Wat een top service had die dag al andere taxi’s geprobeerd in de regio maar ze komen bij jullie niet eens in de buurt ik bel jullie als eerste als ik weer een taxi nodig heb in Rosendaal

Grandioos

Ondanks dat mijn concert 10 minuten later afgelopen was, bleef de chauffeur toch wachten en verliep de terugreis lekker snel

Alles keurig geregeld

Keurig op tijd . Aardige chauffeur

Op tijd en prettig vervoerd!

Een prima taxi

helemaal pefect

auto kwam op tijd. Prettige sfeer, vriendelijke chauffeur.

Amazing

I had a health issue last night during my flight. The driver was an amazing and caring person. Not only did he wait for me and treated me great and with care, he also drove very nice. I will only be using your company for future trips. This man deserves a big bonus! Bravo and many thanks!!

Goed, snel betrouwbaar

Xcx

Snel, efficiënt en duidelijk

Positieve ervaring, de chauffeur was mooi op tijd, de site was duidelijk en omdat ik vooraf kon betalen had ik daar ook rust in.

Prima ervaring

Uitstekende chauffeur, mooi op tijd (5 minuten te vroeg)

Mooi op tijd, nette chauffeur en goed gereden

zie boven

Alles prima

Goed geregeld, snelle reactie

Snel een taxi kunnen regelen, waar het het bij de locale taxibedrijven niet lukte

Snel een taxi is wat het zegt

Voor het eerst na 5 jaar weer een reis en ontdekte ‘ taxi’s op reis’ . Ik ging voor ‘Snel een taxi’ en regelde gelijk de terugreis: alles verliep vlot en goed, ik kreeg snel de benodigde informatie per mail. Hoewel ook Schiphol veranderd en onbekend met huidige STA heeft mijn chauffeur moeite gedaan mij te vinden! Eind goed al goed!

Met weinig moeite een taxi retour kunnen boeken.

Met weinig moeite een taxi retour kunnen boeken.

Professioneel, op tijd, goed contact.

We waren zeer tevreden over de geleverde dienst. Alles verliep volgens afspraak, chauffeur was mooi op tijd voor allebei de ritten, goed bereikbaar. Kortom zeer professioneel.

Gemakkelijk te boeken en of aan te passen

Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website waardoor het boeken gemakkelijk gaat, Klant vriendelijke chauffeur en ik werd tijdig afgeleverd op Schiphol op de tijd die voorspeld was. Ik werd vlak bij de vliegtuigmaatschappij balie waar ik moest inchecken afgeleverd. Snel een Taxi gebruikt snelle en effective communicatie methoden waardoor je als klant constant op de hoogte blijft. Ik beveel hen van harte aan niet alleen vanwege bovengenoemde maar ook vanwege de redelijke taxikosten berekening.

Goede service voor wel een hoge prijs

Zie hierboven

Goed geregeld

Taxi was er ruim op tijd, prima service en zeer aardige chauffeur. Rit van Schiphol naar Zevenaar.

Super service!

20 min van tevoren aangekomen, chauffeur super beleeft en hulpzaam.

Precies op tijd

Eerste ervaring met taxi was positief

Goed bevallen!!

Hij was keurig op tijd volgens afspraak en belde ook van te voren op dat ie er bijna was. Volgende keer zal ik ze zeker weer benaderen, Taxi het is tijd, dank je wel.

Super geregeld!

Zeer bekwame chauffeur die netjes po tijd klaar stond.

Op tijd en prettige chauffeur.

Goede dienstverlening

Snel geregeld via de website en taxi staat op tijd voor de deur.

Atoomweg 63

3542 AA Utrecht