd, correcte chauffeur

prima geregeld, op tijd en netjes

Ik werd prima op tijd opgehaald en netjes afgeleverd bij de vertrekhal Schiphol. Aardige chauffeur.

Top, alles prima verlopen

Voor perfectie alleen nog elektrisch.

Uistekend

Alles klopte; op tijd, mooie auto, prettige chauffeur.

Fijne rit

Aardige chauffeur, op tijd. Rustige rijstijl en schone auto. De volgende keer boek ik weer via Sneleentaxi.

Hele goede service

Wordt de dag voor vertrek gebeld , en 'n uur voor vertrek. Goed gesprek in de taxi. Redelijke prijs.

Positieve ervaring.

Ondanks het slechte weer mooi op tijd. Uitstekende service.

Soepel en op tijd

Keurig op tijd, alles ging soepel.

Uitstekend en betaalbaar

Wij zijn netjes en op tijd opgehaald door T&D taxiservice. De chauffeur was zeer vriendelijk, galant en behulpzaam. Ondanks de drukke ochtendspits was onze reis van Zeeland naar Schiphol uiterst ontspannen en relaxed. Het was een super start van onze vakantie.

Keurig op tijd en vriendelijke chauffeur

De chauffeur was voor de afgesproken tijd bij ons thuis en onderweg een gezellig gesprek gehad. Netjes op tijd bij Schiphol aangekomen.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht