Op tijd, behulpzaam bij instappen, aardige chauffeur

Wat een ontzettend fijne chauffeur.

vriendelijke chaufeurs

was op tijd de 2e 30 min te laat wel gebeld van te voren

Prettige service!

De Chauffeur kwam 10 minuten eerder dan aangegeven, wat erg fijn was. Een rit van Zwolle naar Deventer, met een vriendelijke Chauffeur. Zeker een aanrader!

Keurig op tijd. Nette chauffeur.

Stipt op tijd en vertrouwd vervoerd

Beide taxi busjes waren op tijd. Beide chauffeurs zeer correct. Ze waren keurig op tijd en hebben ons op tijd afgeleverd

Schandalig,

Ophaal voor Heenvlucht was goed maar ophaal bij retourvlucht schandalig. Normaal zoals geboekt landen op luchthaven Antwerpen 21u. Maar wegens teveel mist kon het toestel niet landen in Antwerpen en moest doorvliegen naar Brussel. Geland in Brussel direct gebeld naar taxivervoerder dat we een uur later zouden zijn in Antwerpen omdat we daar met een bus van Brussel naartoe werden gebracht , deze snapte het na vele keren te herhalen en zij dat hij aan de luchthaven Antwerpen zou staan rond 22u. Daar kwamen we aan om 21u40. Vervoerder direct gebeld maar geen antwoord, nag paar keer gebeld maar geen antwoord, ook niet op voicemail, legde telkens weer op. Ondertussen een uur gewacht maar geen taxi. Daar sta je dan met een zieke echtgenote die het niet meer uithouden. Dan maar een taxi van Antwerpen genomen die ons naar huis heeft gebracht. Nog maar eens 105 eur , bijna middernacht thuis. Vervoerder kon ook geen enkele deftige taal en onverstaanbaar. Ik wil voor deze situatie wel vergoed worden voor de rit die ik heb geboekt, ze horen nog van me. Als ze berijkbaar zijn tenminste.!!!

Erg goede vriendelijke chauffeur. Boeken erg eenvoudig

Boeken erg eenvoudig. Klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk. De taxirit was een genoegen. Erg goede chauffeur, erg vriendelijk en behulpzaam.

Taxichauffeur jean heeft een erg vriendelijke en servicegerichte houding

Fijne man die ons naar de bestemming bracht.

De chauffeur omzeilde alle files

Geweldige ervaring

Vriendelijk en behulpzaam een hele goede ervaring

Great

Great driver! And he n time

Snel en eenvoudig

De taxi chauffeur was echt op tijd en heel vriendelijk en gezellig. Zeker een aanrader voor volgende keer.

call 5 min before arrival, very good!

call 5 min before arrival, very good!

Taxi is nooit gekomen

Vanmorgen taxi besteld en betaald. De taxi is nooit gekomen. Heb ook gebeld, maar nam niemand op. Hij nam tegen 6e op. Hij had afgezegd bij de centrale. Ondertussen zaten we in een andere taxi die ons 150 euro heeft gekost. Om 9 uur was sneltaxi bereikbaar. Zij vergoeden de extra kosten niet. Hadden we de kleine lettertjes maar moeten lezen. Echt heel slecht. We zijn hier nog niet klaar mee

Just perfect from the pick up to the return journey. Very friendly driver.

Vriendelijke chauffeur. Mooi op tijd.

Het was een hele aardige en positieve persoon die ik goed kon waarderen.

Hele vriendelijke taxichauffeur, hij was goed optijd en kon duidelijk vertellen waar hij stond toen hij ons ophaalde. Hij heeft ons goed vervoerd

drama rit

chauffeur sprak geen nederlands of engels, stond 1,7 km van onze ophaalplaats te wachten. Via telefoniste(sprak gebrekkig engels), uiteindelijk elkaar gevonden. Hij was boos, maar was zijn eigen schuld dat hij op de verkeerde locatie stond te wachten. Navigatie bij de chauffeur op de heenweg gaf ook een andere route aan. Daarna rijdt hij 120 km p. uur over een donkere dijk waar je 60 mag. Hebben ons ruim voor de afzetplaats uit de taxi laten zetten omdat we het te gevaarlijk vonden bij deze man in de auto,

Chauffeur was op tijd en vriendelijk

Bij terugreis moest de chauffeur even wachten, maar dat was geen probleem.

Supergoede ervaring

De taxi stond al 10 min voor de afgesproken tijd voor de deur. Zeer vriendelijke chauffeur en schone auto en keurig voor de deur afgezet!

Wederom uitstekend

Wederom met Snel een Taxi naar en van luchthaven R’dam. Keurig en nette chauffeurs die perfect op tijd waren (belletje vooraf). Volgende keer zeker weer, een dikke 5*

Correct optijd en goede communicatie

Drie taxi’s voor 128 personen geboekt van Amstelveen naar hartje Amsterdam en retour en alles exact volgens planning afgehandeld met duidelijke communicatie vanuit de chauffeurs

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht