uitstekend

De taxi kwam perfect op tijd. Mijn bagage werd snel en efficient in de achterbak geladen, voor mij een belangrijk pint ant ik huppelde rond op krukken vanwege een zwaar gekneusde enkel. Op het station begeleidde de chauffeur mij naar het perron met mijn koffer.

Vriendelijk en professioneel

Mijn hond moest een spoed operatie ondergaan dus belde ik meerdere taxi bedrijven. Veel wilden geen hond vervoeren en blijkbaar is ophalen om 7:30 uur te vroeg voor bedrijven. Sneleentaxi had een taxi vroeg in de ochtend voor ons, ook al was de vraag hierna last minute. En nog belangrijker, deed niet moeilijk over vervoeren een hond. Heel dankbaar hiervoor.

Snel geregld

Snel kunnen boeken en taxi was mooi op tijd

Goed op tijd, goede chauffeur. Prima geregeld. Goede prijs/kwaliteit.

Prima geregeld.

NVT

Top.

Taxi stond er op de afgesproken tijd. Leuk gesprek gehad met de zeer aardige chauffeur.

Eenvoudig bestellen, mooi optijd, prettig vervoer

Bestellen van een taxi via de website gaat zeer eenvoudig. Opties en kosten worden duidelijk aangegeven. Beide bestelde taxi's waren precies op tijd, daar houd ik van. Taxi was schoon en comfortabel, dus alles prima verzorgd.

Het was goed geregeld en alles op tijd

Alles verliep naar wens.

Hij was mooi op tijd

Snel en scherp

Snel geregeld, goede prijs en prima vervoer! Wat wil je nog meer?

Goed geregeld, mooi op tijd

Alles oke

Prettige taxi

Taxi op tijd op de afgesproken plaats. en prettige rit ervaren. Dank!

Top rit met en top chauffeur

Echt een super goede ervaring met een geweldige chauffeur.

Keurige, vriendelijke chauffeur

De chauffeur was netjes op tijd en heeft mij ‘s morgens heel vroeg naar Schiphol gebracht. De rit was zo voorbij want we hebben we. Leuk gesprek gevoerd. De chauffeur was een super vriendelijke man.

Vriendelijk, netjes, snel

We waren beetje laat, we hadden haast, omdat we eerst op verkeerde vliegveld stonden. Dus ik had verkeerde telnr etc ingevuld. Maar hij dacht mee, kwam ons ophalen en was heel vriendelijk. Groet Nawras en Valerie

Keurig op tijd en vriendelijke chauffeur

Keurig op tijd en vriendelijke chauffeur

Uitstekend geregeld

Uitstekend geregeld

Zoals een taxirit moet zijn

Fijne taxirit met duidelijke communicatie en op tijd. Ook wel eens fijn een chauffeur die niet te hard rijdt.

Goed, prima!

Op tijd zoals afgesproken en prettige omgang

Goede heldere afspraak en bevestiging per mail Goede rit

Keurig op de afgesproken tijd.

Taxi was op de afgesproken tijden aanwezig.

Taxi the Prince Rotterdam vriendelijk en op tijd

Met whatsapp contact liet Ab weten waar hij was onderweg naar ons in Gouda. Ab hielp met de koffers. Fijn gesprek in de auto. Bij kiss and ride in R’dam airport afgezet. Kortom relaxed begin van de vakantie!

Keurig op tijd en gebracht naar gewenste locatie - zakelijk vervoer

Keurig op tijd en telefonisch contact omdat de chauffeur niet kon doorrijden naar de ingang van locatie en liet weten waar hij de klant opwachtte

Telefoonstoring

Doordat mijn mobile telefoon niet werkte kon ik geen contact krijgen met de desbetr. chauffeur . Dit lag echter niet aan hem maar aan mijn toestel dat achteraf bleek gereset moest worden. Ondanks dat het langer duurde dan 1 uur was de chauffeur toch weer snel ter plaatse !! Dus achteraf goed afgelopen.

Super.

Een goede service.