Reactie van het bedrijf
Beste Eric,
Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je door de mist in zo'n lastige situatie wat betreft je rit terecht bent gekomen! Ik snap zeer dat je hiervan baalt en ik vind het heel jammer dat je taxirit door de omleiding van het vliegtuig niet heeft kunnen doorgaan.
Over het algemeen hanteren wij rondom het ophalen van passagiers bij luchthavens erg soepele regels. Bij omleidingen van vluchten is het echter lastig, omdat wij in een dergelijk geval een chauffeur niet kunnen vragen extra lang te wachten. In principe klopt door het wijzigen van de ophaalplek de rit niet meer. Ik zie dat jullie chauffeur tot 21:40 op jullie heeft gewacht in Antwerpen, maar toen helaas niet langer meer kon wachten. Omdat jullie vlucht niet vertraagd was (er was sprake van een omleiding, maar geen vertraging) geldt er een verplichte wachttijd voor de chauffeur tot 10 minuten na de rittijd (21:10). De chauffeur heeft uiteindelijk nog langer op jullie gewacht, maar er zat een limiet aan de voor hem mogelijke wachttijd.
Ik vind het zeer problematisch dat de chauffeur dit echter niet duidelijk naar je heeft gecommuniceerd en wij gaan om deze reden dan ook stevige maatregelen treffen tegen de chauffeur. Ik wil je bedanken dat je deze situatie aan het licht hebt gebracht. Je hebt vanuit ons verder ook een compensatie ontvangen voor het geleden ongemak, omdat we het echt erg vervelend vinden dat dit zo is gelopen.
Ik kan je garanderen dat dit soort situaties zeer zelden bij ons voorkomen. Uiteindelijk kwam het natuurlijk vooral door de problemen met de vlucht dat het mis ging bij de rit. Ik hoop dat je ons, met de geboden vergoeding als korting, nogmaals een kans wilt geven. Ik weet zeker dat we je dan wel een fijne reiservaring zullen kunnen bieden!
Met vriendelijke groet,
Sybren van sneleentaxi