Ruim op tijd met rustige chauffeur!

Chauffeur was iets vroeger dan afgesproken tijd. Hij rijdt rustig en is vriendelijk. Goede service!

Goed geregeld

Taxi was keurig op tijd. Nette comfortabele auto. Een beleefde chauffeur

Taxi is niet gekomen

Sneleentaxi.nl pretendeert 24 uur 7 dagen in de week beschikbaar te zijn. Ruim van te voren hadden wij een taxi geregeld. Kort voor de bestelde tijd kregen wij een afmelding via de mail. Dit was zeer kort tijd om ander vervoer te regelen.

Precies zoals afgesproken.

Precies op tijd, aardige chauffeurs en zelfs bij het naar huis gaan even kunnen wachten omdat we iets laten waren ivm de prijsuitreiking. Top!

Helaas was onze vlucht behoorlijk vertraagd en moesten we lang op onze koffers wachten maar gelukkig was de taxi er vrij snel. Een klein verbeterpunt maak goede afspraak vooraf waar de taxi staat of komt. In ons geval was dat onduidelijk en moest ik de chauffeur twee keer bellen.

Op tijd,keurig,behulpzaam en prettig

Gewoon prima

Keurig op tijd.

Op tijd en klantvriendelijk

Aardige chauffeur

Vooraf werden wij gebeld door de chauffeur waarbij hij aangaf er pas met een halfuur te kunnen zijn. Hij gaf aan dat hij het zou begrijpen als we willen annuleren wat heel eerlijk van hem is. Uiteindelijk met de chauffeur meegegaan en het is een hele aardige meneer.

Vriendelijke chauffeur, goede rit, goede prijs

Deze taxirit was prima qua prijs en comfort. De taxichauffeur kwam mij tegemoet rijden, dus dat was heel prettig. Hij deed mijn bagage in de kofferbak en haalde die er ook weer uit.

Geweldige service

Mijn chauffeur was vroeg en heel netjes en prettig. Fijne start van de vakantie!

Meest onprofessionele bedrijf met de slechtste communicatie

Ik bestel een taxi om 12:40 omdat ik met spoed in Enschede moet zijn. Het is 12.40 geen taxi in zicht. Ik bel naar de chauffeur en krijg dood leuk te horen dat hij aan komt kakken om 12.55. Blijkbaar vind dit bedrijf het normaal om op te dagen op tijden dat hun beter uit komt zonder met de klant daarover te communiceren. Dan maar de bus pakken aangezien die nog eerder opdaagt dan je geboekte taxi. Bel nog even direct naar het bedrijf omdat ik mijn geld terug wil. Leuke vriendelijke dame aan de telefoon daar niet van, maar maakt blijkbaar een valse belofte om me te garanderen dat mijn geld terug gestort wordt, om vervolgens een *****e mail te vinden in mijn inbox dat ik een taxi tegoed heb van 7,50. 1 ster is al te veel voor dit gezeik. En bedankt btw want nu moet ik dus als een zure Karen een review schrijven

Positief

Vriendelijk Optijd Veiligheid

De onduidelijkheiden zijn goed uitgelegd

Snelle, betrouwbare service

Goede kwaliteit in auto chauffeur en communicatie. Taxi was op tijd op de juiste plek met een belletje vooraf. Vriendelijke chauffeur die weet wat hij doet.

SUPER!!!

Midden in de nacht om had 3 werden we door een aardige chauffeur opgehaald, hij reed ons vlekkeloos en snel naar Schiphol! Wij konden nog heerlijk dutten achter in de auto en werden niet door gepraat van de chauffeur wakker gehouden. Zeer tevreden!

Het bestellen ging prima, de taxi netjes op tijd met vriendelijke chauffeur en een aangename rit naar de bestemming.

Vriendelijke chauffeur en op tijd

Heel hartelijk ontvangen.

Het was een zeer gezellige chauffeur en lekker gekletst tijdens de hele rit naar Den Haag. Netjes en heel beleefd. Zeer tevreden. Kan niet anders zeggen!

Communicatie via de app even wennen maar gaat heel goed. Taxi op tijd en prettige chauffeur. Voor herhaling vatbaar.

Zeer correct

Alles liep gesmeerd

Van het bestellen tot het afleveren op Schiphol: het liep allemaal volgens verwachting en keurig op tijd. Prijs was een stuk beter dan andere aanbieders.

Gewoon goed!

Chauffeur wist hoe hij moest rijden om files te vermijden, prima!

Op tijd , vriendelijk en onderhoudend

Voor mij ook een eerste keer in nl om taxi te bestellen. Goede chauffeur, was netjes op tijd en leuk gesprek kunnen voeren als bonus. Kortom Prima !!!!

Duidelijke communicatie vooraf door chauffeur. Vliegtuig was iets vertraagd maar was geen probleem. Snel en veilig weer thuis.

Alles helemaal in order. Erg vriendelijke chauffeur. Ik wilde graag een fooi geven maar had geen contant geld, helaas kon dat ook niet via sneleentaxi.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht